Lelki szeretet legmagasabb formája a hatalom

Omraam Michael Aĭvankhov
Szerelem és szexualitás.

A lelki szeretet, a legmagasabb formája a POWER

Caterpillar - egy csúnya, kövér, lassan mozog, és senki nem akar ránézni. Természetesen, mint minden élőlény, és ő enni, és látni, milyen hatalmas étvágya megeszi a leveleket! Ő nem szeret nincs virág, nincs gyümölcs, de csak a levelek, nagy szükség van a fa, mert rajtuk keresztül a fa átalakítja napfény. Például felfalják a levelek, a hernyó károsítja a fát, hogy képtelenné válik többé, hogy virágzik, vagy gyümölcsöt. És így a mezők és kertek emberek mindent megtesznek, hogy megöli a hernyók. Ez az, amit az élet olyan, mint egy hernyó.De egy nap, ismeretlen okból, a hernyó kezdi felismerni, hogy ez az élet nem olyan csodálatos. Ő úgy látja, repülő lepkék, mint szép, színes, fény, amely mellett érzi csúnya és undorító; megérti, hogy ez káros, és ezért az emberek unitozhayut. És ő úgy dönt, hogy változtatni, hogy legyen valami jobb, és elmerül a meditációban. Úgy kezdődik, hogy hozzon létre egy báb, mert szüksége volt a pihenésre, és ehhez hozzárendel egy bizonyos folyadék, amely otverdevaya erősebbé válik szálak. és selyem kész! Selyem termék a pálya, és mert annyira szép, hogy jött létre a lelki, meditatív állapotba. Különben is, a selyem ruha nagyon jól védi a személyt a kiszámíthatatlan az időjárás, de mint a len.

A hernyó köt mély meditatív állapotba, olyan mély, hogy még alszik. És a tudatalattija (hernyó is van egy tudatalatti) - minden erőt és energiát irányítja dolgozni oly módon, amitől olyan erős benyomást tett a kép egy pillangó. Az igazi változás nem hajtotta végre az ötlet az elmében, és átvitte a tudattalan erők így ha azt szeretné, hogy minden kívánsága valóra válik, akkor képesnek kell lennie, hogy belevetik magukat a tudatalatti elme fektesse a kép, hogy mit akar gyakorolni, különben nem ismert, hogy mennyi ideig fog tartani a megvalósítása a vágy. Csak a hatalom a tudatalatti nagyon nagy hatalma az anyag felett.

Aztán egy idő után ki a gubó, amelyben a hernyó vált elszigetelt, levelek pillangó! Ez az a jelenség, amit meg kell fejteni ahhoz, hogy megértsük, mit tanulhatunk a kozmikus elme ez az átalakulás hernyó egy pillangó. Akár egy bizonyos kor, és ez sok száz inkarnációja, egy ember él, mint egy hernyó, hogy megeszi a levelek: az megfelel az étvágyat rovására mások, ő elrontja, és okoz nekik fájdalmat. De egy nap, amikor úgy érzi, undorodott magától, úgy dönt, hogy változtatni, hogy valami jobb. Kezdi koncentrálni, meditálunk, és mindenek felett, hogy hozzon létre egy báb, hogy megvédjék magukat. és a báb - aura. Diák tudatos erő aura és a munka rajta, átváltozik egy pillangó, hogy van, Az odaadás. Ő már nem „ott” mások, mint egy hernyó megeszi levelek és elkezd táplálkozni nektár és a virágpor, hogy van, vékony kisugárzását. Látod, hogy létezik a közös ember és odaadással megegyezik egy másik módja az evés.

Természetesen sok „track” a metamorfózis egy pillangó még nem lehetséges. Azt fogja mondani, hogy ez maradjon így, ahogy a természet több milliárd évvel ezelőtt. Nem tudják, hogy a lepkék, szárnyas lények, és enni a legtisztább elemekkel. Természetesen meg kell enni mindig, de vannak különböző típusú élelmiszerek és különböző módon a hatalom. Ahelyett, hogy más lényekkel elvégzésére egy durva, csúnya, sőt undorító csereprogramjainak vékony, mint egy pillangó, beszennyezése nélkül semmit sérülése nélkül lehet tenni: így egymást sok-sok szeretettel, és nem csökken, nem felfalja a levelek.

Hány fiatal férfiak és nők bevallom, hogy miután néhány kísérletet, minden nem, mint korábban, úgy érzik, a nehéz, kényelmetlen. És ez az, amit mondok nekik: „Ne vegye sértésnek, de a belső állapotban, mint az, aki átjutott több cső: ha a patinás és festett az éteri, asztrális és mentális ruhát.” Igen, ezek a tapasztalatok maradt a tudatalatti lenyomatok, láthatatlan, persze, de az igazi, és ha akarnak erőfeszítéseket tesznek a lelki értelemben, úgy érzik, összekapcsolt, túlterhelt gátolt. Korábban úgy érzik, könnyű, szabad, boldog és még büszke, míg most egy kicsit megvetemedett és félénkség. Nem kell, hogy szembenézzen a fény, ami egyszer volt. És azt mondják: „Nem tudom, mi ez. Ha tudtuk volna,! "Igen, a világ minden tájáról a fiúk és a lányok nem tudják, mi vár rájuk, amikor beront szerelmi ügyek. De nem szeretnék tudni. Azt akarják, csak élvezni, hogy megtapasztalják az érzést, hogy boldog legyen, de kiderült, hogy nem mindig vár a boldogság, és gyakran - szégyen, sajnálom, valami nehéz és sötét. És ez az egyik nagy bánatát maga az emberiség: a tudatlanság, amelyekben a fiatalok élnek. Később, amikor ezek a fiatalok jönnek a Testvériség, megértik, hogy van igazság, hogy meg kell tudni, hogy a törvényeket be kell tartani, és úgy döntenek, hogy élni nem, mint korábban. Igen, de hogyan lehet elpusztítani a nyomait múltja? Meg kell mosni minden nap, takarítják, a munka könnyű, imádkozik, elmélkedik, kommunikálni az ég. Egy idő után, nem olyan gyorsan, sajnos, kezdik, hogy egy kicsit több fényt és növekedni.

