Magyar Gyermekkórház (RCCH) - 284 orvos, 159 véleménye Budapest

Magyar Gyermek Klinikai Kórház (RCCH) Moszkva - az ország legnagyobb multidiszciplináris gyermekek kórházi komplexum, amelynek szerkezete funkció: konzultációs poliklinika, kórház, 30 speciális osztályok szinte minden területén gyermekgyógyász és a sebészet, 20 paraclinical egység. Szintén alapján kórház működő középiskolák gyerekeknek megy a hosszú távú kezelés.A magyar gyermekek kórházi érhető el a metró „Belyaevo” (1. autóútra a központtól) busszal №248, №145 buszmegálló „Leninsky Prospekt, kórházi”; a metró „Southwest” (1-y kocsi a központtól) autóbuszok №144, 720, hogy állítsa le a transzfer №22 „Gyermekkórház”; a metró „Konkovo” (utolsó kocsi a Központ) busszal №145, №248 transzfer az állomásra „Leninsky Prospekt, a kórházban.”

Orvosok (284)

Add orvos

  Kulaev VD

  7 értékelés alapján
  gyermekgyógyászati ​​sebész, urológus
  Leninsky Prospekt, d. 117

 • Magyar Gyermekkórház (RCCH) - 284 orvos, 159 véleménye Budapest

  Nikolaev VV

  5 értékelés alapján


  gyermekgyógyászati ​​urológus sebész gyermekgyógyászati
  Leninsky Prospekt, d. 117

 • Piliya S. V.

  2 vélemény
  gyermekneurológus
  Leninsky Prospekt, d. 117

 • Abdullaev F. K.

  5 értékelés alapján
  gyermekgyógyászati ​​sebész, urológus
  Leninsky Prospekt, d. 117

 • Kozyrev GV

  7 értékelés alapján
  urológus
  Leninsky Prospekt, d. 117

  Hozzászólások (22)

  29 évvel ezelőtt a lányom működtetett professzor Stepanov E. kezelőorvos Luke Viktor Aleksandrovich. Egész életében, emlékszem, és köszönöm nekik végtelenül! Ez egy bonyolult művelet - egy ciszta a közös epevezeték, és nincs egyszerű és. Most van egy felnőtt lánya - a bíró az Orosz Föderáció. Unokája 6 éve. Egy hatalmas köszönet anya és megalázkodik nekik. Mi Kazan.

  Egész életemben Hálát adok a fejsérülés Kuzina Aleksandra Sergeevicha és Makhrova Lev Alexandrovich! Ők, egy időben, a mentett kefe a fiamat!

  Kórház tisztességes (vannak rosszabb), jól fogadták. A kezelőorvos Vasilev I. G. - kiváló szakember, érti a dolgát. Tisztességes embernek (mellesleg az egyetlen a többiek). Mi nem felel meg ezeknek idegsebész. Fiatal nővér, az arány a so-so, aki megpróbálja, hogy megpróbálja, de kiderült, rosszul. Ruhaneműkre emeletek általában egy másik történet. Tehát az egyetlen dolog tetszett ebben a kórházban - egy idegsebész. Köszönöm szépen, akkor kezében arany!

  Mi megy a kórházba 10 év Urológiai. Szeretném kifejezni hálámat a kedvenc orvos! Orvosunk Kulaevu Vladimiru Timurovichu vezetője, Fuad Kemalovichu professzor Nikolaevu Vasiliyu Viktorovichu műtét és az összes egészségügyi személyzet, beleértve a matróna Natalyu Leonidovnu! Mélyen meghajolt az Ön számára, és Isten áldjon!

  Hasonló klinikák

  Gyermekkórház of Infectious Diseases №6

  89 értékelés alapján
  Harmadik Likhachevsky Pereulok. 2. "B"

 • Gyermekkórház of Infectious Diseases №4

  10 értékelés alapján
  Str. A tudományos, d., 28.