Lelki szeretet, író

A szeretet szót is fontos, de ez érthető, mert ez kapcsolódik a valós életben. Így remélem, hogy kihasználva ezt a lehetőséget, akkor kap áldást és tele lesz a szeretet. Kedves nézőink, menjünk tovább a 13. fejezet 1. Korinthus, amely beszél a szeretet. Ez a fejezet 3 részre oszlik, és 13 verset. Hagy a teljes fejezet 3 részre:Az első rész - a vers az 1-től a 3.. Azt mondja, hogy milyen fontos a szeretet számunkra. A második rész - verseket a 4. és 7. között. Elmondja, mi a szeretet, és ad neki külön meghatározások. A harmadik rész tartalmazza a vers, a 8. és a 13. helyen. Belőle, megtudjuk, mi az örök szeretet természetét.

Ma, röviden elmondom a háttérben szóló fejezet megírásával szeretet. Aztán, mielőtt rátérnénk a lelki szeretet, a példákat vesszük a kérdést, hogy mi van a testi szerelem a mindennapi életünkben. Azt nadoyus hogy kapsz egy nagy áldás ez az üzenet, és mentse el a memóriában.

Kedves Testvéreim, hadd először meg röviden a háttérben ez a fejezet a szerelemről. Mielőtt ezt a fejezetet, a 12. fejezet 1. Korinthus mesél szellemi ajándék és több minisztérium a templom. Az 1. Cor 12: 7 mondja: „Ahhoz, hogy minden adott megnyilvánulás Spirit javára.” A lelki ajándékok kapnak a közjó.

Isten megadja nekik a számunkra, de csak akkor, ha használjuk őket helyesen. Ugyanakkor azt látjuk, hogy vannak olyanok, akik megkapják a lelki ajándékokat, de járnak rosszul. Büszkék kérnek pénzt, azt mondják, tudják gyógyítani a betegséget, és a szükséges pénzügyi kompenzáció, mondván, hogy kaptak egy jóslat.
Aztán, hogy megjósoljuk a jövőt, mint ahogy a világi prognosticators. Azaz, prófétálnak valamit, ha valaki megkérdezi őket róla. Azonban, ahogy mer jósolni a saját? Még a tanítványai és a próféták az Újszövetség nem jövendöl a saját. Kivételtől eltekintve, ahol végre az Isten akarata, a próféták kenték.Más szóval, a prófécia nem valakié akarata, ki van téve az Isten akarata. De mint mondtam, azt látjuk, az emberek, akik pénzt követelt vagy közvetett támogatást. Tehát nem világi jövendőmondók. Ne tévesszenek, testvérek. Ha ez a szellemi Isten ajándéka, ez ad szeretsz, a béke, a szépség, az öröm és a boldogság.

Ez nem razrushaelo érdekében vagy a béke, a Church hatásán keresztül tisztátalan lelkek. Ezért az ajándék Istentől származik, ha ezek helyes alkalmazását. Azonban, ha a lelki ajándékokat zavarja a rendet a templomban, amikor helytelenül használjuk, nem segítenek a templomba.

Mivel az önkontroll egyike annak a kilenc gyümölcse a Szentlélek személy kell irányítani az ajándékokat, miközben elkerüli a velük való visszaélést. Vannak ajándékok is szabad átalakítani. Isten azt akarja, hogy az ajándékot a nyelveken szólás minden, és a látás is kimutatták, hogy az emberek, akik még nem érték el a lelki mélységek.

Bárki lehet kapni, ha Isten azt akarja. Az elmúlt évek során elhagyja a küldetés „Kánaán” Isten megengedte minden résztvevő, hogy angyalok lelki szemei. Ez ugyanaz a helyzet. De ha kap a nyelveken szólás ajándéka, akkor is óvatosnak kell lennünk. Óvatosnak kell lenned, hogy zavarják az alvás a szomszédok hangos ima nyelveken. Ha nyelveken szól, de a szülők nem értik, azt mondják, azért, mert a látogatás a templom homályos feledd.
Ez nem jó. A korinthusi gyülekezet volt zavart, mert kaptak annyi lelki ajándékokat. Pál apostol azt mondta az 1 Korinthus 12: 4: „a kegyelmi ajándékok, de a Lélek egy és ugyanaz.” Hangsúlyozta, hogy csak Isten adott nekik minden ajándéka közül a szellemben, bár az ajándékok különböző. Aztán azt mondta az egyház a legnagyobb ajándék az 1 Korinthus 0:31, mondván: „De komolyan vágy a nagyobb ajándékokat, és megmutatom neked egy kiváló módja.”

Ajándék, melyrõl Pál apostol - a szeretet, 1 Corinthians, 13. fejezet, amit mondok. A legjobb ajándék az összes - ez a szeretet, mert akkor a törvény értelmében, és az Isten szeretet. Szerelem mindent tud. Nem számít, hogy milyen jó volt a lelki ajándékokat, szeretet nélkül vannak - semmi. Kedves nézőink, vessünk egy pillantást, mi a szerelem.

Nemrég a hírekben gyakran vannak olyan jelentések arról, hogy a fia vádlott vagy akár megölte az apját. Ez gyakran előfordul. Úgy gondoljuk, hogy ez azért lehetséges, mert a modern emberek gonoszak. De nézzük gyorsan előre 55 évvel ezelőtt, egy olyan időszakban, amikor a történelem volt a koreai háború. Az utcák tele voltak koldusok, akik közül a legtöbben árva volt.

Miért volt olyan sok