markazit kő tulajdonságait, és annak hatását a jelei az állatöv

markazit kő tulajdonságait, és annak hatását a jelei az állatöv

Markazit már régóta ismert a csodálatos és gyógyító tulajdonságait. Ez az ásványi anyag több neve is van, és népszerű a több évszázados.


Csodálatos kő szépsége ma tartják az egyik legnépszerűbb létrehozására gyönyörű ékszerek.
Vissza a tartalomhoz

Egy kis történelem

online áruház
ékszerek

Korábban az úgynevezett markazit csak két ásványi - pirit és markazit magát, de mivel 1814-ben, amikor az osztrák tudós Wilhelm Haidinger bebizonyította, hogy ez a két kő teljesen más, kaptak különböző nevek alatt. Köszönhetően a fényes sárgaréz színű markazit van egy második neve - sugárzó pirit.
Őseink már régóta használják a kő a tüzet, ezért nagyon népszerű volt a fegyver esetében. De amikor az ásvány csiszolt és csiszolt, azt szélesebb körben használják. Európai használt ez helyettesíti a gyémánt. Képviselői a francia nemesség cserébe az adományozott arany díszek megkapta az ékszer fém markazit.
A legnépszerűbb markazit volt a huszadik század elején. Aztán egy világi társadalom kezdett, hogy hívják csepp ezüst, és szinte minden divatos nő akkoriban a díszítés az ásványi.

markazit kő tulajdonságait, és annak hatását a jelei az állatöv
Vissza a tartalomhoz

Változatos és színes

online áruház
ékszerek

Mivel nagyon könnyű és törékeny, markazit könnyen morzsolt és megtört. Ez a funkció azonban nem akadályozza meg, hogy lehet használni, mint ékszerek. Azonban, markazit gyakran alkalmazzák az iparban a termelés kénsav.A színek az ásványi - narancs-sárga, zöld árnyalat a zöldtől a feketéig. Ez egy egyedi bronz fémes csillogás, és a többszínű bevonatot alakítunk ki oxidációs a felületén. A legszebb markazit néz pereménél fehér arany és ezüst. Drágakő ékszerek büszkélkedhet számos ékszer acélból, markazit.
Ez a kő egyfajta - spektropirit. Ez egy szép ásványt írisznyomtatással. Spektropirit is gyártásához használt ékszerek.
Vissza a tartalomhoz

Tulajdonságok: gyógyulás és a mágia

online áruház
ékszerek

Ez a kő kell tekinteni, sokkal férfiasabb. De az orosz császárné Maria Feodorovna szerettem, és viselt egész életében, azt hiszik, hogy az ásványi szerencsét hoz az üzleti életben. Kleopátra is inkább más drágakő, és letette megőrzése érdekében a fiatalok és a szépség, hanem azért, mert híres volt földöntúli szépség!

markazit kő tulajdonságait, és annak hatását a jelei az állatöv
Az ásványi nem ajánlott viselni több mint három napon belül - olyan erős hatalmát. Úgy tartják, hogy a gyerekek viselnek nyakláncot markazit, hogy megvédjék magukat a szemmel verés. Ásványi képes megnyugtatni összetört idegeket, harmóniát az ember életében. Markazit célja az emberek a pozitív és jó. Ezek az emberek, ő egy jó szolgáltatás, így a nehézségeket, amelyek védelmet nyújtanak a félelem.
markazit ősidők óta használják a bőrbetegségek kezelésére, fekélyek, szembetegségek és a daganatok. Grind porrá, a fajta alkalmazták horzsolások és sebek, ami után gyorsan és viszonylag fájdalommentesen gyógyítani.

Továbbá, a kő tisztítja a vért, a lépben gyógyít, segít megszabadulni a szemölcsök, anyajegyek és a szeplők.
Ideges kimerültség és általános gyengeség, a test markazit egyszerűen pótolhatatlan. Azonban azok, akik szenvednek az ingerlékenység, az ásványi nem ajánlott.
Vissza a tartalomhoz

Kő az asztrológiában

online áruház
ékszerek

Planet-markazit pártfogója - a Mars és a Neptunusz, ami miatt a kő szerzett rendkívüli erejét, így sámánok és táltosok használja sikeresen a mágikus hatása van.
Úgy gondoljuk, hogy ez az ásványi anyag megváltoztathatja az emberek életét sok különböző irányba. Azonban nem minden állatövi támadható befolyását. Azok született a jelek Kos, Nyilas és Skorpió nyugodtan vásárolni markazit javítása érdekében a belső állapotát és az élet általában. Mindenesetre ez nem ajánlott viselni ezt az ásványi Rák és a Halak. Im biztos, hogy sokak szerint asztrológusok, hozza boldogtalanság.
Keleti horoszkóp nem mutat sajátosságai kő hatása szülöttei az adott évben.
Meleg színek és ragyogó fényességet tette a kő igazi kedvence azoknak, akik nem bírják a monotonitás. És bár furcsának tűnhet, ez az ásványi anyag valóban minden alkalommal ugyanazon a dekoráció néz ki, mint valami más.

Vissza a tartalomhoz