Lehetőségek gyűjt pénzt - egy fiú -, és - egy lány - az esküvő - ünnepek forgatókönyvek

Otthon> Szórakoztató vendég> Options for gyűjt pénzt, „a fiú”, és „a lány” egy esküvőn

Lehetőségek gyűjt pénzt, „a fiú”, és „a lány” egy esküvőn

Barátok, és hogyan tölti a pénzt gyűjtése színpadon „fiú” és „a lány” az esküvő? Csak írjuk be a szokásos lehetőségeket, amelyek ismertek és végrehajtani: 1. Tanúk az asztalon, kék és rózsaszín csúszka. 2. Tanúk széles nadrág (tanú - rózsaszín, a tanú - kék) .És raktak a nadrágot denezhki.A milyen lehetőségek, továbbá a két, ha használja?Barátok, akik az elmúlt 3 évben, illetve ünnepelték esküvők vendégek az esküvő, azt mondta, hogy volt egy olyan tendencia, hogy „szemtelen” viselkedés vezető - Toastmasters a „zsarolás” a pénz a vendégek. Fia elment az esküvőre, jött frusztrált, bemutatott egy drága ajándék, apotom kezdte: megvenni, megvenni - és minden hiba nélkül, az előírt díj (az ár), amely elég magas. Sajnáljuk, hogy ha tudnák, nem vesz egy ilyen drága ajándékot. Amikor a fia megnősült, a fogadó az előzetes beszélgetés, azonnal elkezdte magasztalni magukat, hogy „kiüti” a nagy mennyiségű vendégeket. Voltunk döbbenve, hogy mi, vendégeinek figyelmét az esemény, de nem a pénz letépni. Egyetértettek abban, hogy bármiféle zsarolás nem. De a végén: Roma csodálkoznak kikényszerített pénzt és egyéb folyamatos. számunkra (szülők és Jean H.) cucc. Amikor a vendég ad egy nagy halom pénzt, ő nem érdekel, hogy ez a fiatal tudja, hogy mennyi és kitől. És cserélje ki a kis dolgokat.

Igen, esküvőkön is úgy döntött, hogy az ilyen versenyek, de legalább nem állítja be a díjat: adjanak, de aki hajlandó és képes. Vagy tacskó 1 penny. Ilyen érméket ritkán húzza kezdeni ozhivleniesredi vendégek megtalálják monet.estestvenno megállapítják több, de senki sem úgy véli, hogy megteszi, és menni az esküvőre jó hangulatban.

A téma nagyon időszerű. Sok fáradt ez szabvány, de a fiatalok nem protiv.Dolgo elgondolkodott, és rájött. Van egy lányom, ugyanaz volt egy esküvő, és összegyűjtjük. nagy szerepük van a pénz mindegy szülők és tanúk -rasporyazhayas fiatal a pénz, és a többi nem verik ki, és csak összegyűjti a pusztán szimbolikus platu.Mozhno meghívja streptizerov alatt kell pikolnuyu zene pénzt, de ez még mindig egy hulladék újra. Általában távolítsa el ezt a hagyományt?

Ön egyetért azzal, hogy sem te, sem én lesz szép, ha fel „Fiók” az esküvőn váltságdíjat spork és t.p.i bár az összeget (ár-díj) elég nagy. És ezek az összegek toboroznak rendesen. És te is, mint a vendég már készített egy személyes ajándék (egy borítékban), vagy kesztyű. Mindenki megy az esküvőre, kiszámolja az ő is (akar) adni. És amikor az ajándék kezdődik, kivéve a „erőszakos hasznosítás” az továbbra is akkor. nem teljesen helyes fordulat. Meghívást kaptunk az esküvőre, azt is kérte a szülőket, amit a tervek, és hogyan osztja ki a pénzügyek, hogy nem bolond. Azt mondták, hogy a zsarolás nem lenne, és ha lesznek versenyek, anélkül, hogy a díjakat. De a végén. tacskó volt takayaustanovlena nagy, hogy a szülők és a szertartásmester volt a konfliktus, mert díjat alapított az esküvő TOASTMASTER már menni. És amikor egy korábbi vita volt a kívánság roditeley- nem taxi. Ennek eredményeként a „Cash” verseny egyszerűen nem végez.

