Listája az esküvő költségeit - kalkulátor esküvői költségek excel

Természetesen az esküvő - a legboldogabb esemény az életében, két ember szerelmes, így készül mert nem terelhetik kapcsolatos problémák a pénzügyi források hiánya bármely költség: esküvői költségek kalkulátor segít elkerülni őket.Költségeinek kiszámítására az esküvő

Tény, hogy nehéz lehet a saját, hogy készítsen egy listát az esküvői költségek, ideértve a meghívók, édességet dobozok, dekoráció, díszítő gépek, kellékek ünnepségek és fotózásra. Sok a költség nem egyértelmű, és felmerül a képzést, gyakran kényszerítik a fiatal őr. Ennek elkerülése érdekében szükség van előre elkészített sablonok és számológép esküvői költségek, bemutatva az oldalunkon.

Esküvői költségvetés a menyasszony

A használatának előnyei az online szolgáltatást költségek kiszámításakor

Készíts egy listát az esküvői költségeket kell, hogy legyen világos, hogy mennyi az esküvő, és hová mentse. Valóban, a képi ábrázolása a költségek egyértelművé teszi, hogy ezzel a meghívásokat, és díszítések a saját gép, akkor vegyél egy gyönyörű ruhát, és elrendelte a csirke helyett marhahúst, meghívjuk zavarbaejtő mester vagy profi fotós.Oldalunkon ajándékokat excel táblázatot esküvői költségek, ami azt jelezte mintalistájának költségek és átlagárak rájuk, amely képet ad az esemény költségvetése. Költség kalkulátor esküvőre lehet letölteni, és állítsa be a cikket saját belátása költségeket. Ez lesz releváns a teljes időszakra való felkészülés az esküvő, és segít, hogy ellenőrizzék a költségeket.

Néhány árnyalatok téli esküvő

Sok pár kénytelenek játszani egy esküvő a télen, mert az igényes körülmények, és néhány megy rajta tudatosan, ennyi idő után is van egy csomó előnye van:

  • Nem kell sorban éjjel az anyakönyvvezető;
  • Szabadon választható kávézók és éttermek az ünneplésre, amelyek közül sok a nyári foglalható fél évre;
  • Ünnepi karácsonyi hangulat és a megfelelő dekoráció különteremmel, melyeken nem lehet költeni;
  • Varázslatos képek a hó;
  • Kedvezmények tartására esküvői fotó, haj és smink, ruhák és öltönyök, valamint számos egyéb költségek, melyek az árak jelentősen nőtt a nyár folyamán.

Annak ellenére, hogy a tagadhatatlan előnyei, és érdemes megfontolni néhány további költségek: csizmát és kabátot a menyasszonyt, valamint nehézségek sétálni. Ami a többit illeti, kíváncsi, hogy mennyi egy esküvő a tél, nyugodtan mondhatjuk - 15% -kal olcsóbb, mint nyáron. Miután vizsgálóasztalon esküvői költségek, akkor nézd meg magad.

Szóval, úgy az összes esküvői költségek kiírja excel, ezen az oldalon. Ez segíthet elkerülni a kellemetlen helyzeteket kapcsolatos váratlan kiadások, ami azt jelenti, hogy semmi nem fogja elrontani ezt a varázslatos esemény.