Lovak esküvőre

Lovak esküvőre

Lovak az esküvőn - eredeti, szép, látványos és hetyke. Mik az előnyei és hátrányai bevonásának lovak az esküvői programot, és hogyan kell megszervezni mindent szépen, akkor olvassa el a cikkünkben.Kedves olvasók!

A weboldal csak bevezető információt, hogy hozzon létre egy eredeti és szép lakodalomban. Nem árulok semmit;)

Esküvői lovaglás - a régi hagyományok

Egyre inkább a szervezők esküvők fordult a hagyományok és rituálék őseik, az esküvői szokások a különböző nemzetek, távolodik a túlexponált képlet: „Bitter Pour, inni!”

A legtöbb ilyen hagyományok nagyon ünnepélyes és szép, és mindenki kiválaszthatja a stílus az esküvői lóháton, ami a legtöbb benyomást tett rá. Abban az esetben, ha a menyasszony és a vőlegény nem pántos készpénz, akkor használja a szolgáltatást a szakemberek. Ha az esküvői költségvetés terjedelmében - többek között a képzelet, a kreativitás futni, és az ünneplés nem fog rosszabb!

Visszatérve a hagyományok őseink megjegyezzük, hogy alapvető tulajdonsága az esküvő a mi nagy-nagyszülők esküvői dekoráció járművek, amelyekkel és azokban a hosszú idő, ami egy ló.

Lovak esküvőre


Régóta tekinthető ló a vidéki lakosság egy szimbólum a kemény munka és a türelem, a tehetősebb polgárok - jelzi a presztízs, a megtestesítője a kegyelem és a szépség.

És valóban, a gyönyörű ápolt ló nélkülözhetetlen tulajdonság bármely ünnepi esemény. Ünnepi dekoráció lovak vált egy művészeti forma, amely a tulajdonában lévő „speciálisan képzett emberek”, valamint a művészeti öröklődött nemzedékről nemzedékre.

Esküvői hintó

Természetesen szokatlanul romantikus menyasszony érkezik arra a helyre, a házasság az esküvői kocsi. Választható kocsik esküvők és egyéb rendezvények a nagyvárosokban nagyon magas. Ha azt szeretnénk, hogy képzelje el, mint egy királynő, bírósági hölgy nemesi származású - széles skáláját kínálja a kocsi különböző színekben, de a menyasszony, általában inkább fehér szín: ez annyira látványosan együtt a színe a ruha!

Lovak esküvőre


A díszítés meglep edzők stilizált luxus: bársony ülőpárnák, emelt aranyozott díszítéssel. Tetszése, akkor válasszon ki egy esküvői emblémák. Mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a fiatalok belevetette magát a légkörbe a múlt és úgy érzi, a fabulousness a pillanat. A kocsi általában húzott egy pár vagy három lovat. Megjegyezzük, hogy a lovak szánt szertartások ilyen jellegű nem félnek a környezeti zaj: a hang elhaladó autók, zene, sír a vendégek, stb

Esküvői személyzet

Ha az esküvő stílusát közel van a kora 18-19 - kötelezze a nyitott kocsi. Úgy néz ki, különösen romantikus menyasszony és csodálja őt lehet mindazok számára, akik olyan szerencsések, hogy megfeleljen az utamat egy lakodalmas menet. A többi vendégek választhatnak a szállítás típusa saját belátása szerint. Gazdag emberek a teljességet a stílus gyakran hagyják, hogy megrendelt kocsik és hintók, nem csak a menyasszony és a vőlegény, hanem a legfontosabb vendégeket.Lovak esküvőre


Nagyszerű, ha az esküvő közeli helyen vannak parkok, széles sugárutak, régi kúria. Ez a kombináció a régi és az új ad a megünneplése egy ínycsiklandó romantikus hangulatot. Lovak díszítik a buja tollak, rojt és egyéb kapcsolódó kiegészítők.

