Magyar Gyermekkórház, a kórház FGBU

Hatásköre az Alapító hordozza Magyar Egészségügyi Minisztérium.

BIN - TIN 1027700254394-7728020823.

Magyar Gyermek Klinikai Kórház (RCCH) 1985-ben nyílt. Ma Magyarországon a legnagyobb gyerek multidiszciplináris kórházi komplexum 1025 ágyas, modern diagnosztikai és gyógyászati ​​berendezések. Falain belül a kórházban évente kap magas színvonalú orvosi segítséget, több mint 18.000 gyermek minden magyarországi régióban, közel és távol külföldön, ami tartott több mint 7000 műveleteket.A kórház egy erős terápiás és diagnosztikai lehetőségeit. A szerkezete tartalmaz 30 speciális osztályok minden területén gyermekgyógyászat és a sebészet (kivéve a neonatológiai, kardiológiai és szívsebészeti) és 20 paraclinical egységek és szolgálatok. Modern anyagi és technikai bázis Kórházunk lehetővé teszi számunkra, hogy megoldja a legösszetettebb problémák magasan specializált orvosi ellátást a gyermekek számára, beleértve a high-tech bővíteni a típusú támogatás (VMP). Minden évben FMP több mint 6,5 ezer beteg gyermekek 15 profilokat.

C megnyitása óta a kórházban kezelt több mint 300.000 gyermek, több mint 120 ezer műveleteket.A kórház folyamatosan vezet a legújabb módszerek diagnosztika, a kezelés és a rehabilitáció.

A diagnózis a széles körben használt módszerek az ultrahang a belső szervek, Doppler, termikus képalkotó és számítógépes tomográfia, mágneses rezonancia képalkotás, radiológia, angiográfia, endoszkópia. Korszerű módszerekkel biokémiai, klinikai, citológiai, immunológiai vizsgálatok, funkcionális diagnosztika, neurofiziológiát.

A kezelést úgy hajtjuk végre, különböző területeken az egészségügyi ellátás a gyermekek számára: csontvelő transzplantátumok és a vese, helyreállító és mikrovaszkuláris sebészeti technikák és Szájsebészeti műtét, idegsebészet, traumatológia, mellkasi műtét, onkológia, lézerstapedotomia, proktológia, szemészet, röntgen sebészet, nőgyógyászat, onkológia, nephrology, Gastroenterology , neuropszichiátria, immunológia, genetika, bőrgyógyászat, endokrinológia.

A kórház - egy jelentős oktatási és kutatási központ, amely alapján van 14 osztályok a Magyar Állami Orvosi Egyetem, 2. osztály, a Magyar Tudományos Akadémia Doktori Oktatási Minisztérium Reproduktív Medicina és Sebészeti FDPO MSMSU. Az elmúlt 5 évben az alapja a kórházi képeztek 1200 gyakornok, klinikai lakosok, posztgraduális képzésben. A kórházban dolgozó vezető kutatási központok Magyarországon, klinikák és külföldön.

RCCH látogat tanácsadási szolgáltatások Oroszország régióiban. Csapatok a szakemberek különböző területeken ment, hogy ellenőrizze a gyermekek Murmanszk, Pszkov, Novgorod, Szmolenszk, Bryansk, Tula, Kaluga, Tambov, Kostroma, Tver, Vologda, Kalinyingrád régiókban Köztársaság Burjátia. Megtekintett több mint 35 ezer gyermek több mint 6000 küldött kórházi kórházi és más szövetségi kórházak Moszkva.