Lehetséges, hogy építsenek egy szauna egy tégla - Női titkok Online

Bath - mit jelent ez a szó! Aroma seprű, forró gőz, meleg víz a kádban, élvezetes közömbösség váróban a ház ... Mindez nemcsak tiszteletben őseink, akik éltek az elmúlt évszázadok, de mi továbbra is értékelni, és - a modern társadalomban. Még most is van egy sereg rajongók és ínyencek a jó bemelegítés és tiszta nem csak a test, hanem a lélek.Amennyiben építeni egy szauna a területen? Megkezdése előtt az építési munka van ebben a kérdésben. A helyszín kiválasztása függ számos tényezőtől, sőt ez hatással lesz nem csak az elért építés, hanem a későbbi használat az épület.

Szakértők azt javasolják, kiválasztja a területen található, közel a tó. Azonban nem kell elöntött ősszel és tavasszal árvíz. Ha felmerül a kérdés, hogy mi a háztól, hogy építsenek egy fürdő, a legjobb építeni, olyan távol épületek. Ez lehetővé teszi, hogy megvédje őket a tűz esetén.

A Windows fürdők kell menni a nyugati, vagy egy kicsit délebbre. Bejárati ajtók jobb, hogy keresse meg a déli oldalon. Ez lehetővé teszi, hogy a téli felhalmozása nagy mennyiségű hó mellé. Amikor kiválasztunk egy építési telek köteles figyelembe venni annak szükségességét, hogy a villamos energia a fürdőben.

Hol kezdődik építése a fürdő? Ez egy gyakran feltett kérdésre. Miután helyszín kiválasztásának, el kell készítenie egy becslést. Ez lehetővé teszi, hogy kiszámítja, ahol költségmegtakarítást lehetne átadni az építési olcsó.

Költségének kiszámítása

Mi az a költség, hogy építsenek egy szauna? Mielőtt az építkezés kezdete kiszámításához szükséges a becslést. Erre azért van szükség a könnyebb számítás jövőbeli költségeket. Ehhez készítsen egy listát a munkálatok:

fürdő tégla projekt

Fontos! Projektek tégla fürdők nagy figyelmet fordítanak a hőszigetelés hőveszteség minimalizálására lehetséges. Ebben az esetben nem csak a szigetelt falak, hanem a mennyezet, padló, ablak és ajtó nyílások.

Építőipari fürdő tégla eszköz szükséges minden körülmények között teherhordó szerkezetek az alapítvány megbízható alapot. Ahhoz, hogy a falak nem ment repedések, kiad szóló sávalap, amely képes támogatni a súlyát.

Azt is menteni a falazott tartófalak magukat, hogy használja a módszert a kutak. Ennek lényege abban rejlik, hogy a külső falak bal oldali függőleges üregeket lehet tölteni a kívánt száraz salak. És akkor még nem aludt, hogy kiváló hőszigetelő. Mert mindannyian tudjuk, hogy a légrés egy jó módja annak, hogy meleg.

Lehetséges, hogy építsenek egy szauna egy tégla - Női titkok Online

A döntés, hogy építeni a saját kezét egy ilyen szerkezet, mint a fürdő azt is jelenti, hogy az anyag kiválasztott, magas színvonalú. Bricks kell vásárolnia agyag (égett piros) vagy szilikát. De a kemence a fürdő meg kell határozni ki csak tűzálló téglák. Ideális esetben ez a legjobb, hogy termékeket samott agyag, hanem azért, mert a magas költségek ilyen anyag csak az égéstér lehet tenni alakítják ki a belső ívén. A fennmaradó rész a kályha is készült vörös agyag tégla.

Így a sütő - a legbonyolultabb kérdés, amelyhez sajátos ismeretek és készségek. Ezért, ha nincs tapasztalat az épület hasonló struktúrák saját kezűleg, akkor jobb nem kockáztatni idejüket és anyagi. Ha a kemencét bélelt megfelelően, a füst megy egyenesen a fürdő szoba és a hőmérséklet nem felel meg az elvártnak - a sütő kell teljesen eltávolítani.

Lehetséges, hogy építsenek egy szauna egy tégla - Női titkok Online

Építőipari fürdők tégla

Az építés során a fürdő tégla fő kérdés, hogy úgy döntött, a fal építését.

