Manikűr strasszokkal otthon különösen a használata gél lakk, tippek kezdőknek

Jellemzői a manikűr strasszokkal otthon

Díszítő lakk strasszokkal szerint stylistok, tökéletesen megfelel a szigorú mindennapi stílus és a luxus nyaralás képet. Hozzáteszi eleganciáját és kifinomultságát.A jellemző flitterekkel és a kristályok - a sokoldalúság. Ezek a dekoratív elemek tökéletesen kombinálható bármilyen dísz (kabát, klasszikus semleges, virágos motívumok, geometria stb) néz ki a lemezeket bármilyen hosszúságú és alakú, természetes vagy naraschonnyh.

A fő előnye a strassz - a lehetőséget, többször használható.

Figyelemmel a használata kiváló minőségű ragasztó, amely lehet megvásárolni szaküzletekben, a kövek fognak maradni körmök sokáig. Váltás után a köröm design gondosan el kell távolítani, és egy dobozban a következő használatig.

díszítő flitterek

Flitterek sokkal kisebb a mérete kristályok formájában. Azonban köröm flitterekkel évekig továbbra is a magasságban a divat. A titkos - a sokoldalúság. Diszkrét, puha ritmus megfelelő lenne egy szigorú irodai környezetben, és egy bulin egy trendi klubban.

A legegyszerűbb módja annak, hogy díszíteni körmök flitterek - használata a kész lakk. A bonyolultabb, de teret enged a fiatal tervezők egy darabból ragasztással flitterek a körömlemez. Vannak különböző típusú flitter:

 • így ( „por”) - a legkisebb, azok alkalmazásának meglehetősen vastag, egyenletes rétegben, nélkülözhetetlenek az összetett minták;
 • Shimmer - egyfajta por;
 • csillogás - átmérője nagyobb, mint 1 mm, a kaliber általában a csomagoláson feltüntetett; vizuálisan hasonló konfetti vagy mini tűzijáték.

Forma flitterek is változik - a klasszikus kerek „csillag”.

Manikűr strasszokkal otthon különösen a használata gél lakk, tippek kezdőknek
A topikális hatás továbbra is „degradáció”, amikor a köröm bázis (is) talmi szinte hiányzik, és a külső szélén a lerakódás sűrűség növekedésével

Készítsünk körmök otthon ugyanaz, mint mielőtt rögzíti strasszokkal. Szükséges, hogy a kezét annak érdekében, hogy nyújtsa be a köröm, és nekik a kívánt formát, vegye kutikulát és sorja, lakkozott (lépésről lépésre ismertetjük).

A legegyszerűbb módszer az egymást átfedő flitterekkel ház úgy néz ki, mint ez:

 • hogy klasszikus francia manikűr;
 • Használata kész festék kis flitter ömlesztett szépen fedett fehér szélén minden köröm, várakozás után a teljes száradást egy második réteget;
 • fedezésére körmök gépszerelő.

Ragasztásához nagy flitter szüksége mérkőzés, fogpiszkáló vagy vékony ecsettel, meg tudod oldani azokat a nem keményített lakk bázis vagy speciális ragasztóval.

Kell felhívni a divatos csillogó dísz, meg kell keményen dolgozni a kreatív képességeit. Erre a célra a bázist alkalmazni egy finom kefével ragasztócsík szórják paillettes körömlemez. Várakozás után a teljes száradás a ragasztó maradványokat gondosan eltávolították (fújva vagy puha kefével ventilátor).

Strassz dekoráció köröm

Mielőtt folytatnánk manikűr kövekkel, fontos, hogy válasszon a kiváló minőségű anyagok. Különleges elegáns kombinációja a minta az ujjak és ékszerek (gyűrű, karkötő).

Paszták vagy Svarovski kristályok által termelt különböző bázis formában. Egyes kövek egy lapos alsó felülete, a másik pedig formájában egy kúp. Lapos alkalmas ragadt természetes és mesterséges körmök. Cone igényelnek előkezelése szeglemezek (furatok), ezért csak naraschonnyh körmök.

Manikűr strasszokkal otthon különösen a használata gél lakk, tippek kezdőknek
Segítségével Swarovski kristályok, hogy az eredeti és elegáns manikűr

A készítéséhez felhasznált anyag kristályok formájában is nagy jelentősége van. Ez érinti mind a költség, a dekoráció és a tartósság. A kövek készült: • kristály;
 • üveg (extrudált és vágás);
 • akril;
 • műanyagból;
 • cirkónium.

Sok manikűr inkább dolgozni Swarovski kristályok, mert számos előnye van:

 • jobb kerek;
 • kényelmes lakás bázis fényvisszaverő fólia;
 • egy bizonyos számú arcot, amely egy fény játéka.

A megjelenés, a kristályok vannak osztva:

 • teljesen rozrachnye (fehér);
 • színes;
 • holografikus;
 • bevonás egy szatén;
 • fémezett;
 • hematit;
 • alacsony átláthatóságot.

A legtöbb gyakorlati tanácsok tekinthető pezsgő, neon és teljesen átlátszó kristályok.

Alapvető szabályok, hogy kövesse amikor díszítő szakemberek szeglemezek strassz, a következők:

 • Jobb Kevesebb, de hatékonyabb. Szükséges, hogy ne halom kövek, mivel megteremti kényelmetlenséget a mindennapi életben, és vizuálisan „nehezebb” ujjak.
 • A pontosság a legfontosabb. Irrelevantly beillesztett kövek láthatók csíkok ragasztó tagadja minden erőfeszítést, hogy festés a körömlemez.
 • Tint paszta legyen összhangban a színek a bázis bevonat (smaragdzöld kő hangosan piros monokróm nézd íztelen).

