Lufi a gyermekek társasjátékok és dekoráció

Lufi a gyermekek társasjátékok és dekoráció
A gyermekek minden korosztály szeretnek lufi, érintkeznek a nyaralás, öröm, vidám hangulat, bohócok és cirkusz. Szervezése születésnapi vagy érettségi az óvodában, ügyeljen arra, hogy léggömbökkel és speciális versenyek, ahol a léggömbök részt fog venni.Játékok és versenyek léggömbök

A legegyszerűbb egy klasszikus játék, léggömbökkel - egyfajta röplabda egy léggömb. Játék játszható, mint a gyerekek párban, akkor meg kell vizsgálni pont (hányszor egyes gyerekek képesek lesznek, hogy elérje a labdát, egy ideig), és néhány gyerek, elindult egy közös kört. Ha áttetsző ballon öntsünk néhány csepp vizet, akkor, hogy a „labda” több szokatlan és eredeti.

Mint a gyerekek kell támaszkodnia a sebesség léggömbökkel. A gyerekek két csapat, hogy álljon a sorban, az első ember a csapatban, kezében a labda a lábak között kell haladnia bizonyos előre meghatározott távolság és a visszatérő, át a labdát a következő játékosnak. A győztes az a csapat, amelynek a gyermekek kapnak a stafétabotot.

Nem számít, milyen szép színes léggömbök, de felfalják őket - a gyermekek számára páratlan élményt. Az egyik lehetőség - a játék, aki felrobbanhat legnagyobb számú golyó egy bizonyos időn belül (a kezek, lábak vagy ülő őket). Van egy másik lehetőség: az egyik a léggömbök (ez jobb, hogy gazdag szín és matt) tesz egy érmét. Az első játékos, aki megtalálja a megfelelő labdát, tört, és azt, hogy az érme, a győztes.Lufi a gyermekek társasjátékok és dekoráció
Ennek analógiájára az utolsó verseny végén az ünnepek, akkor lehet, hogy minden gyermek egy kis szép ajándék. Készítsünk előre egy kis megjegyzés-becslés, vagy csak szép szóval, jó tanácsot, amíg ezek mind különböznek egymástól. Hogy ezeket a papírdarabokat a ballonok. hagyja, hogy a gyerek fog választani, amelyik tetszik neki jobban.

Games léggömbökkel segít fejleszteni koordinációs gyermekeknél. Már a gyerekek segítenek a design a szoba vagy terem, ez ad nekik a lehetőséget, hogy kifejezze a képzelet, tanulni hez ötletek és megvitatni más javaslatokat is, magától felfúvódó lufi - hasznos gyakorlat a tüdőbe.

Léggömbökkel

Díszíti a szobát léggömbökkel néz ki, elegáns és nagyon hatásos. A regisztrációhoz, mint általában, nem használ több mint három szín a lufi, de a gyermek fél lehet kivétel, különösen, ha úgy dönt, hogy adatai léggömbök vagy léggömbök héliummal töltött, fényes felhők közelében található a mennyezet. Fólia lufi tart a levegőben néhány napig egy időben, mint a rendszeres latex léggömbök héliummal elveszítik alakjukat a következő napon, de az első sokkal drágábbak. Füzér léggömbök és könnyű ívek szépek és egyszerű. Csak szétszórva a padlón léggömbök a sarkokban vagy kiosztani egy külön területet a tánc és versenyek - jó megoldás a gyermek ünnepségek.

Végén az ünnep lehet gyermekeikkel együtt menni, és hagyja, hogy karjait a levegőbe léggömb, amely tollak gyerekek írta kívánságaikat, neveket, vagy egyszerűen csak felhívni vicces arcokat.