Lóháton az esküvőn

Szintén gyakran tart ünnepélyes indulás a vőlegény és a menyasszony lóháton. Különösen látványos úgy néz ki, ellenőrizze, hogy az esküvő kerül sor a farmon cowboy stílust.

Lovak esküvőre


Képzeld magad egy fehér csipke ruha, csizma, egy cowboy kalapot és lovaglás egy fehér Mustang. A kapunál a szalon megfelel a seriff, a vőlegény, a vendégek. Ló tánc, mind a tiszteletére égetés revolverek, fekete szolgák elterjedt az ételek, whisky folyik, mint a víz ... Igen, ez egy álom, bár ha a források lehetővé teszik, ... miért ne?

Lovaglás menyasszony és a vőlegény

Egy jó ötlet (és olcsóbb) egy egyszerű Lovászként a menyasszony séta a festői környezetben (ha az esküvő zajlik az országban).

Lovak esküvőre


Ha úgy dönt, hogy díszíteni az esküvő ünnepélyes indulás lóháton, akkor tudnia kell, hogy a ló, annak érdekében, hogy elkerüljék a kellemetlen meglepetés, ki kell képezni, kívánatos is támogatja szakember, aki ismeri a jellemzőit és szokásait a kiválasztott ló te.

Hogyan díszíteni a lovak egy esküvőn?

Díszítő esküvői ló függ a stílus a lakodalomban.

Egy esküvő, rusztikus, népies sugallja kábelköteg dekoráció virágok, szalagok, labdák és harangok szükségszerűen, a legenda szerint elűzi a gonosz szellemeket, és szimbolizálja a gondolatok tisztasága. Azt is díszíteni és szekerek, ami megy az esküvőre a menyasszony és a vőlegény. Ebben a megvalósításban elragadó, hogy a vidéki területeken is kap lovak és díszíteni ingyen nem díszes hintó tartozó esküvőre ügynökség. Télen ideális díszített szán és három „buzgó” kap, hogy jól nem lesz semmi probléma.

Lovak esküvőre


Esküvő Hawaii stílusban van szüksége, a gyártó lovak és szekerek virágfüzérek.

Érvek és ellenérvek a használata lovak egy esküvőn

Válogatás a gondolatok rendkívül magas, de ahogy szerettük volna „ölni a helyszínen” a rokonok és barátok, figyelembe véve az érvek és ellenérvek az állatokkal a siih romantikus ünneplés.

Pozitív pontok:

Lovak esküvőre

• Rokonok, barátok és bámészkodók igazán „kill”.

• Lovak kisállat és takarmány a kezedből, a befogadó cserébe egy csomó pozitív érzelmek.

• Ebben az összefüggésben elvi, akkor őrülten maga tetszik.

• Nem kap egyfajta időutazó.

Pillanatok nem túl pozitív, inkább az ellenkezője:

Lovak esküvőre

• A magas költségek „szállító” esemény. Szerint a pletykák, kiadó elegáns, díszes kocsi áll a bérleti költségének egy limuzin.

• Meg kell befektetni is a pro fotós és operatőr, egyébként ezt a szépséget - majdnem kidobták a pénzt.

• A megfelelő hely kiválasztása indulás: egy nagyvárosban ez csak kényelmetlen.

• A szükséges képzett, különben szégyent, és tönkreteszi az egész hatását a diadalmas kilépés kínos esik egy ló, a legjobb - egy pocsolyába.

• És a legszórakoztatóbb: nem számít, mennyire intelligens lovak nem voltak - ezek élőlények minden következményével együtt. Talán szerencséd van, és minden rendben lesz. De zavar van a megfelelő szagok és a hangok. Ha lovagolni területén - Isten áldja meg! De ha követi méltóságteljesen a kocsi, mindez hófehér - a fenséges, és hirtelen (Istenem!) ...

A választás, mint mindig, a tiéd!

Fájlokat a cikket