Jellemzően a kristályok nem kombinálhatók más térfogati díszítőelemek -. Díszlécek, stb, de a kövek lehet rögzíteni nem minden, de csak az egyik ujját egy kéz ..

A közepes és nagy kristályok képesek vizuálisan, hogy a köröm rövid!

Íme néhány opció díszítő kövek:

 • klasszikus francia manikűr, köröm a gyűrűt a belső széle a fehér vonal van ragasztva szóródása kisebb rhinestones;
 • a köröm, a bevont hordozó egy természetes színű, első paszta finom csipke, majd díszítjük kristályok saját belátása szerint.

Ezek a fajta manikűr „minden nap” elegáns és vonzó.

Manikűr strasszokkal otthon különösen a használata gél lakk, tippek kezdőknek
Egyszerű áramköri elrendezés kristályok a körmök

Kötési mód paszták otthon

Lépésről lépésre díszítésére kéz- csillogó kristályok a következő lesz:

 • Tedd manikűr eltávolítása cuticles.
 • Készítsünk bázis: mindegyik köröm van bevonva alapon, akkor a pitch-2 réteg. A második alkalmazzák csak a teljes száradás az első. Akkor fedezi körmök fixáló és modellezésének megkezdéséhez a jövő mintát.
 • Speciális ragasztó „kitűnni” (put apró pontok) helye a jövő kövek.
 • Az egyik végét fogpiszkálóval vízbe mártott, majd a „felkapott” segítségével kő elölről. A sima alap, amely kívül esik a kristály pontosan hozni egy csepp ragasztót a köröm és enyhén préselik.
 • Fokozatosan minden ragasztott strassz.
 • kő tetején az alkalmazott fixáló újra.

Együttműködik a kövek egyre kényelmesebb, akkor lehet üríteni a dobozokat egy fehér lapot, és helyette egy fogpiszkáló csipesz. Kis betét, akkor szórjuk a tetejére a nedves lakk.

A lezárási egyes kristályok elveszítik csillogás! Ezért ezek ragasztott a legvégén, miután a rögzítő.

Ajánlások kezdőknek

Üveg és műanyag termékek van egy kis különbség az érték. Először megy egy kicsit drágább, de nézd inkább lenyűgöző. Nem elveszítik eredeti fényességet befejező réteg, megtartják a fényerőt.

A különféle kristály árnyalatú néha elvesztéséhez vezethet még a szakemberek. Az újonnan érkezők jobb, hogy megpróbálja tisztázni kövek, vagy a munka flitterekkel 2-3 színben. Idővel a gondolatok kezdenek megjelenni az ötlet, hogy javítsák a manikűr, míg a színek is fokozatosan bővült.

Használata túl nagy strasszokkal elején meg kell szüntetni. Ők igényelnek hosszú műkörmök tökéletes állapotban, és számuk könnyen „túlzásba vinni.” A kezdők, a legjobb megoldás a következő:

 • klasszikus zakó vagy monokróm bázis;
 • a szétszórt apró kövek vagy külön beillesztett közepes kaliberű (vagy elütő hang alapján).

Alternatívaként edzhet bot fémezett vagy átlátszó kristályok fekete alapon, hogy kényelmesen elrejteni ragasztó csöpög.

Manikűr strasszokkal otthon különösen a használata gél lakk, tippek kezdőknek
Amikor kötés paszta, minden kő megbízható ez a rögzítési óvatosan nyomjuk le a csipesszel vagy fogpiszkáló

Ha a kő helytelenül van felszerelve, akkor el kell távolítani az összes köröm, és kezdje újra (az alkalmazás-adatbázisok). Ezért, mielőtt kezelésére ragasztó körömlemez, akkor egyszerűen rögzítse strassz a tetején, hogy egy előzetes „szerelvény”.

Női idősebb stylist javasoljuk, hogy tartózkodjanak a strassz, vagy legalább díszíteni csak egy szöget a laza kézzel sekély világos kövek. Ezen túlmenően, a manikűrös megakadályozza a negatív hatása a kristályok a köröm lemezek. Ők azt tanácsolják, hogy felváltva a kristályokat a szokásos manikűr.

Glitter legjobb, ha először a kész lakk, és már akkor is fokozatosan lépni a por és a csillogás. Kezdje egy árnyék - színes bázisréteg lengyel, fokozatosan bővülő színskálát.

Távolítsuk körömlakk csillogó sokkal bonyolultabb, mint strasszokkal. Eltávolításának elősegítésére a „villogó” bevonat bőségesen megnedvesített tampont egy oldószerben, majd 2-3 percig szorosan csomagolt körmével.

Dekoratív bevonat köröm csillogás és flitterekkel továbbra marad divatban. A rengeteg anyag lehetővé teszi, hogy a kreativitás és végtelen kísérletezésnek. Próbálja meg a kezét köröm-art bármely nő, aki nem közömbös, hogy a szép kezét. Flitterek kipróbálhatják kencék vagy kész arra, hogy külön kell megvásárolni. Rögzítés kristályok igényel némi kézügyességet, de kiváló eredményt értékelni fogják.