Lovebird papagáj otthon

Lovebird papagáj otthon

Lovebirds - kis papagájok, mérete 10-17 cm A név kaptak a rendkívüli hűsége partnerek egymással .. Azt vedd egy pár egyszer vége előtt az élet együtt maradnak. Nagyon gyakran ülnek egymás mellett, kapaszkodva egymással.Ezek a szánalmas papagájok között az egyik igénytelen háziállat, ami azonban nem jelenti azt, hogy érdekel, és nem kell. Ha nem vigyáz rájuk rendesen, vannak beteg és meg is hal. Szóval, mielőtt találja magát az édes pár, meg kell találni, hogy mi legyen a feltételeket a fogva tartás.

Cage papagájok kell lennie egy jól megvilágított szobában, de anélkül, hogy kapcsolatba vele ragyogó napsütés. Hogy eloszlassa azokat is lógott az ablakon csipkefüggöny. A sejt maga nagynak kell lennie - ez kell tárni madár szárnyak nélkül legeltetés a falakat. Az optimális sejt alakjának - téglalap alakú, lapos tetején.Nem kell folyamatosan tartani egy papagáj a ketrecben, akkor rendszeresen kell repülni a szobában. A sejt is szolgál számukra hely aludni, pihenni, enni és fürdés. Ezért meg kell valo élelmiszer, ivóvíz tál tiszta vízzel, ülőrudakat puha gallyak különböző méretű.

Mi a takarmány lovebirds otthon?

Először is, kész tápok, amelyek nagy mennyiségben értékesített kisállat boltokban. Ez tartalmazza szinte az összes szükséges vitamint és ásványi anyagokat. De rajtuk kívül meg kell adni a madarak gabonafélék, tojás, sajt, sütemény, keksz, összekeverjük a nedves keveréket. Keksz és sós keksz lehet behelyezni a sejtek közötti gallyakat.

Szintén lovebirds szükséges szaftos étel: sárgarépa, káposzta, burgonya, répa, paradicsom, uborka, paprika, dinnye, citrusfélék, alma, körte, papaya, berkenye, szőlő, áfonya, spenót.

Hány éves lovebirds otthon élnek?

A megfelelő ellátás, törpepapagáj papagáj otthon lehet élni 10 és 15 év.