Marry egy álom -, hogy milyen

Marry egy álom -, hogy milyen

Álmok, ezeket a bizarr összefonódása valós és fantasztikus, jöjjön mindannyiunknak. Néha láttam egy álom annyira élénk, valósághű és lenyűgöző. Tehát úgy tűnik, hogy ez valamiféle jel. És ez azt jelzi, hogy feleségül egy álom? Minden lány és asszony egy olyan esemény, még ha nem is a valóságban, nem rendes, és ismeri annak értékét nem lesz felesleges.Marry egy álom eltérő lehet


Érdemes megjegyezni, hogy az értéke ez az álom különböző tolmácsok az álmok, és vannak sokan, nem egyenlő arányban mutatja. Ahhoz azonban, hogy jöjjön egy közös nevező is lehetséges, hogy az, hogy egy, vagy legalább egy hasonló józan ész. A lényeg itt - kontextusban. Vagy inkább a környezet, az árnyalatok és a részleteket, amelyek jelentősen megváltoztatják az értelmezés ...

Ami számít, az mindent: Menj férjhez ősszel vagy télen, kinek és milyen körülmények között. Szerepet játszik, és akinek ez csak egy álom. Van egy fiatal lány, egy férjes asszony vagy özvegy. Gyűrűk, csokor, menyasszonyi ruha, és még a frizura írnak elő további értelmet az értelmezést.

A hősnő az esküvő álom


Amikor egy fiatal lány férjhez megy. Ez azt jelenti, hogy itt az ideje a nagy változás az életében. Ha házas. kössenek házasságot egy másik személy, akkor az azt jelzi a közelgő árulás és az árulás. Özvegy álom házasságot csak ígéri csalódás az életben.Az álom esküvői kellékek


Ha férjhez egy fehér menyasszonyi ruha. és a ruha, hogy látod, nagyon világosan, akkor ez az álom figyelmeztet az egészségügyi problémák. De az esküvői frizura. éppen ellenkezőleg, azt ígéri, egy jó nyeremény, megnyerte a béremelés. Esküvői csokor - egyfajta tanácsot, hogy megszabaduljon a túlzott szerénység foglalkozik a másik nemmel.

Ha feleségül egy ...


Feleségül egy idegen jelent gondot a család és a házasság egy özvegyember előrevetíti veszélyt. Ha házas, majd özvegy. legvalószínűbb, talál egy mély szerelmi csalódás. Talán a kedvenc elmész. Egy álom, amely úgy dönt, egy férj elaggott öreg. Ez szolgál a prekurzora a betegség. Ha az esküvője estéjén, hogy milyen feleségül egy másik. Ez furcsa módon, azt mondja, hogy a valóságban, akkor a megfelelő döntést. És ha éppen ellenkezőleg, a vőlegény választotta felesége egy másik lánnyal. akkor az azt jelenti, hogy a házasság akkor szenved féltékenység. De ugyanakkor teljesen alaptalan.

Mikor és hogyan férjhez


Ha kapott egy ajánlatot a házasság, és nem habozott, hogy vegye - nos, az üzleti élet megy tovább a módosítást. És ha bizalommal, hogy feleségül vagy nem menni, akkor, sajnos ... Ez azt mutatja, hogy a többiek nem túl nagy véleménnyel te. Marry titokban hasonló jelentésű: szerelem pletyka rólad. És a hírneve sérülhet.

Házasodni az őszi - ez általában jó jel. Azt jelenti, hogy a valódi választás - megbízható ember, és méltó. Késni saját esküvő - a veszteségek és anyagi veszteségeket. Férjhez menni, de ugyanakkor úgy érzi, boldogtalan menyasszony jelöli betegség és csalódás. Általában bármely csalódás az esküvő nem előre semmi jót.

Férjhez hogy legyen óvatos mindenhol ...


Mint látható, az álmok feleségül egy nagyon ellentmondásos, csak hogy egy kis tisztázás érdekében ezt vagy azt a részletet, és az alvás hosszabb lesz más a jelentése. Még egy kellemes és izgalmas álom, sajnos, nem tudja megjósolni a rossz események, és fordítva. Senki, természetesen, nem hívja, hogy fontolja meg az életünk prizmáján keresztül az álmok, de néha azok értelmezését is nagyon-nagyon hasznos.