Legnehezebb gyermekek kérdések és válaszok, frissebb - a legjobb a nap, amit valaha is szüksége van!

Legnehezebb gyermekek kérdések és válaszok, frissebb - a legjobb a nap, amit valaha is szüksége van!

Miért kék az ég, a fű zöld? Miért van a víz nedves? A aluli gyermek 10 éves kérdezi 300 kérdést számított napi aprólékos tudósok. Ugyanakkor a szülők kérdésre adott válasz könnyen, szinte gondolkodás nélkül, és néhány egyszerűen fejéhez -, így trükkös és váratlan vannak.Itt vannak a leginkább rendkívüli gyermekek kérdés, hogy nem lehet csak úgy lep meg a felnőtt, hanem arra is, hogy ez a holtpontról. Mint egy bónusz kérdés kerül az egyes telepített szakértő választ a szakterületen. Azt olvassuk, és tudomásul veszik. Hirtelen ma gyermeke gondolni „hogy mennyi súlyt az ég”?

1 kérdés. Miért nem nyomja a madarak sokk, amikor ülnek vezetékek?

Válasz szülőszám 1. Mivel a vezetékek veszélyesek, ha azok aggodalmát, és ugyanabban az időben legyen a földön. Ha egy madár egyik mancsával tartott rá a vezetéket, a másik pedig a földön, akkor megölte volna sokk.

Válasz szülőszám 2. Ezt össze lehet hasonlítani egy kis nyelv csak az egyik végét az akkumulátor - ebben az esetben nem érzi a bizsergés. Azonban, ha megérinti mindkét végét, majd meg fog történni. Tehát abban az esetben a madarak - csak érintse meg a végén a hagyományos akkumulátorok.

Legnehezebb gyermekek kérdések és válaszok, frissebb - a legjobb a nap, amit valaha is szüksége van!

fizikus választ. Ez azt jelenti, Beat jelenlegi áthaladó elektromosság a szervezetben. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, szükséges, hogy a madár hozzáér a két vezetéket egyszerre a potenciál különbség. Azonban nem, mert csak ül az egyik vezeték, és a különbség a feszültség nincs jelen. Ebben az esetben, ha a madár hullám a szárnyait, és érinti a szomszédos kábel, az elektromos áramütés, meg fog halni.

2. kérdés. Miért van a hold néha megjelenik az égen a nap folyamán?

szülő választ. Tény, hogy a hold az égen késik sokkal több, mint látjuk. De annak a ténynek köszönhető, hogy süt a nap nagyon világos, csak nem veszik észre a jelenlétét. Például benne egy utcai lámpa nem látjuk messziről a nap, mert nagyon könnyű. Ugyanakkor az azonos éjszakai fények látható lesz sok métert körül - a sötétben.

Legnehezebb gyermekek kérdések és válaszok, frissebb - a legjobb a nap, amit valaha is szüksége van!

szakértő csillagász választ. Amikor a Hold kering a Föld körül, az idő is ugyanazon az oldalon, mint a nap, és egy ideig - az ellenkező oldalon. Így, amikor a Hold és a Nap egyik oldalán, a Föld holdjának látható a nap folyamán. Ugyanakkor, amikor a Hold és a Nap ellenkező oldalán, akkor nem.

3. kérdés. Milyen nehéz az ég?

A válasz az 1. számú Egyes szülők, mint 10 millió elefántok mérjük.

Response szülő № 2. Egy darab ég, amely minden 2,5 négyzetméternyi területen, súlya 6,5 ​​kilogramm. Tehát az egész eget súlya több mint 5 milliárd kilogramm.

Legnehezebb gyermekek kérdések és válaszok, frissebb - a legjobb a nap, amit valaha is szüksége van!


Válasz szülő szám 3. Több, mint gondolnád, fiam. Földfelszín - 317 millió négyzetkilométer. Légköri nyomás átlagosan 6,6 kilogramm per 2,5 négyzetméter. Tehát, az ég súlya valahol 5,2 milliárd tonna. Most menj aludni.

szakértő választ. Hozzávetőleges tömeg lehet körülbelül egy milliomod része a tömege a föld - az ekvivalens tömege 570.000.000.000.000 felnőtt indiai elefánt.

4. kérdés. Miért az összes hal a tengerben nem hal meg, amikor eléri a villám?

Szülő №1 választ. Lightning valamennyi tenger, így a jelenlegi nem elég megölni a halat. Valószínűleg minden élőlény a víz lesz egy kicsit, ami nem veszélyes.

