Lehetséges, hogy megtanulják, ökölvívó otthon "

Lehetséges, hogy megtanulják, ökölvívó otthon

A válasz erre a kérdésre kínozza sok a serdülők, akik különböző okok miatt nem megy az ökölvívó edzőterem: valaki fél, félénk, hogy valaki nem engedélyezett a szülők és nem adnak pénzt, és valaki katasztrofálisan nincs ideje.
A válasz egyszerű, mint a kérdést. Nem, az otthoni doboz, nem tanulnak, és ez a végén ezt a cikket, de van egy kivétel - tanulni valamit otthon akkor csak akkor, ha a vonat egy hozzáértő személy, aki egy csomó tapasztalat, hogy képzési program kidolgozása és a szervezet a képzési folyamat. Ez lehet személyi edző óránkénti képzés, vagy a barátod, elvtárs. Nagyon gyakran slazhivaetsya, hogy az emberek nézni az átutalást vagy olvas egy könyvet a boksz, mint a „The Mexican”, töltött velünk a kocsiban. Semmilyen esetben nem kell kezelni az ilyen sarlatánok - ha nem kap semmit, de a sérülések. Próbálja meg a felelősségteljes megközelítést választott az edző, mert ez attól függ nem csak a szint a képességek, hanem az egészségre.
Viszonylag edzések magukat, talál egy edző, és indítsa el a képzés. A minimum meg kell bokszkesztyű staging csapások. Work sztrájk lehet mindkét kesztyűt és a boksz a mancsát. az utolsó ez sokkal kényelmesebb. Ezekben kesztyű, akkor képes lesz arra, hogy a munkavédelem, a számláló bélés, verés, hogy a hit a blokk, stb Sőt, kivéve a műveltség edző, ökölvívó lábat és nem kell kesztyűt. De ne felejtsük el, az emberek nem tudják, hogy edzője mindig, előbb vagy utóbb megadja az összes tudásukat, és meg kell foglalkozni a saját. Remélem, hogy mire te annyira szereti a boksz, bármit akarsz menni az ökölvívó edzőterem, de ha nem -, akkor meg kell vásárolni egy boksz zsákot vagy egy körte, minden attól függ, a tér, amit hajlandó feláldozni a sport-sarkon, és természetesen az preferenciák, olvashatunk boksz zsákok itt. Ideális esetben, ha a bordásfal. amelyen lehetőség lesz gyakorolni a fizikai gyakorlatok, húzódzkodás, mártások, szikla sajtó. Ugyanezen a falon akkor lefagy a táskát, és (nem kell, hogy túl nehéz zsákot edzés után, mivel nem akar lőni). Ha a bordásfal nem, akkor lehet, hogy felfüggesztését zsákok így. De nem lehet építeni a képzés csak a lábak és a táskát Mindezek mellett, akkor kell kocogni. legalábbis a tavasszal, nyáron és ősszel. A tél is lehetséges, de kockázatos, akkor megfázik. Cserélje fut a tél lehet egy medence - nagyon hasznos megerősítése vállöv. Ne felejtsük el, hogy tartson szünetet az edzések között egy-két nap, minden attól függ, a kezdeti fitness.


És most térjünk vissza a kérdésre a képzés az ökölvívó edzőterem és otthon, úgy annak előnyeit és hátrányait a pontokat.Képzése a teremben:

1. A program egy illetékes szakmai tréner, aki jártas és megközelítés a képzés. De ez nem mindig, néhány edzők egyáltalán nem törődnek a diákok.
2. A különböző lövedékek. A normális Bokszterem tud dolgozni boksz zsákok, körte, fali párna, nem él a medbolom.
3. Nagyon fontos! akkor képes lesz arra, hogy tartsa sparring egy boksz ring, így élesíteni a műszaki és funkcionális. Az állandó változás a sparring partnerek segít megtalálni a különböző módszereket, hogy megvédje és támadás, mint a nagy rivális és alacsony. Nyomon követhetjük, hogyan javítja a műszaki ismeretek, testi és lelki állapotát. Az az érzés, a félelem megmarad, és ez normális, de ez a félelem nem lesz többé szerezni neked teljesen, de akkor meg kell, hogy irányítsák őt a helyes irányba.
4. kovácsolt új barátságok. gondolkodású tanácsot nagyon fontos.
5. Néhány szobához egy szauna!

Az egyetlen hátránya, ami lehet a boksz tornaterem egy hatalmas fürt ember, annyi, hogy lehetetlen, hogy végezzen egy bemelegítő, és edzés után az öltözőben sorban állni. De ez ritkán fordul elő.

Edzés otthon:

1. Tudod, hogy a zene hangosabb.
2. Könnyen lezuhanyozni és átöltözni.
3. Nem kell várni a sort a lövedék.
4. Ha lesz részt az edző, akkor figyeljen meg.
Hátrányok sokkal több.
1. Ha nem ébred párban működnek, akkor nem lesz képes:
a) legyőzni a félelmet a szabad küzdelem és számláló sztrájkok.
b) ha az ütéseket és a kombinációk nem működnek elég edző őket nehezebb használni, egy utcai harcban. Kapcsolja ki a táskát és a lábak - ez az egyik, hanem a szabad küzdelem - egészen más.
c) nem tanulni, hogyan kell adagolni erőt és a szabad harcot „benzin” elegendő legfeljebb a kerek.
g) indulat a karakter, a karakter edzett ellenzéki.
e) kiderülhet védő és ellensúlyozó intézkedéseket.
e) a munka a lábát.
2. nem lesz képes dolgozni különböző kagylók, például mint a fal párna. gyakorlatokat medbolom,
3. Ja, és persze, a fejlesztés a fegyelem és az egyéni adottságok.

Mint látható, véleményem szerint, otthon edzés elég lehet, én gyakorolni otthon, de a legkisebb lehetőséget, hogy szeretnek menni az edzőterembe. Bárhol is csinálnak otthon, a teremben vagy a stadionban, a legfontosabb dolog, amit élveztem.