És a fia esküvőjére Ceremóniamester minket egyetértettek abban, hogy mindent meg fog tenni anélkül, hogy kenőpénzt, a végén. Mi voltunk a vendégek egy szégyen, mert általunk adományozott hatalmas összegeket. Bár nem minden, de mi vagyunk a meghívott vendégek, nem ajándék, hanem az ünneplésre. És az esküvő előtt kell kérdezni, hogy a pénz versenyek, és azt mondtuk, nem. De a végén ez volt a TOASTMASTER magatartásuk. Szintén meg kellett állítani. Ha én (te) felkérik, mint vendég, amely „ad egy csomó”, vagy akik lehet préselni, akkor azt a személyt nem kell, és a pénzem. Miért kell menni egy esküvőre? És akkor a fajta hozzáállás, hogy neki jó lenne? Azaz, nem vagyok ellene a pénz versenyek ellen, jó áron (adók) deklarált ülés előtt.

És mint egy gyermek: mi készítettünk és elegánsan berendezett 2 üveg pezsgőt. Az egyik éppen szülei adtak a házassági évfordulónk. És a 2. úgy állítjuk elő szépen ofomlennye szalagok kék és rózsaszín. És F H felajánlották döntetlen a palackot, majd nyissa meg az elsőszülött. szalag, és tedd egy tálcára, hogy saját, kötve. Itt mi szalag választotta vőlegény, a szex és a gyermek születése. De amikor megnősültem, nem a pénz összegyűjtése hagyományokat. Csak a 2. napon eladott palacsintát (zsineg fiatalok), megtörte az alom. Versenyek, hogy már minden, de kerülni senkinek nem vennék. Szóval, ezek a díjak - az új trend az idő.Oleg, az üzenet egyértelmű. Senki nem beszél bevezetéséről pénz „zsarolás” az esküvő! Mindez szükségszerűen meg kell vitatni előre a friss házasok. És ha nem bánod, töltök a „pénz” pillanatokat. Csak az volt a kérdés nem az, hogy -, hogy végezzen-e vagy sem, de abban a formában, amelyben a huzal, ha vállalja, hogy ilyen fiatal versenyeken. Csak tudni akartam, hogy más vezető költeni. Itt Svetlana Kushnarenko írt „lebodushek”, és körülbelül mexikóiak. Svetlana, és részletesen, hogy megy? :-)

Egy másik lehetőség - a gyermekek cserépben. Kék és vörös. Egy másik - ilyen nagy palackok mellbimbók, hogy eladja nyalókák. gyönyörűen díszített harisnyakötő kék és rózsaszín.

Helló, fiúk és lányok. Folytatva a témát szeretnék mondani - a pénzt a fiú és a lány fog egy szabványos, de aztán, amikor az összegyűjtött és kiszámítani - veszem őket, egészen a közös halomba és. Én pont a fiatal, mondván. „Ez az okos, mint Ön vagy én gyűjtött az első fészek tojás egy fiatal ember”, és átadja neki a pénzt. Amikor a menyasszony kész átvenni ezt pachechku, azt mondom: „És most - megszokni feleségem mindig megtalálja és kiválasztja a fészek tojás.!” És adtam az összes pénzt a menyasszony. A vőlegény veszteséggel - a teremben - nevetés!

Próbálja aukció opció „a fiú!”. „A lányok”. (Collection zajlik egy edénybe, akár egy bankot, vagy három literes bank „első család konzerv”, vagy bármi.!) - valaki támaszkodni az utolsó érme, ő született. Az aukciós résztvevő önként. A díj nem kell beszélni.

Régiónkban nagyon szívós ez a hagyomány, a fiatal maguk kérik, hogy biztos, hogy tartsa ezt a versenyt. És valamiért, mindig a csúszkák. Tárgyalás előre, hogy az összegeket kell pusztán szimbolikus és elfogadja, hogy azt feltételezzük, nincs az a pénz, és az érmék számának és a számlák bármilyen érték, úgy, hogy egy maroknyi érmét drágább, mint a papír számlát. És tettem egy állapot, ha gyűjteni egy fiú és egy lány, nem tart egy árverésen az értékesítésre a tortán.

Van egy ilyen lehetőség. Ha használat van kiválasztva. 2 műanyag palackok zapelenutye rózsaszín és kék. A „kis arcát” cut rotik.Risuem szemét. Gyűjtjük pénzt, hogy valaki másnak otverstiya.Eto nem etikus. így simítva az „táplálja a babát.”

