Leg fájdalom, a betegség tüneteit

Lábfájás majdnem olyan gyakori, mint a hátfájás.

Ennek oka lehet, nyilvánvaló, mint például, ha van egy izomgörcs ha már ül a repülőgépen görnyedt, és nem nyúlik a lábam.De sok panaszkodnak állandó fájdalmai vannak minden látható ok nélkül. Gyenge vérellátás csak egy a sok lehetséges magyarázat.

Itt vannak a legfontosabb oka a fájdalom a lábakban.

A vereség az artériákban. Vérellátását biztosító ereket izmok lábak, szűkült az érelmeszesedést.

Hiba az erek. Hajók, hordozó vér a lábakat a szív (vénák), ​​expandált (visszerek), vagy pedig a vérrögképződés (phlebitis).

Neuropátia - véráramlás az artériákban és vénákban normális, de az idegek a lábak, irritált vagy a beteg (ez megfigyelhető a különböző neurológiai betegségek, a cukorbetegség, valamint az alkohol és a dohány visszaélés). Az eredmény a fájdalom, vagy gyengeség egyik vagy mindkét lábát.

Ízületek a láb sérült. fertőzött vagy gyulladt, általában köszvény és ízületi gyulladás.

A rohamok izomfáradtság miatt, a stressz, sérülés, vagy hiánya bizonyos sók, például a kálium és a magnézium (különösen, ha szed vizelethajtó).

Itt van, hogyan lehet azonosítani az oka a fájdalom.

Ez artritisz vagy köszvény. ha a beteg közös bepirosodott, duzzadt, érzékeny tömörítés. és több fájdalmat, amikor mozog.

Akut phlebitis (vénagyulladás), izgalmas egy felszíni hajó, egy érzékeny, kivörösödött és ödémás lábak. Amikor sújtotta a mély vénák, bőrpír nem, de a láb volt, duzzadt és érzékeny az erős nyomást.

Ha az artériák szűkült miatt érelmeszesedés, lehet, hogy a görcs a borjú egy hosszú séta után. Egy rövid szünet után a kellemetlen eltűnik, és tudja, hogy gyorsabb, mint valaha. Ahogy az artéria idővel vált kellően kevesebb stressz az a fájdalom, és végül a tünetek még nyugalomban.

Görcs. úgy érzi, járás közben - kiáltja az izmaid oxigént igényelnek, ami hiányzik miatt az eltömődés az artériákban. Ha ezeket a tüneteket, megnézzük a lábujjak. Lehetnek sápadt és hideg tapintású, van egy kis fekélyek nem gyógyulnak, illetve helyeken egy megfeketedett bőr (üszkösödés). Amikor a betegség ejtik, fájdalom az ujjakban, vagy a belsejében a láb képes megzavarni az éjszakát.Annak a valószínűsége, a rossz vérellátás növekszik, ha fokozott vascularis betegségek kockázatának - például, ha sok a füst, a magas vérnyomás vagy a cukorbetegség, vagy megnyilvánulásai érelmeszesedés más területeken (már volt egy stroke vagy a szívroham).

Lábfájás lehet, hogy nincs semmi köze a vérellátás: ez összefügg a lemezek a gerinc. Ebben az esetben, a hát alsó kényszeríti, panaszkodni, de van, fáj a lába egy kettő. ők gyengék, vagy zsibbad, mint az ideg felől a gerinc, tömörített ízületi csigolya vagy kidudorodik vagy megrepedt lemezt.

A cukorbetegség és a dohányzás előfordulhat erős fájdalom a lábakban miatt neuropátia, azaz betegség vagy ideg stimuláció. Leg, hogy teljesen normális, pulzus hajók jó, annak érdekében, hogy a szín, ez meleg tapintású; de ezek a nyilalló fájdalmat.

Jogának elismerését oka a fájdalom a lábában végül jön le, hogy három alapvető megfigyelések, amit tehetünk magad.

  • Ha a fájdalom csökken, ha felemeli a lábát, nagy az esélye, hogy phlebitis.
  • Ha jobban járnak, ha a láb borítja szőr le (amely segíti a vér a láb pritech), a probléma az artériákban. Nem a vénákban.
  • Ha a fájdalom kíséri zsibbadás és bizsergés, az oka a gerinc (bár csökkent véráramlás is okozhatnak ezek a jelenségek, különösen a későbbi szakaszában a betegség).

Lábfájás panasz, amelyben a saját tudás, hogy hogyan és mikor történik, és egyszerű külső vizsgálata az orvos gyakran vezet gyors diagnózist.

Leg fájdalom, a betegség tüneteit

A lista a lehetséges betegségek:

Arthritis az egyik neve számos betegség hogy a gyulladást okozó, növekedése (duzzanat), valamint a fájdalom az ízületekben. Cukorbetegség A klinikai leírások, a „diabétesz” gyakran azt jelenti, szomjúság és a cukorbetegség (diabetes és a diabetes insipidus). Stroke, akut rendellenességek agyi vérkeringést, ami a károsodás és a halál az idegsejtek. Köszvény egy krónikus betegség által okozott metabolikus rendellenességek. Lerakódásával jellemezhető a sók urolithiasis csont, porc, inak. Lassan alakul ki. Rohamokban jelentkező akaratlan izomgörcsök csökkentett CIÓ az izmok, amelyek jellemzik a szélsőséges példa, a zheniya. Thrombophlebitis gyulladása a véna fal alkotnak egy vérrög-em, lezáró lumen. Az okok a thrombophlebitis: fertőzés, vénás sérülés, lassítja a véráramlást, és növeli a véralvadást.

A lap tetejére egy lépés vissza