Macska fajta török ​​angóra fotó ár

Macska fajta török ​​angóra fotó ár

Macska fajta török ​​angóra fotó ár
  • Török angóra fotó Grace, élénk elme és az energia.
  • A tulajdonosok tenyészteni macskák „török ​​angóra” VKontakte
  • Macskák, cicák - Török angóra, árak, fotó, képek.
  • Angóra macska angóra - leírása macska fajták, fénykép.
Macska fajta török ​​angóra fotó ár

Török angóra fotó Grace, élénk elme és az energia.

Macska fajta török ​​angóra fotó árA XVIII században fehér hosszú szőrű szépségek származik Ankara (innen a neve a fajta, mert korábban Törökország fővárosa nevezett Angara) elbűvölte pipere és társaságkedvelő hajlam egész Európa, zajlik a kényelmes otthonban még a nemesség. Ma, az ősi kőzetek mindenféle színes, de mint korábban, a legkeresettebb tiszta fehér macska színes (egy - a kék, a másik sárga) szemét. Ezek a macskák különböző színű szemek hívják Törökországban „Ankara Cady.” És a gyökerek tisztelete az ilyen képviselők az angóra fajta lehet lappang a török ​​kulturális örökség. A legenda szerint a török ​​nemzeti hős Mustafa Kemal Ataturk, aki szintén szemet különböző színű, azt jósolták, hogy utódja hivatott lesz az, akit fog harapni a boka raznoglazaya angóra hófehér haját. Finom gyapjú angorok van szennytaszító tulajdonságait, így hófehér szőrzet hosszú ideig nem veszíti el vakító fehérség. Az egyik legenda szerint ezek a macskák az ókorban járt el törlőkendők kezében török ​​kán.

A tulajdonosok tenyészteni macskák „török ​​angóra” VKontakte

Macska fajta török ​​angóra fotó ár

Török angóra) - egy fajta ismert, hogy sok: egy kecses macska selymes csillogó haj, hajlékony, izmos test és legfényesebb szemek rabul a szívét sok macska szerelmeseinek. A szabvány szerint, hogy van egy kis feje és hosszú testet. ék alakú, a fej, hagyjuk a kis arcon, száj kialakított karcsú vonalak az ék, anélkül észrevehető kidudorodik bajusz. Angóra fülek széles a tövénél, nagy, hegyes tippeket, belül vannak serdülő. macska szeme mandula alakúak, kissé ferde, de nagy. Engedélyezett a következő színben: réz, kék, arany, zöld, arany-zöld. Két szem színe és a szín nem fejezte ki a kapcsolat, de a szín kívánt egyenletes és mély. Macska orra átlagos lebeny pigmentált színének megfelelően, lekerekített álla és erős.Macska fajta török ​​angóra fotó ár

Macskák, cicák - Török angóra, árak, fotó, képek.

A látogatók macska mutatja, az első alkalommal, aki látta, közel a török ​​angóra, hosszú ideig nem tud elmozdulni a puha szépségeit. Bár egyesületek világszerte már régen felismerték, hogy a szín a török ​​angóra lehet szinte bármilyen színű, de a legtöbb tenyésztő, aki tenyészteni ezt az ősi fajtát a macska mutatja mutatják esetekben hófehér színű. Kecses testtartás, kiváló omladozó fehér gyapjú, melyek közül kiemelkedik világos színű szemek mandula, csodálta. A Hókirálynő az úgynevezett képviselői a török ​​angóra fajtát elegancia és a kifinomultság. Szülőföldjükön, Törökország, ezek a macskák elfoglalt egy különleges hely között a más állatok. Még amikor az ország uralta padishahs, Török angóra tartották rendkívül értékes ajándék. Sőt, a fehér pelyhes szépségek volt az egyetlen képviselői az állatvilágban, amely lehetővé tette, hogy adja meg a mecsetben.

Angóra macska angóra - leírása macska fajták, fénykép.

Macska fajta török ​​angóra fotó ár

A fej a török ​​angóra: ék alakú, közepes hosszúságú. Erős álla, a pofa keskeny, a hossza az átlagos, sima kontúrok. Fülek török ​​angóra macska fajta török ​​angóra füle nagy, meglehetősen magas a lábszár. A külső kontúrok a fül az első egyenes, majd enyhén csavarja. Úgy tűnik, szinte átlátszó, de bőven elhagyható. A szemek a török ​​angóra macska fajta török ​​angóra szemem mandula alakú, nagy, Postavy van egy kis szögben. Szem színe legyen egynemű, és együtt a szőrzet színét. Hosszú farok hegye lesz kivásárlási mutatott. Neck török ​​angóra török ​​angóra macska nyakát átlagos hosszúságú; kecses és karcsú test a török ​​angóra macska angóra teste közepes méretű, testalkat száraz, de az izmok jól fejlett. Végtagok török ​​angóra török ​​angóra hosszú végtagok; vissza hosszabb, mint az eleje. Fekete füst: alapozás fehér, mélyen elrejtve a fekete. Mancs lekerekített, kis tincsei a lábujjak között. Piros: tiszta, mély, gazdag, nem árnyékolt, gyönyörű, fényes, anélkül tikirovaniya vagy jelek. Nyugalmi a macska úgy néz ki, fekete vezetés közben fehér alapozás jól látható.

Macska fajta török ​​angóra fotó ár