Lovak az esküvőn

Esküvő - az egyik legizgalmasabb esemény az életében, a lányok. Sokan álmodnak róla esküvői gyermekkora óta, elképzelni, hogyan lenne - fehér ruha, fátyol, legújabb kedvenc, és ez körülvéve a színek a tenger. És akkor, felnőttkorban próbál megvalósítani az álmát valóra.Lovak az esküvőn

Esküvői kíséret és a légkör alkotja ezer kis dolgokat és a részleteket. Az egyik legfontosabb adatai - a lakodalmas menet. A leggyakoribb közlekedési eszköz az esküvő a fiatal használt autók az elmúlt években - limuzin. De az igazi szenzáció az esküvő is, hogy egy ló. Esküvői lehetőségek az állatokkal is hatalmas. A ló nem hiába tartják a legromantikusabb állatokat. A lényeg itt az, hanem, hogy ezek a - részben a középkor - A legromantikusabb időpont a teremtés az emberiség. Nem véletlen, hogy minden lány álma, egy herceg fehér lovon. Ahhoz, hogy a lovak hozhat egy különleges hangulatot esküvő.

Prince fehér lovon - a karakter minden mese. Lovas kíséret ebben a mesében lehet megvalósítani. További mesés hangulatot élvezheti hófehér vagy aranyozott kocsi húzott két ló. Ez az utazás lesz a legélénkebb emléke az esküvő. És képek mágikus sétákat lehet díszíteni bármilyen esküvői album.Lovak az esküvőn

Kaland szerelmesek megtapasztalhatják a lovakat, hogy szervezzen egy esküvő cowboy stílusban. Forgatókönyv szerinti egy esküvő a menyasszony és a vőlegény és a vendégek mozgott lóháton. Fiatal felhajtja a csúcsra felett házasság és hagyja már a kocsi díszített vadvirágok. Szervezésekor helyszíni ünnepségen regisztrálni a házasság seriff. Ez a téma lehetővé teszi, hogy a menyasszony esküvői álmai esküvői ruháját. Visel fehér ruhát, hanem a hagyományos ruhát vidéki stílusban, cowboy csizmát és kalapot. De ez az esküvő a vőlegény helyett, amely lehetővé teszi a nyakkendő viselése egy sálat, és ahelyett, hogy egy öltöny dzseki és farmer. Emellett nem árt lesz széles öv és revolvert. Lovak ebben esküvő lesz szinte a legfontosabb szereplők. Részvételével a lovak, akkor dobjon egy lasszó, gondoskodjon lóverseny, a verseny a legjobb ló sedlanie. Csak ne ez legyen azok, akik tudják, hogyan kell kezelni az állatokat annak érdekében, hogy ne sértse a lovakat.

A végén az esküvő a fiatal nem veheti el az edző díszített kell.

Részvételével a lovak, akkor belevetette magát a mágikus világ a középkor, különösen - a világon a lovagok, testőr vagy huszárok. Sem ezen helyzetek nélkül nem büszke és gyönyörű állatok. A tökéletes megoldás egy lakodalomban is játszunk.

Ha esett a választás a huszár kísérettel, ez teszi ahelyett, hogy a banális esküvő nagy labdát a legjobb hagyományait a 19. századi Magyarországon. A esküvő azzal az esetben lehet díszíteni őrök, ágyútűz, hanem a hagyományos tűzijáték és gyújtólövedékeket cigány dal és a tánc.

Lovak az esküvőn

By the way, sokan nem hisznek annyira eredeti használata lovak egy esküvőn, de inkább tevék. Azonban ez ad még nagyobb teret a képzelet.