Válasz szülőszám 2. Képzeld el, hogy tesz egy csepp színes szódás egy teáskanál. Ebben az esetben, akkor képes lesz arra, hogy ez - a fényes folt látható lesz egy ilyen kis területen. És most képzeljük el, hogy ugyanazt a csepp került egy vízzel teli kád. Egy csepp néhány másodpercig el fog tűnni, és nem lehet látni többé. Így villám - mint egy csepp színes szóda. Miután a tengerben, gyorsan terjed és válik ártalmatlan, kivéve az a hely, ahol eléri.

Legnehezebb gyermekek kérdések és válaszok, frissebb - a legjobb a nap, amit valaha is szüksége van!

fizikus választ. Amikor az élőlény megölte egy villámcsapás, ez azt jelenti, hogy be van kapcsolva az utat, és a jelenlegi áthaladt a testén. Szerencsére a villám nem fájt minden, amelyek a tengerben. Csak a legtöbb szerencsétlen halat válhat áldozat. Tengervíz vezeti az elektromosságot. Miután villámcsapás, ő azonnal terjed minden irányban. Sok hal kaphat ebben az időben, egy kis áramütést. Azonban a matrica csak lény lenne a víz felszínén a ponton, ahol a villámcsapás. Ebben az esetben, a legvalószínűbb, a hal, amely legalább 30 centiméterre a felszínen, nem fog szenvedni.

5 kérdés. Ezért szeretem a színe rózsaszín?

Szülő №1 választ. Sokan valamilyen kedvenc színe. Úgy hívják, hogy a kedvenc, mert tetszik nekik, néztem, jól érzi magát. Ma, tetszik a színe rózsaszín, de később, ha felnősz, talán a felfogás fog változni, és szeretne egy másik színt.

Válasz szülőszám 2. Mivel ez gyönyörű volt. Ez a szín társul egy csomó kellemes dolog: virágok, rózsaszín arca, egy adott étel.

Legnehezebb gyermekek kérdések és válaszok, frissebb - a legjobb a nap, amit valaha is szüksége van!

Válasz szülő 3. számú Kedvenc színe általában a néhány dolog, örülünk és boldog csinál. Tehát rózsaszín leggyakrabban társított szórakoztató vagy édességet.

Szakértő pszichológus választ. Hagyományosan, úgy gondoljuk, hogy a nők jobban vonzódnak a piros, és a férfiak - kék árnyalatok. Egyes biológusok úgy vélik, hogy az a tendencia, a gyengébbik nemre rózsaszínre annak a ténynek köszönhető, hogy a primitív időben, a nők gyakran részt vesz a gyűjtése gyümölcsök vörös árnyalatú, ennek eredményeként az általuk létrehozott egy külön színérzékelésünket. Ugyanez jellemző, egyes kutatók szerint, lehetővé teszi a nők jobban megkülönböztessék árnyalatú bőr - például a bőrpír - és így jobb olvasni mások érzelmeit.

6 kérdés. Mi az idő?

Válasz szülőszám 1. Idő - ez egy hosszú gyöngysor, nyújtás és nyúlik a távolba. Minden gyöngy - ez egy bizonyos ponton az életünkben, ahol azt tapasztaltuk, bizonyos érzések: szomorúság vagy öröm.

A válasz 2-es szám Szülő idő - ez egy speciális fogalom, amely alkotta az embereket szervezni az életüket, és biztosítják, hogy ha bizonyos események történnek. Például, ha egy személy „A” találkozni akar az a személy, „B”, akkor válasszon egyet, és ezzel egy időben - a találkozón még ugyanabban az évben, ugyanabban a hónapban, ugyanazon a napon, ugyanabban az órában . Time - egy olyan rendszer, amelynek kiszámítása az év, hónap, hét, nap, óra, perc, másodperc.

Legnehezebb gyermekek kérdések és válaszok, frissebb - a legjobb a nap, amit valaha is szüksége van!

Válasz szülő 3. számú A világon minden öregszik. Öregedés fű, egy régi asztal a szobában, a sajt a hűtőben, az emberek és az állatok is öregszenek ... Time - ez egy bizonyos mérhető, hogy idősebb állatok, az emberek és mindent körül.

fizikus választ. Ez egy nagyon nehéz kérdés. Egyes tudósok nevezhetjük során az áramlás az ok és okozat. Mások adott volna egy részletesebb magyarázatot összhangban az általános relativitáselmélet, de ebben a helyzetben nem veszi el a kutatók.