Így Keleti jelmez lányok kezüket részlet

Így Keleti jelmez lányok kezüket részlet

Gyermekek pártok az óvodákban és iskolákban, a szülők vásárolnak, vagy varrni a saját díszes jelmezek. Jelenetek vett ősi vagy modern mese, rajzfilmek, képregények.Leggyakrabban öltözött gyerekek Hófehérke, Piroska, szürke farkas, medve, egy hercegnő vagy herceg. Az orosz hagyomány, a szabadság, a keleti karaktereket. Ez a keleti szépség táncos, dzsinn, Jázmin hercegnő, Aladdin és mások.

A mai mester osztály elkötelezett a ruha keleti szépség, ami lehet, hogy a saját kezét a lányok.

A ruha könnyen gyártható. Ez áll a nadrág, ujjak, míder, dísztárgyak a fejét, és egy nyakláncot. Szépség, komplexitás és az egyediség - a gyöngyfűzés. Fontos, hogy használja a kiváló minőségű papír gyöngyök: sima, szálka mentes, nem látható karcolások. Mivel az anyag használata javasolt csak kör alakú, nem bicones, háromszögek és kürtök. Ez a fő szabály varrás jelmezek a gyermek és a biztonság.

Anyagok és eszközök: a szövet a két faj (sifon, szatén), közbélés, elasztikus, gyöngyök és gyöngyök mesterséges, karton, a mintázat papír, olló, egy méter szabó, kréta, ceruza, vonalzó, radír mosás, tű, tűt gyöngyöket kis fül , szál varrógép, és különösen erős a gyöngyök, varrógép.

Ebben a szakaszban tettünk nadrág. A minták hossza szükséges mérések termékek, derékbőség és a láb a legszélesebb része. Adott esetben némi tapasztalattal varrás is azonnal csökkenteni a szövet, mert a bevágás áramkör egyszerű.

Így Keleti jelmez lányok kezüket részlet

Vegyük a 1,5 méter a fény textil nőtt a lányok 160 cm. A felhasznált anyag simítják, és félbehajtva.

A lányok a következő méretekben használják kisebb növekedés:

Így Keleti jelmez lányok kezüket részlet

Ezután vágja az anyagot egy negyed kör, ahogy a képen látható.

Faragott körökben alkalmaznak egymással és varrtak a nadrág a kezüket a lányok.

Oldalvarrás kell feldolgozni, az anyag nem zuhanyozott. Ezt követően, a külső oldalon varrások a nadrág néhány helyen lehet varrni egy görcs 5-10 cm. Ahelyett, hogy a varrás a szövet csak fogd és varrni gyöngyök.

Az öv van behelyezve gumi. Elég, hogy lezárja a felső széle nadrág a szélesség kétszerese a gumi termékek. Fold varrt egy egyszerű egyenes öltés varrógép. Így csak egy kis lyuk menetvágásához gumiszalagok, amelyet azután varrt kézzel bujkál varratok. A kényelem az öv szélessége kiigazítás lyukat nyitva lehet hagyni.

Az alsó széle nadrág túl szerződött egy gumiszalaggal. Ez egészül ki, ugyanúgy, mint az övet.

Így Keleti jelmez lányok kezüket részlet


Két téglalap alakú szövet prisbarivayutsya a fogínyt, és összevarrjuk a chiffon ujjak. Az alján a míder díszített színes rojtok. Könnyű rajta szállít ki gumi, finoman húzza ki a vállak, a hát és a mellkas, amely lehetővé teszi, hogy közben szabadon mozoghat a gyermekek játékait.

Gyártása jelmez öv több szintből áll.