Nem értem, mi ez a vita. Hagyomány hagyomány mellett szórakoznak az esküvőn. Az én első gyermeke házasságot hozzájárul gyűjtésére nyuszik, egy fiú és egy lány. Csináltam két kosár káposztát. Minden a tevékenység zajlik alatt F.Kirkorova dal „Baby, én” Mindig nagyon szórakoztató és könnyű. És akkor is, ha egy személy megy egy esküvőre tudja előre. amely összegyűjti a gyerekek, a törmelék, értékesítési torta, és így kell várni a pénzügyeiket - ez idő, másrészt azért, mert nem obyazalovke nem akar részt venni ezen intézkedések nem szolgaság, és azt mondják, a harmadik: „Mi fog játszani esküvő”, és ez vonatkozik minden, mint egy játék. Sok szerencsét mindenkinek! (F)

Nem értem, mi ez a vita. Hagyomány hagyomány mellett szórakoznak az esküvőn. Az én első gyermeke házasságot hozzájárul gyűjtésére nyuszik, egy fiú és egy lány. Csináltam két kosár káposztát. Minden a tevékenység zajlik alatt F.Kirkorova dal „Baby, én” Mindig nagyon szórakoztató és könnyű. És akkor is, ha egy személy megy egy esküvőre tudja előre. amely összegyűjti a gyerekek, a törmelék, értékesítési torta, és így kell várni a pénzügyeiket - ez idő, másrészt azért, mert nem obyazalovke nem akar részt venni ezen intézkedések nem szolgaság, és azt mondják, a harmadik: „Mi fog játszani esküvő”, és ez vonatkozik minden, mint egy játék. Sok szerencsét mindenkinek! (F)

Ez nagyon érdekes, amikor az oka a fiatal és két vendég (m és w ..) A fiatal, így a feladat :. A vendégeket, akik önként vállalták, hogy viseljen sapkát, pelenkák, majd a takarmány egy üveget a skorost.A majd öltözött egy fészekalja vendég át az asztal körül, és vendég pénz vagy egy férfi egy pelenkát a fiú vagy vonattal. A lány!

Vajon akkor minden menetben gyűjtemény pénzt a fiú és lány. És mi van az ukrán egy kicsit rossz. Gyűjtsön tanúk néha rózsaszín és kék csúszka, néha egy malacka bank két színben, és néha kosarak díszített gyermek stílusban. És lehet, hogy a verseny érdekében össze kell hangolni a szülőkkel és ifjú. Végtére is, van sok alternatíva emelése helyett pénzt. Ön tud nyújtani egy pár galambot, hogy kiadja a fiatal egy lekötni egy rózsaszín szalag és a többi kék, és a galamb, amely felett repültek ő lesz az elsőszülött.

Nemrég vőfély az esküvőn a húgom, de nem volt barátja, volt két lány ezt a szerepet, így könnyebb volt. Ceremoniamester okozta a menyasszony és a vőlegény, és atyáik. A menyasszony és a vőlegény kellett öltözni apák csúszkák, a fejrész és a kantáros a szemölcsök, ez volt minden a sebesség. Aztán hívott vőfély, koszorúslány: -D és mentünk Apa, gyűjt pénzt a gyerekeknek. Voltam az apa a menyasszony, a legjobb férfi és a második a vőlegény apja. Én választom a lány, egy fiú egymásra. Sajnos, elveszett, de jó móka volt.

Azt is járt, hogy az esküvő, ahol a kenyérpirítót nem ugyanaz, vyzvaladvuh férfiak a közönség és a vőlegény nevestoy.I öltözködtek, és kormili.Bylo sok móka, szívből nevetett! (Y) :-D

Barátok, honlapunkon megtalálhatja a legérdekesebb forgatókönyv ünnepeket! Ismerje meg az új pirítós, játékok, gratulálok - talál egy hatalmas gyűjteménye kártyák és viccek, gratulálok az évforduló és születésnapját.

Lehetőségek gyűjt pénzt - egy fiú -, és - egy lány - az esküvő - ünnepek forgatókönyvek

Lehetőségek gyűjt pénzt - egy fiú -, és - egy lány - az esküvő - ünnepek forgatókönyvek

Lehetőségek gyűjt pénzt - egy fiú -, és - egy lány - az esküvő - ünnepek forgatókönyvek