Hagyja, hogy a fiatalok vállalja, hogy művelt, képzett és ellenőrzött megindítását, bár ez nem siet beront felesleges és veszélyes kísérleteket. És akkor az ég küld a fiúk és a lányok, hogy a számukra. Különben is, hadd ne vádolja, azt gallytörő fiatalok összetéveszteni! Nézd, milyen állapotban vannak ezek a fiatal férfiak és nők, így az idő előtti tapasztalatokat. Megpróbálnak örömteli, vidám, de csak úgy, mintha. Az egyik úgy érzi, hogy már nem a régi ihlet, valami elromlott, kiment hozzájuk. Szükség van arra, hogy tudják, a következő: provokáló egy vulkáni robbanás nem tudja átadni következmények nélkül. Egy bizonyos része az emberi mentális struktúra egy robbanás, szünetek és hatalmas költség értékes lényege.

Azt mondja: „Tehát nem igazán lehet boldog, hogy úgy érzi, minden örömet?” Nem, nem tudod, de tudni kell, hogy mikor és hogyan kell élvezni. Bármi lehet egy csodálatos, csodálatos, ha tudod, hogyan kell megérteni azt, és hogyan kell eljárni. Hányszor mondtam már, hogy: a szexuális teljesítmény annyi energiát, ami összehasonlítva a benzin. Tudatlan és ostoba lőtt - ez az erő éget a lényege, mivel beavatottak, akik tudják, hogyan kell használni, repül az űrben. Így látod, bolondok tüzelt. Ésszerű - repülni az űrben! Nincs más út nem lehet egyértelműen összefoglalja a probléma a szexuális teljesítmény. Szóval, miért nem repül a térben a csillagok között, és tudjon meg mindent, ahelyett, hogy mindig el kell égetni.

Én még soha nem tagadta, hogy van valami jó testi szerelem. Mivel a kozmikus elme minden elrendezve oly módon, nem nekem kell kritizálni őt. Kozmikus Intelligencia nyújtott az emberiség fejlődését minden területen. Egyre több Korunk felháborodott bizonyos megnyilvánulásai az erőszak és kegyetlenség, a normálisnak tekintett néhány évszázaddal ezelőtt; ma kijelentik méltatlan az emberhez. Így miért nem feltételezzük, hogy ott volt a fejlődése terén a szerelem?

Itt van, amit egy méh: beavatott. Minden emberi lélek, még a szívét bűnözők, beavatott találja az isteni elem és ezekkel kintessentsii, termel lelki mézet. Egy ember, aki mind átalakítani az összes felemel, fény, termel mézet. Ez - a méh, méhraj, méz főzés a legtisztább és finom elemek fejlődött belőle: annak kisugárzását.

Minden ember arra hivatott, hogy osztja ezt a tömör átalakítani, hogy magunkat. Meg kell tanulni, hogy csináld, és erre kell dolgoznunk az elme, a szív és az akarat, mert ez a három elem mind elő egy belső lombik. Ez az igazi alkímia. Nagy Beavatottak - igaz alkimisták - tanulni csak ez: hogyan lesz egy méh hogyan vonjuk ki a legjobbat hozza ki minden, ami a természetben megtalálható, és különösen az emberek; néznek rájuk, beszélj velük, értük, minden ember egy virág. Igen, ez csodálatos, és ez a filozófia meg van írva a természetben. Ez megnyitotta a megindítását.

Joy, igazi öröm nem abban a fizikai kapcsolatot. Például nézd meg a szerelmesek elején a kapcsolatukat: ezek még nem ölelés, de néhány örömöt és inspirációt élnek! Felébrednek, és lefekszem a gondolat, hogy egymást, a gondolkodás arról, hogyan találkozik, mit fognak mondani, válnak költők. Azt írják, hogy egymással, így a rózsa, amely számukra válik talizmán.

De amikor elkezdenek átölel, együtt alszanak - ez a vége mindennek fenséges, azok már nem boldog, nem gondolnak egymásra, mint korábban, és így kezdődik a nehézségek és a kölcsönös pontszámokat. Ott szokott lenni a paradicsomban. Akkor miért nem terjed tovább boldogság.

Tudom, te mondd meg, hogy nem lehet mindig enni homeopatikus mértékben, mosolyog, szóval, ha kell valami több jelentős. Oké, de akkor ne lepődj meg, és ne hibáztatni senkit: enni levest, ami már kész magát, ennyi az egész. Mivel nem akar élni ebben a világban, és a költészet, és szüksége van valami lényeges, nem bánom, de figyelmeztetem, hogy megtalálja.

Nem kényszeríteni senkit, csak örülök, hogy ismertesse. Saját tanítás - mint egy asztal, amelyen én meg az összes létező gyümölcs, zöldség, hal, sajt. Az összes termék a föld ebben a táblázatban, de ez nem jelenti azt, hogy minden ember mindet. Igen, azt kell bemutatni, hogy a teljes igazságot, a technika és a megoldásokat, de mindenkinek el kell döntenie, mi a megfelelő a gyomra.