Marry egy álom, amit egy férjes asszony, hogy megfeleljen, barát, lásd az idegen, a korábbi

Minden nő ad a folyamat a házasság nagyon magas, főleg ha a férje úgy érzi, egy mély szerelem. Az esküvő is hagy emlékét mindkét házastárs egy csomó pozitív benyomások, de ha egy nő, hogy házas, egy álom, ez mindig jó ígéretek? A válasz az alábbiakban ismertetünk.Marry egy álom, amit egy férjes asszony, hogy megfeleljen, barát, lásd az idegen, a korábbi
Minden nő ad a folyamat a házasság nagyon magas érték

Marry egy álom: a teljes értékű

A legtöbb esetben ez az álom nem ígér semmit katasztrofális, éppen az ellenkezője. Mivel az esküvő nagyon színes, romantikus és vidám esemény sokan álmodnak is értelmezni pozitívan. Sőt, egy esküvő egy álom - ez egy boldog jel mutat arra, hogy rövid idő alatt nő vár tenger a romantika és a szenvedély.

Marry egy álom, amit egy férjes asszony, hogy megfeleljen, barát, lásd az idegen, a korábbi
A legtöbb esetben ez az álom nem ígér semmit katasztrofális, éppen az ellenkezője

Természetesen a értelmezése az álom könyv álom ez függ a konkrét részleteket, de általában ez az álom azt jelenti:

 • Ha egy lány nincs férje, és az álom képes volt felismerni az arcát a választottak, ami azt jelenti, hogy hamarosan ő is találkozik az ember, akivel akar élni egész életében, és jön hozzá a házasságban.
 • Ha egy nő egy álomban láttam magam az oltár egy ember, aki úgy gondolta: „Megyek, hogy feleségül a kedvenc”, akkor vele, és ő fog élni a legjobb éveit.
 • A lélek az álmodó teljes harmóniát. A lány, amikor meglátta magát egy álom, fehér ruhában és hosszú fátyol, pozitív hozzáállás és a higgadtságot.
 • A jövőben, egy nő sokat vár a boldogság és a jólét.
 • Ha az álom lány boldog, akkor házassága fejleszteni nagyon jól.
 • Házas, egy álom az ősszel - a hűség a férje.

A pszichológusok szerint, ez az álom tükrözi a belső állapot a nő. A legvalószínűbb, hogy nem érzi a boldogságot az életben, és a tudatalattija próbál segíteni neki, hogy maradjon egy kicsit boldogabb, arra kényszerítve, hogy egy álom, amelyben ő veszi körül a figyelmet, mindenütt öröm és kegyelem.

Miért álom álom már férjes asszony?

Marry egy álom, amit egy férjes asszony, hogy megfeleljen, barát, lásd az idegen, a korábbi
Határozottan nem tudja értelmezni ezt az álmot

értelmezze ezt az álmot nem lehet egyértelműen. Ha egy lány férjnél van, de az álma jegyese újra, akkor beszélhetünk a két dolgot, attól függően, hogy kapcsolatuk a vőlegény:

 • Ha egy lány nagyon ragaszkodik hozzá jelenlegi férje, szereti őt, úgy érzi, kényelmes vele, mint egy álom egy figyelmeztetés neki. Talán, nagyon hamar, akkor szembe kell néznie egy árulás, vagy árulás a részét a választottak.
 • Ha egy lány úgy érzi, némi kényelmetlenséget a kapcsolatot a férjével, akkor ez azt jelenti, hogy a házasság fogja találni egy második életet, és a házastársak minden dolgozzanak ki.


Megy férjhez egy álom értelmezése

Összegyűjtött bárhol álmok mindig hírnöke felhajtás és problémamentes. Ráadásul minél hosszabb összegyűjtjük, annál erősebb lesz baj. Ha egy lány megy férjhez egy álom, ez azt jelenti, hogy a közeljövőben lesz képes részt venni az esküvőre, de nem az övé. A legvalószínűbb, hogy valaki a belső kör volt, hogy vegyenek részt, de nem mondja el senkinek, hogy a hírt a közelgő házasság lesz találkozott teljes sokk.