Számos lehetőség falazott fürdők és szigetelés:

 1. szilárd falazott falak
 2. kolodtsevoy falazott falak töltelékkel a belső teret fűtő
 3. falazási kicsi a vastagsága, és annak hőszigetelő kívülről, elölről
 4. falazási kicsi a vastagsága, annak felmelegedés Beltéri

Az első lehetőség már nem csak annak a ténynek köszönhető, hogy annak szükségességét, hogy egy nagyon vastag falazat és fűtés szilárd téglafal nagyon nagy kísértet!

Itt vannak az eredmények kiszámítását melegítő fürdő téglafal az alábbi bemeneti adatok:

Ütemezett megvalósítás magában foglalja az építkezés az alapítvány, a falak és a tető. Akkor kell szigetelni a belül és kívül a fürdő.

Az első szakasz - a választott helyszín az építési kád és pince. A hely kiválasztása az alapítvány gondosan meg kell, hogy legyen teljesen száraz. Ha vannak olyan folyó vagy víztest a távolság, hogy nem lehet kevesebb, mint harminc méter.Lehetséges, hogy építsenek egy szauna egy tégla - Női titkok Online
A legkényelmesebb és optimális alaptípus a tégla fürdő - szalag, amelyet be kell helyezni a szellőzőnyílásokat.

Először is, meg kell ásni egy gödörbe, amely tele van 20 cm-es homok, jól öntözött, és minden gondosan tömöríteni.


Lehetséges, hogy építsenek egy szauna egy tégla - Női titkok Online

- Mnogoryadovaya rendszer - váltakozva egy perpender hordágy és öt sor. A soraiban a hordágyat függőleges keresztirányú varratok eltolta egy fél tégla, és a kötőanyag. illetve - egy negyed. Ez a rendszer lehetővé teszi a használatát kifogásolható tégla formájában felét, és anyagtakarékos. De ez az erő nem szereti odnoryadovaya rendszert.

Végrehajtása falazat sarkok

Az első sorozat kezdőszöget terpesztést halmozott háromnegyed tégla. Ha a falakat betöltött egy kicsit az ablaknyílások felhasználható tégla, tört ketté. Annak elkerülése érdekében, elmozdulás függőleges varratok egy negyed mérföld halmozott tégla. Ha a páratlan számú - tychkovymi (a téglákat helyeznek át), és még egy számot - hordágy (a téglák mentén elhelyezett). Belső mérföld végezhet bármelyik módszer, attól függően, hogy a falvastagság. Hézagok vannak kihagyva a sarkokban simítsuk negyed tégla. Épület egy fürdő tégla magukat, és maguk a vezérlő sokszög megfelelő szögben falazat. Azt is meg kell vizsgálni, hogy szabályozza és leszállni függőleges szög. Ha talált kisebb eltéréseket, amelyekre szükségük van, hogy orvosolja a következő sorban a falazat.

 • domború;
 • homorú;
 • téglalap alakú;
 • dvuhsreznoy és odnosreznoy (olyan formában, hogy egy simítóval).

hidak építése

Lintel működik, alkalmazása zsaluzó táblák, amelynek vastagsága 4-5 cm. Lehetőség van használni, mint például a tengelykapcsoló szerelt doboz ablakok és ajtók, az előzetes favédelemre réteg kátránypapír.

Építeni egy szauna egy tégla a helyét az ablakok és ajtók a kívánt pozícióban van szükség, hogy fontolja meg a hídépítés. Könnyű végrehajtani saját kezűleg közönséges hidak. Ezeket fel lehet használni ível, hogy kevesebb, mint 2 m. A jumperek nem a szabályok szerint az öltözködés falazat és a vízszintes sorokban. Normál láb magassága 6-9 sorok, és a hossza nagyobb, mint a nyitási szélesség 50 cm. Szemöldöktömítés kell csak feküdt ki a jó tégla.

Jumpers készült fa zsaluzat. Vastagsága táblák legyen 40-50 mm. Ezekre a célokra, akkor a set a falba ajtó és ablak dobozok, de a fa előre kell védeni egy réteg kátránypapír. Először is meg kell alkalmazni, hogy a zsaluzat oldatot 2-3 cm vastag. Ezután azt megállapító erősítő 3 rúd Ø 4-6 mm. A szelepet úgy kell hajlítani körül egy tégla és falazat, adjon meg legalább 25 cm.

