Letöltése mell otthon - egy sor gyakorlatok

Ebben a cikkben fogjuk megvitatni az égető kérdés a lehetőségtől, mellnagyobbítás otthon. Mi debunk mítoszok és fő foglalkozik a valós tényeket, hogy figyelembe kell venni annak érdekében, hogy a mellei meg a legjobban. Tehát le a mellkas otthon!Letöltése mell otthon - egy sor gyakorlatok

Swing mellkas otthon segítségével összetett feladat.

Női mell: Igazság és mítoszok

Az első helyen, ez azt jelenti, hogy a női emlő áll elsősorban az emlőmirigy és a zsírszövet. És ennek megfelelően az első hírek, a hagyomány, az rossz. Az alakja a mellek nem lehet a kiigazítás bármely más módon más, mint a műtét. A jó hír az, hogy a mell felső részén található a mellizom, amely támogatja azt. De ugyanez az izom mi is jól befolyásolja.

Mi tudjuk elérni pumpált Pécs:

  • Bővítése a mellkasát. Ha az összessége a láda lesz szélesebb és a mennyiségi növekedés, ez a szám fog megjelenni tetszetős. Különösen, ellentétben a keskeny derekát.
  • A növekedés a mellizom több „emelje fel a” mellkasát. Ie nyakkivágással fog kinézni teljesebb és feszes.
  • Mit, hogy néz ki:
  • Erőteljes gyakorlatok (különösen nagyszámú ismétlések alacsony súly) éget néhány kövér. Különösen ez hatással lesz a méret a mell. Ezért minden gyakorlatokat végzünk nagy tömeg lassan 10-12 ismétlést. A fajsúly ​​függ edzettségi szinttől. Kiszámítani, hogy a kiválasztott tömeg tudja befejezni a teljes programot.

Tehát, ha a főbb pontok rövid ideig világít, akkor folytassa közvetlenül a gyakorlatokat.

Gyakorlatok a mellizom

Pad súlyzók felfelé ferde padon feje

Beállításával a hajlandóság a padon, akkor tovább növeli a terhelést különböző részein a mellizom. Pozitív meredekséggel (head up), a fő terhét a felső része a mellkas és az első sugár a deltoid izmok a vállát. kis mellizom és serratus elülső izmait is működik. Tricepsz pozitív lejtőn a padon van töltve minimálisan.Push-up széles nyilatkozatot a kezét

Letöltése mell otthon - egy sor gyakorlatok

Push-up - egy nagyszerű gyakorlat fejlesztése a mellizmok

Amikor teljesítő ezt a gyakorlatot több aktivált középső része a mellizom. Ugyancsak tartalmazza a munka a tricepsz és a delta. Vegyük a hangsúlyt fekve, kezét szélesebb, mint a váll szélessége. Szükség esetén nyomja a teher által létrehozott súlyát saját. Ez azt jelenti, hogy lényegében ugyanazon a padon, de ahelyett, rudak - akkor.

Ha az első szakaszban, hogy nem a megfelelő mennyiségű ismétlések akkor kemény, akkor tedd fel a lábad a térdén. Kondigépek ugyanaz marad, mint az egyenes lábak - a hátsó nem hajlik, nem teszik kérdés a fenék.

Push-up is változtatható eltolásával a hangsúly terhelés különböző területein a mellkasi izmok. Ha azt szeretnénk, hogy terhét, hogy a közepén a mellkas felső része - a talpak a padon a fej, a törzs alatt. Ha éppen ellenkezőleg, érdekli szivattyúzás alján a mellkas - Kezeket a padon.

Ha ezt fekvőtámasz széles nyilatkozatot a tenyér, a terhelés koncentrálódik a külső része a mellizom. Ha meg kell dolgozni benne, használjon kis megfogalmazása a kezét. Ugyanakkor a szűk megfogalmazása sokkal erősebb tricepsz törzs.

Tenyésztési súlyzók fekvő

Ez egy hatékony gyakorlat közzétételi mellkas és mennyiségének növelése. Feküdj a padra, súlyzók tartja a kezében szinte egyenes. Egy kis könyökét tartjuk az egész gyakorlatot. Ezzel elkerülhető, ízületi sérülések.

Hígított kéz a kézben a maximális megnyúlását a mellizom. A kilégzés, csipetnyi fel a kezét. Az álló helyzetben röviden Fix, és további megterhelést mellizom, hogy dolgozzanak ki a belső alkatrészeket.

Feküdni egy vízszintes padon, és megragad egy súlyzó két kézzel (a klasszikus változata ennek gyakorlására kerül sor a súlyzó), és folyamatosan egyenes karok előtte. Lassan, mély lélegzetet vett, csökkentse a kezét súlyzókkal a tarkóra. A kilégzés visszatér a kezét, hogy eredeti helyzetébe súlyzó előre. Amikor lehajtotta a fejét kissé hajlítsa be könyökét.

Most adjunk hozzá néhány szót, hogyan kell építeni az edzés, főleg, ha csak most kezdik csinálni.
Minden gyakorlat végezzük 2-3 készletek. Az egyik megközelítés - 12-15 ismétlést.

Elvégzésével a gyakorlatok 1-2 alkalommal egy héten, akkor fejleszteni a mellizom, jelentősen növelve az alak a felső testrész. A mellek kiegyenesedik, és egyre terjedelmes és vonzó.

valami más

Ezen kívül meg kell mondani, hogy sok tekintetben a vizuális észlelés, a női mell befolyásolja testtartás. Mindig tartsuk egyenesen a hátát, és a fej egyenes, elkerülve ssutulivaniya. Állítsa be a testtartás segít egy sor gyakorlatok a hátizmok.