Man Bites Dog egy régi újságírói példabeszéd, ha egy kutya harap az ember

Most képzeljük el, hogy ez a sziget nem az egyetlen -, hogy az egész szigetcsoport a Csendes-óceán déli, 392000 szigetek és szigetlakók feltalálta a televízió .. Közös csatorna úgynevezett „DOS” ( „sziget Network News”), a népesség száma a szigetcsoport mintegy 254 millió, ami nagyjából megfelel a számát Egyesült Államok lakói. És minden este, „OC” küld dermesztő üzenet: ennek eredményeként a cápa támadások megölt 107 embert, 54 több embert öltek meg a lándzsát, és mindezt csak a mai.„Érzékeny pont”, hogy izgatott a látvány a veszély és kényszerít minket, hogy nagyobb figyelmet kell fordítani a fenyegetés. Meg kell próbálni, nagyon nehéz, hogy húzza az emberek a TV-t.
Térjünk vissza a „elveszett paradicsom”. Miután egy ideig az emberek kezdenek követelni, hogy a kormány tegyen valamit a veszélyt számukra. A politikusok kezdenek beszélni kell eladni a lándzsa azonnal, de öt nap után az alkalmazás után vásárolható. A vállalkozók által támogatott információs videókat, amelyek megmondják a előnye az új módszerek harc a cápák. Ugyanakkor az ezek alapján beszélgetések és tevékenységek, az egy dolog - az emberek már nem élvezik az életet, mint korábban. Főoldal tragédia abban a tényben rejlik, hogy fedezi a félelem, és ez a félelem okozza, csak egy dolog - a televíziós hírek.
Talán volt valami tévedés? Mi van, ha az úttörők a műfaj televíziós híreket inkább beszéljünk valami humánus, fűtővíz jutó, hanem egy hátborzongató és inspiráló emberek félni a híreket?


Először is, meg kell jegyeznünk, a következő tény: annak érdekében, hogy a felszínen maradni, a média kell mondani az embereknek, hogy mit igazán érdekli őket. És az emberek érdeklődését csak azok a mémek, hogy ilyen vagy olyan módon irritálja a „érzékeny pont”. Mi biztos, hogy nagyon ostoba ma ezeket az idejétmúlt „gombok” - a veszély, válság, teljesítmény, terület, és így tovább. De az tény marad:

Ha bármilyen más hálózati - nevezzük MC (Béke Channel), versenyben „DOS”, megmutatja a naplemente, boldog ember, és a pálmafák, a levelek, hogy inog a szélben, akkor elég gyorsan a vezetők felismerik, hogy bizonyos műsorok csatorna alapján magasabb, mint a többi.

Ha nem hajlandók határozottan „csináld magad minősítést” érzékeny pont a veszély, akkor meg kell találni a rést, amely aktívan használt egyéb „gombok” saját közönség - talán lenne a szex és az élelmiszer. Hamarosan a program „sziget gourmet” minősítés nem alacsonyabb, mint a show „DOS” „cápa harap egy hét alatt.” Ennek része egy másik csatornát, MC elfér egy szépségverseny; Kisasszony újonnan alakult szigetvilág fogja szegecs a figyelmet a szigetek és a férfiak ugyanakkor csepegtetni bennük a mély értelme elégedetlenség a megjelenés a saját felesége.
Ha MK stratégia sikerre és a csatorna lesz képes részt venni a közönség a „BASIC”, azt várhatjuk, hogy kialakult egy harmadik versenytárs - egy másik televíziós hálózat, a programok, amelyek lehet használni nem csak az érzékeny pontokat, az élelmiszerek és a nem, hanem veszélyt. Hamarosan a legmagasabb értékelést a sziget nyerte volna a helyi szappanoperák és filmek, mint a „War az amazonok a vulkán.” És akkor ismét részt a figyelmet a lakosság a szigetek - rovására azok nyugalmat és kiegyensúlyozott kép a világ, amelyben élnek.
Ön valószínűleg tudja, az emberek, akik kitartással rabjává elnyelik friss újságokat, de nem nézett fel, figyelte a híreket, valamint más „média önstimulálás”. Így a lelki drog: ez vonzza a figyelmet, és nem ad semmit cserébe.
Kapcsolja ki a TV-t.