 • Egy álom, amelyben ő megy feleségül választott barát, rokon vagy barát, azt jelenti, hogy ez a személy hamarosan véget a szemét.
 • Előestéjén ez az álom nőt hívták meg az esküvőre, akkor az álom azt jelenti, hogy lesz egy közeli barátja a családnak.
 • Ha álom nő nem tapasztalja az öröm, a közelgő esemény, egy esküvő, amelyre meghívást kapott, kerül megrendezésre nem, vagy nem működik, a pár életét.

Az álom, mint egy barát megnősül

Marry egy álom, amit egy férjes asszony, hogy megfeleljen, barát, lásd az idegen, a korábbi
Függetlenül attól, hogy az adatokat egy álom, egy szimbólum, a matróna - rossz jel

Ha az álom emberi barátja, az álmodó, vagy pedig a bal házasodni, azt is pontosan a sok bajt. Függetlenül attól, hogy az adatokat egy álom, egy szimbólum, a matróna - rossz jel.

 • Ha egy lány álma, hogy közeli barátja feleségül egy férfi, aki olyan, mint egy nő álmodozó, ezt úgy lehet értelmezni, mint egy közelgő képmutatás a részét a közvetlen környezetet. Sőt, a boldogabb kapcsolat, annál nagyobb lesz öntött egy vödör sár álmodó.
 • Az itt van egy álom, amelyben az álmodó felborul barátnője, és nem akar férjhez menni, azt mondja, hogy szüksége van a segítségével egy férfi, az álmodozó. Ezt a segítséget kapnak, mert az álmodó lesz a fő eszköze megoldásában barátja probléma.

Ritkán, az álom, hogy feleségül a nőt, és ő is kitalált.

Feleségül egy idegen egy álom: az értéket

Ez az álom nem jót, sőt, ha egy nő álma, hogy ő megy feleségül, hogy az ember, aki nem tudja, hogy ez egy nagyon aggasztó jel. Senki sem akarja, hogy vegyenek részt egy idegen, különösen egy álom. Egy hatalmas szerepet játszik ebben az álomban érzelmek által tapasztalt nő kapcsolatban a kiválasztott.

 • Ha akar kezdeni egy idegen a házasság, és érezte, neki nagy érdeklődés ez annak a jele, hogy a kapcsolat leendő férje ő lesz a sok szenvedély, de a boldogság a házasság lesz.
 • Ha a nő félt az ismeretlen vőlegény, ami azt jelenti, hogy félni leendő férje, ő volna életre.
 • Ha ő szereti a jövevényt, akkor minden rendben lesz a jövőben.

Marry egy álom ex-férje

Marry egy álom, amit egy férjes asszony, hogy megfeleljen, barát, lásd az idegen, a korábbi
Ez az álom tükrözi a belső állapot a nő

Ebben az esetben az alvás - reflexió lány tudatalatti. Még ha a pár már egy fájdalmas űrt, a lány nem tud segíteni, de gondolni az ex-férje, vagy soha többé nem álom, ha nem. Mit jelent ez? Ez az álom tükrözi a belső állapot a nő. Valószínűleg ő vágyik a korábbi, tapasztalt róla, és azt akarja, hogy visszatérjen. Még ha egy nő tudatában, hogy a válás volt szükség rájuk, még mindig akarja helyreállítani a kapcsolatot.

Ez nem meglepő, hiszen függetlenül az oka a szétválasztás, ha a férj és feleség voltak boldog házasok.

Feleségül egy halott, egy álom

Ez az álom - egy figyelmeztetés, hogy a nők a közelgő veszélyre. Valószínűleg hamarosan az álmodó lehet bejutni a szörnyű helyzetben magának, ahonnan tudott menekülni csak a segítségével a közeli barátok. Milyen helyzetekben érted? Lehet sérülés, betegség, katasztrófa, stb

Merüljön el a stressz nem éri meg, mert a halott férfi, aki jegyese egy lány - az ő védelmezője, aki mindent megtesz a biztonságáért. Azonban, amikor kizárólag a segítséget az elhunyt nem szükséges. Egy nő legyen óvatos és éber is csinál rutinmunka. Vigyázat különösen fontos az első napokban, miután látta egy álom.

Így, egy álom, amelyben egy nő hamarosan lesz valakinek a felesége, úgy is értelmezhető, különböző módokon. A legtöbb esetben ez az álom ígér a boldogság és a harmónia. Ez egy pozitív jel.