Letöltés wifi jelszót feltörni egyszerű tréfa apk 1

Wifi Password Hack Easy tréfa APK

Wifi Hack jelszó egyszerű tréfa alkalmazás, amely a benyomást kelti, akkor kiváló a Wi-Fi hálózathoz. Ez a Wi-Fi-jelszó Hack egyszerű alkalmazás az illúziót kelti, hogy ő tudja törni a titkosított vezeték nélküli hálózatok védett WEP, AES vagy WPA2 titkosítást. Ez tényleg nem károsítja vagy elpusztítja a vezeték nélküli hálózatok. De ez egy csodálatos dolog lenyűgözni a barátok segítségével, amely lehet szórakozni. Lehetővé teszi, hogy nézel ki, mint egy tapasztalt hacker és technikai zseni. Ez egy nagyon kellemes tréfa játszani a barátaival.Hacking bűncselekmény, de szeretem, hogy csapkod. Az új hacker tevékenység repedés Easy WiFi jelszót. Most ne aggódj, ha nem rendelkezik Wi-Fi csak telepíteni egy új alkalmazás a „Wi-Fi-jelszó Hack Easy”, és az interneten minden kötelezettség nélkül. Wi-Fi eszköz hack alkalmazás megmutatja egy listát a Wi-Fi-vel, amely a kör és a jelszó megfejtésére. Wi-Fi jelszót hacker egy könnyen használható alkalmazás. Minden hozzáférési pontjait az adott területen, majd be a képes beolvasni minden hálózat. Wi-Fi jelszót hack egy szép és egyszerű design. Wi-Fi jelszót hacker lehetősége van a másolás a jelszó könnyen kipróbálható, és a barátja egyre inkább nevetni.

Ha azt szeretnénk, hogy egy hacker a barátai előtt, majd telepíteni Wifi Password Hack Egyszerű, Hacker alkalmazás generálja a jelszót a WiFi hálózathoz, mutasd meg a barátaidnak, és kérni őket, hogy megcsal, ez alapvetően egy tréfa alkalmazás, amellyel a hamis krakkolási csinálni
érezd jól magad barátaiddal és megviccelni őket. Akkor hatni mások segítségével Wi-Fi-jelszó Hack egyszerű és bizonyítani tudja, hogy tudod hacker.
Ez az alkalmazás egy szép grafikus felülettel, egyszerű és intuitív elrendezés, lenyűgöző lépések sorrendje a folyamatban.


Ez csak egy tréfa app szórakozásból élvezni a barátaiddal

Jogi nyilatkozat:
A Easy Wifi Hack csak szórakozásból. Nem tud igazán feltörni bármilyen WiFi jelszavakat. Ha úgy gondolja, ez vicces, kérjük, adja meg 5 csillagos, és mi lesz még több hasznos alkalmazásokat az Ön számára.

Wifi Password Hack Easy tréfa APK hozzáférési jogok

Wifi Password Hack Easy tréfa APK 1,0 APK felbontású fájl apk

engedély
más:
Ez lehetővé teszi, hogy az alkalmazások hozzáférjenek információra Wi-Fi hálózatokat.
Ez lehetővé teszi az alkalmazások módosításához Wi-Fi kapcsolat állapotát.
Ez lehetővé teszi az alkalmazások nyílt hálózati aljzatok.

Hogyan kell telepíteni a mod

Divat rövidítés a szó módosítás egy olyan megváltoztatása vagy bővítése, a játék programot. Egyes fejlesztők módosítja az eredeti APP a szerencsejáték részét adatkészlet a ruhákat a karakterek, a megjelenés, a hang, fegyverek, eszközök, térképek, stb és még írni egy új története a probléma, hogy a módosított játékot, hogy jelentős változtatásokat a játék, és az ellenállás. Ez a játék úgy tűnik, hogy reménytelen helyzetben fogják elérni hatalmas erők divat, megkapta a felhasználó kedvenc.

Hogyan kell telepíteni a Wifi Password Hack Easy tréfa mod APK a készüléken

2) Töltsd le a .apk fájlt a honlapunkon, és mozgassa az SD kártyára a készülék.

5) A legtöbb alkalmazáshoz szükséges cache, hanem egy egyszerű telepítést. A cache egy opcionális frissítési fájl, ami általában jön a .apk fájlt, és elengedhetetlen, hogy a funkció a kérelmet. A gyorsítótár mérete lehet akár több GB, különösen akkor, ha telepíti a játékot.

6) Ha a kívánt alkalmazást telepíteni igényel cache, meg kell kibontani egy mappát a fájl .obb SD / Android / OBB könyvtárba. Ha próbál telepíteni a játékot a cég Gameloft, a könyvtár lesz SD / Gameloft / Games /. Ha kicsomagolta a cache rossz könyvtárat, az alkalmazás működni fog, de lesz szükség további fájlokat letölteni.

OBB használják eladni néhány Minden Android-alkalmazás online Google online áruház. A fejlesztők létre OBB tartalmazó fájlok egyesítése nagy vagyon felhasználásával JOBB eszközök Android SDK. Ezek az adatok tárolására, hogy ne tárolja a fő alkalmazási csomag plusz titkosított formában, beleértve a grafikus és multimédiás fájlok. Tudják használni a Google Play Developer Console APK fájl letölthető. Ki a letöltött alkalmazást, akkor kap két APK fájlt, és tartalmazza az APK-fájlokat más fájlokat ÖBB eszközök. OBB: file adatcsomagok csak a játékok, néhány OBB fájlok tömörített RAR tömörített fájl formátum. Segítségével adatcsomagok befolyásolja a játék során. Meg kell menteni a fájlt szerint az a hely, ahol a csúcs tárolják.