Így a műanyag otthon


Műanyag manapság az egyik leggyakrabban használt eszközök, nem csak az iparban, hanem a mindennapi életben. Műanyag lehet segítségével egy háromdimenziós nyomtató, meg lehet vásárolni a boltban. De a politika a honlapunkon csupán azt írja elő, hogy megtalálja a módját, hogy hozzon létre a műanyag otthon, ami az, amit teszünk most.A videó a műanyag részletesebben:

Létrehozásához a műanyag szükségünk aceton, amely a használt oldószer festékek és lakkok, üveg vagy fém konténer csomagolás (használhatja a jar alól nagymamám lekvár vagy tartalmi sütő muffin), polisztirol, ami valószínűleg megtalálható a szekrényben vagy a pincében ahol a rejtett doboz háztartási gépek.

Így a műanyag otthon


Így a műanyag otthon


Így a műanyag otthon


Az anyagok rendezni, ami azt jelenti, hogy itt az ideje, hogy a munkát.

Vegye ki a tartályt vagy penész egy tortát, mint a mi esetünkben, és töltse ki a kevés aceton. Az aceton mennyisége egyenesen arányos a méret a műanyag termék. Ha szüksége van egy kis műanyag, elég kitölteni körülbelül egy centiméter alulról. Ha az eljárás során világossá vált, hogy kevés acetonnal akkor adjunk hozzá később.


Így a műanyag otthon


A következő dolog, amit tennie kell, hab, nevezetesen azt, hogy feldaraboljuk apró darabokra, amely lehetővé teszi, hogy könnyen illeszkedik a mi választott tartályba.

Így a műanyag otthon


Darabjai a hab külön lesüllyesztenek egy acetonnal. A hab azonnal elkezd olvadni hatása alatt aceton, amelynek hatására egy kémiai reakció. Fokozatosan aceton hozzáadásával, akkor eléri azt a pontot, amikor már megszűnik olvad. Ez azt jelenti, hogy meg kell adni az aceton vagy egyszerűen távolítsa el a felesleges darab hab.

Így a műanyag otthon


Így a műanyag otthon


Ezután meg kell várni, 5-10 perc alatt oldódik az aceton. Akkor majd venni a folyékony műanyaggal a kezében, és adja meg a kívánt formát. Végül a műanyag szárad belül 20-30 óra.

Így a műanyag otthon


Így a műanyag otthon


Figyelmeztetés. Az eljárás során ügyelni kell arra, hogy megvédje a szemét, aceton oldódási folyamat komoly károkat okozhat az optikai testek. Semmilyen esetben nem belélegezni aceton. Szintén biztonsági okokból a projekt kell tenni távol gyújtóforrásoktól és egy jól szellőző helyen. Miután megérintette a keményített műanyag mosson kezet szappannal. Végén aceton öntsük a lefolyóba, mivel ez köze szennyvíz csövek jelentése ugyanaz, mint a hab.