 1. Első sor Clack készült tömör tégla.
 2. Fektetése kell kezdeni számos külső falazat tégla.
 3. Ha szükség van, akkor használja a törött tégla amikor szóló lozhkovyh sorban a belsejében.
 4. Nem tudja használni a törött tégla falazattal oszlopok, pillérek, a csapágyak és szögek.
 5. Gerenda kell támaszkodni a bonder sorozat.
 6. Mielőtt szóló téglát agyag, hogy nedves, különösen a meleg időjárás.

Amikor a fürdő épült tégla, falazat hordoz körül falmaradványai a sorok, hogy a szóló, a következő sorozat indul el a végén az előzőt. De ez a módszer nagyon kellemetlen, különösen, ha a munkát végeznek a magasban. Ezért az építési fürdők lehet téglából egy fektetése az egyes szakaszok a falak és a helyén marad az átmeneti megszakítását szóló francia, amely aztán megadja a lehetőséget arra, hogy kiváló minőségű kötést egy új stílus a korábban épült.

Vissza a tartalomjegyzékhez ↑

A belső tér a fürdő

Hogyan építsünk egy szauna egy tégla helyesen

Disposition tégla fürdő kezdődik jelöléssel elrendezése az egyes elemek az épület függőlegesen, kapcsolatban állnak a falak, emlékeztetni kell arra, hogy az összes a dimenziók a függőleges többszörösének kell lennie a 150 (75) mm, ez a téglák 240h120h65 mm és 100 mm-es - egy tégla 240h120h88 mm.

Az ajtó felett és ablaknyílások kell tenni a jumper.

Tippek az építési fürdők tégla

Amellett, hogy a fent említett építési technológia tégla fürdő, szeretném felhívni a figyelmet néhány nagyon fontos részlet, hanem javaslatokat:

 1. Az építőiparban a tégla fürdő segítségével vörös téglából
 2. Annak érdekében, hogy szét a téglák két vagy négy darab egy kalapáccsal-kirochka
 3. Tervezésekor méretei fürdő falain létre több méretben tégla. Például, ha a méretei a tégla 240 * 120 * 65 mm-es, fal mérete többszöröse kell hogy legyen a 75 mm-es, és ha a tégla méretei 240 * 120 * 88, a méret a fal többszöröse kell hogy legyen a 100 mm-es.
 4. Sorok falazat végzett, amelynek középpontjában a kábel-prichalku húzódik, amely minden sorban, és rögzítve van a körmök hajtott be a vízszintes fugák.

Lehetséges, hogy építsenek egy szauna egy tégla - Női titkok Online

Fektetése számos vezeték-prichalku

 • Feltétlenül kövesse a vízszintes és függőleges helyzetét a falazat egy építő szintjét.
 • Semmilyen esetben ne használja tégla falazat hibák sarkok, partíciókat. valamint teherhordó oszlopok.
 • Ha használja az építőiparban a tégla agyag tégla fürdő, biztos, hogy előre vízbe áztatjuk.
 • Dolgozza fel a varratok a sorok között egy speciális eszköz - fugázó. Feldolgozást kell végezni az első függőleges varratok, majd vízszintesen.
 • A szauna fürdő tégla falazat tégla ajánlatos elvégezni kemencébe. az építkezés során a falak.
 • Szintén az építés során fürdő azonnal megvizsgálja és végrehajtja a telepítés kémény (ha később fog használni elektromos kemencében. Kémény nem szükséges).
 • Számít, milyen jól gőz hajtjuk végre, és a hőszigetelés, függ a fűtő / hűtő fürdőt, valamint az üzemanyag-fogyasztás esetén.
 • Fektetése számos vezeték-prichalku

  Ez legalább a tudat, hogy van, hogy a fürdő építését téglából kezüket. Felhívjuk figyelmét, hogy ez az esemény jobban át kezébe a szakértők, mint javítási rosszul épített fürdők kerül sokkal drágább.

  Másrészt, kötszerek és homlokzati anyagok választhatók tisztán funkcionális nélkül sallang. Mindenesetre, a teljes költsége a projekt szükséges gondosan számítani, figyelembe véve a szigetelés és befejezni.