Maszkok töredezett - mentett hajam vélemények

Több mint hat hónappal ezelőtt, szemben egy ilyen probléma, mint a hajhullás, és észrevette, hogy lett sokkal posechennyh ötletek (Van hosszú és vastag haj -. Hála az anyatermészet, de akkor nagyon szomorú, ha ilyen hosszú haj egészséges és ápolt megjelenést oka volt a probléma. legbanálisabb - csak nem közeledett sampont csak kétszer kell használni, és egy hónapot töltött a hajátültetés Miért bűn sampon, például nem, a változás a szezonban, azt évente kétszer át természetesen -.!. tabletochki inni kalcium alapú. Gyógyszertárak nekik egy csomó, és vannak olcsóbb és drágább.Kezdve azzal, hogy sostrigla posechennye tippeket és elkezd vegyenek részt a kezeléssel. kísérleti módszert választott magának egy maszkot a haj, ami heti rendszerességgel! És az eredmény csak gyönyörű. Ez a haj maszk alapján ricinusolaj. A tojássárgáját adjunk hozzá 1 evőkanál ricinusolaj, minden alaposan összekeverjük, és tegye a hajhagymák. Néha hozzá a keverékhez néhány csepp E-vitamin és esszenciális olajokkal (levendula, teafa). Észrevettem, hogy a maszkot az E-vitamin a haj nem annyira zavaros és fényét.
Alkalmazása után az olajat a fejére rajta a táskát, és csavarja a törülközőt. Így megy körülbelül 1 óra, és mossuk le samponnal egyszer. Mosás után nincs hatása zsíros haj * * Nem, minden rendben lemossuk, és még csak nem is a szaga ricinusolaj. És ha egy maszkot illóolajok - ez egy enyhe szagú, de nem sokáig - a következő napon, ő eltűnik. A hatás a hajnövekedést * * Azt vettem észre, egy hónap, és tartsa őket, hogy az elmúlt fél évben. Ezekben 6 hónappal még mindig nem megy a fodrász - nincs szükség erre - nem mondom, hogy posechennyh tippeket is, de lényegesen (sokkal) kevesebb.
Nem vagyok lusta, és próbálja sok időt a haját. Csak egy órát egy héten, és gyönyörű eredményeket!

Ha tetszett a felülvizsgálat - kérjük ossza meg a linket a barátaiddal!

Osztály! A haj csak gyönyörű! Kár, hogy a fotó lenne az egyetlen, aki csodálja őket még! Maszk hűvös, fénytől, pack-ka, megpróbálom a retseptik, valamint megtapasztalják a szőrszálak)

Köszönjük! Maszk klasnyuchaya valóban egyszerű, de rendszeresen meg kell)

Ez így van) szabályszerűsége kulcsszó itt)
És van ez lehet a probléma)
Néha úgy érzem, az idő nem csak mossa a hajam)
Lépés nem mosott vagy fésült)

Ricinusolaj és a tojás - népszerű összetevők bemegy a készítmény sok otthoni recepteket. De úgy tűnik, valóban hatékony, ha élvezte, mint nagy népszerűségnek örvendenek.