• Derék lányok osztva fél;

• Vegye ki a kartont és a rajta készült két párhuzamos vonal. A hossza egyenlő az ábrán fent kapott;

• szélesség a sorok között önkényesen választjuk. A lányok, a gyakorlatban csak 10-15 cm;

• A közepén az alsó vonalat húzunk le 3 cm-re az alsó az új pont a széle az alsó sorban tartjuk szép homorú vonal, ahogy az első képen a mai mesterkurzus .;

• A biztonsági övet kell szorosan illeszkedik a leány alakja. Mivel a felső sorban egy karton is megköveteli lekerekítjük 2,5 cm;

Így Keleti jelmez lányok kezüket részlet

• A kapott mintát kivágjuk, és próbálja az ábrán;

• Mivel a rögzítő használata ajánlott horgokat. Tépőzáras rontja az esztétikai megjelenését a ruha. Blind villám szakítani a feszültség idején a gyermekek játékait;

• Minta lefektetett egy ruhát, és vágja a külső (elöl) oldalsó és alsó;

• Ezután a kész részt egymásra dublerin akik vasalt vasalók, hogy tartsák be a szövetekbe. Ajánlott vágott dublerin minden oldalról 2 cm a jövőben kiteszik a mögöttes szövetet;

• Ebben a szakaszban, a két fél az öv ruhát lehet varrt egy terméket. Mindkét rész minden oldalról vannak hajtva benne.

• Az öv varrott horgok;

• Most az idők keleti jelmez lányok kezüket díszített elegáns mintás gyöngyök és gyöngyök.

Előállítása felületre szerelhető övvel bundabugyi nem fog sokáig tartani. Fontos, hogy azonnal mondjon le a csapok segítségével. Ez nem biztonságos. Profi táncos varrni egy levehető öv alsó oldalán a gombok, és a nadrág csinálni slot gomb. Hornyolt elöl szükség, hátsó és az egyik oldalon, ahol nincsenek horgokat.

Mint dekoráció a fej használata organza. A kelet-európai országokban a tánc gyakran használt turbánt.

Így Keleti jelmez lányok kezüket részlet

Annak előállítására venni ruhával 20 cm hosszú, szélessége 3-5 cm. Ez varrt a hátoldalon, kihajló és töltött szintetikus töltés, például. A végeket alkot egy látszatát turbánt. Fontos, hogy előre mérni a fej kerülete keleti szépség ruha készült saját kezével a lányok.

Turbán spirálisan tekert szalagot.

A belseje fejvédő varrott organza. Még több buja és fátyol. Szélei mentén úgy díszített fényes szalaggal, gyöngyök, gyöngyök.

Karperecek van varrva a megszokott egyszerű technika. Mérjük meg a kerülete a lány kezét. A kapott szám a juttatás levegő terméket képeznek. Elég hozzá 10-15 cm. A két téglalap vágják szövetet. A hosszú szélén minden vágás varrt kis öltés a varrógépet. Mindkét oldalon ki gumit. Szélig erre egyszerűen duplán podgibayutsya. A központban a kapott termék is lehet beszúrni egy gumiszalag. Azt javasolta az egész három betétet varrott szatén szalagokkal és díszítjük gyöngyökkel és gyöngy.

Az utolsó lépés a bonyolult és divatékszerek gyöngyök és gyöngyök. Ez a munka fáradságos és érdekes.

Így Keleti jelmez lányok kezüket részlet

Jobb kezdeni a design. Az interneten, akkor választhat keleti ékszer, virág, absztrakt, vagy gyere fel a saját. Ceruza vagy eltűnő markerek (egyszerű marker soha törlik vagy elmosta a víz) készült minta a míder, levehető övet a fejdíszt.

Ebben az esetben fontos, hogy összekapcsolják a színeket. Vannak speciális színtáblázatok kompatibilitás. Így keleti ruha szikra színek és a fény. A sikeres kombinációja a nagy kristály kövek gyöngyök közepes és kis méretű.

Mi egy speciális tűt gyöngyök egy vékony nyéllel és nagyon erős szál szakadt nehezen és nagy feszültséget.

Keleti jelmez lányok készen áll!