Lehetséges az, hogy a magzati szívverés tudni, hogy a gyermek neme

Lehetséges az, hogy a magzati szívverés tudni, hogy a gyermek neme

Várakozás a baba - ez a legboldogabb időszak az életében a szülők, mert ez a kezdete egy új élet, egy rejtélyes folyamat, és a régóta várt esemény az élet minden család. Együtt az összes kellemes érzés sok párok érdekli a gyermek neme, hiszen a nyilvánosságra hozatal a titkos teszi előre körültekintőbb, hogy felkészüljenek a érkezése egy új családtag. Meghatározó szex a baba nagyon is lehetséges, de hogy lehetséges-e a szívverés a magzat, hogy megtudja a baba neme? Kiderült, hogy a modern szakértők még ismert olyan módszer valószínűleg jönnek hozzánk a múltból.Hogyan állapítható meg a szex a baba

Számos módja van, hogy meghatározza a gyermek neme. Az egyik legmegbízhatóbb megfontoltabb SPL-tanulmány. Már mintegy 18-20 hét, az orvos tudja pontosan meghatározni a neme a jövőben baba. Bár lehetséges, hogy a hibákat ebben a folyamatban, de ennek a valószínűsége nem több, mint 3-5%.

A második igazság az út - a meghatározása a fogantatás ideje, kiszámításának az időpontot, amikor megtörténhet a megtermékenyítés. Ha ez történt, azon a napon az ovuláció, akkor valószínű, hogy egy fiú, és ha néhány nappal azelőtt, vagy az ovuláció után, a lány, amely kapcsolatban van a sperma felosztás „férfi” - az aktívabb, de malozhivuschie, és „női” - kevésbé mobil, de a hosszú életű.

Van is egy módja annak, hogy meghatározza a neme a babának vér megújítása, amely magában foglalja a számítás egy frissített magasabb a vérben az egyik szülő. Köztudott, hogy a férfiak a vér frissítik 1 alkalommal 4 év, és a nők - 1 alkalommal 3 év, ez kinek a vérét fiatalabb a fogantatás időpontját, a szex és a baba lesz a jövőben.

A kínai felfogás a gyermek asztal és nagyon népszerű a kismamák, mert ez éppen elég ahhoz, hogy megfeleljen a kor az anya idején a fogantatás és a hónap koncepció, amely a kereszteződésekben az asztalra, és látható lesz a neme a babának.

A hagyományos módszerek élvezte példátlan sikert aratott a kismamák, mert csak akkor kell vizsgálni az alak a has, hányinger terhes karóra, vagy akár eltölteni néhány egyszerű pszichológiai tesztek kitalálni, hogy pontosan ki fog születni egy adott jövőbeli anyák.Meghatározó szex a baba szívverését

Határozottan lenni a születés egy fia vagy lánya csak kizárólag az érzéseit és az intuíció, de még mindig sok a szülők próbálnak orvosi megerősítését elvárások és feltételezések. Határozza meg, hogy a magzati szívverés, hogy megállapítsa, a gyermek neme, akár nem, segítséget statisztika, amely a nagy meglepetés, nem is olyan egyértelmű. Egyes források arra utalnak, hogy ez a módszer lényegesen több, mint 90% -a, míg mások nem ad biztosítékot, mint 50%.

A módszer lényege maga számolni szívdobbanás. Ha a frekvencia kisebb, mint 140 ütés percenként, akkor valószínű, hogy egy fiú, és ha több - a lány. Szintén heartbeat boys egybeesik a ritmust az anya és a nyugodt, ritmikus, de a lányok inkább kaotikus ritmus. Azt is meg kell hallgatni egy bizonyos irányba, és az anya hasa, mert véleményük szerint ez az elmélet azonban a gyermekek a különböző nemű különbözően elhelyezett méhében anyám: a lányok kerülnek a jobb oldalon, és a fiúk - a bal oldalon.

Amellett, hogy a mindennél fontosabb „szabályok”, hogy meghatározza a szex a szívverés is fontos, hogy figyelembe vegyék az érzelmi és pszichés állapotát, valamint az általános egészségi a terhes nőt, amely közvetlenül tükröződik a szívverése és a baba. Továbbá, ez a szám hosszától függ a terhesség és a helyzet a baba az anyaméhben. Úgy véljük, hogy az optimális időszak ivar szerint ez a módszer a terhesség első felében, de a pontosságát a vizsgálat olyan módszerekkel, mint lehetséges, és az egész 9 hónap.

Lehetséges az, hogy a magzati szívverés tudni, hogy a gyermek neme?

Lehetséges az, hogy a magzati szívverés tudni, hogy a gyermek neme
Magzati szív: egy fiú vagy lány?

Amikor bekövetkezik a terhesség, a problémák listája alatt egy szám áll - aki meg fog születni egy fiú vagy.

Lehetséges az, hogy a magzati szívverés tudni, hogy a gyermek neme
Amikor a szív verni kezd a magzat?

Orvosok és tapasztalt anyukák egy hang azt mondja, hogy a normális fejlődését a szív a jövőben.

Lehetséges az, hogy a magzati szívverés tudni, hogy a gyermek neme
Hogyan kezeljük visszér a terhesség alatt?

Visszér, ami jelentősen növeli a kockázatot, miközben kezében egy gyermek.

Lehetséges az, hogy a magzati szívverés tudni, hogy a gyermek neme
Terhesség és visszeres kismedencei vénák

Annak ellenére, hogy az orvosi gyakorlatban ismert ezer esetben sikeres kezelés visszeres.