McDonald növekedni fog krumpli Tambov régióban

Central Black Earth, úgy tűnik, megy, hogy ez a „bázis” a „McDonald”. Még kifejlesztett egy egész rendszer, amely magában foglalja nemcsak a burgonya termesztésére, hanem a feldolgozás során. A terveket a projekt menedzserek - félre a már szenvednek súly problémákat és a kardiovaszkuláris betegség alatti terület óriás gumók krumplit.A burgonyát a Michurinsk (Tambov régió) egy nagyon speciális területen. Harvest terv keretében kell igazán nagy - 50-60 tonna 1 ha.

„Megmutattuk befektetők terén és a technikai képességek, mind rendezett,” -Mondd Mikhail Kornev vezetője, a Tambov „Green Valley”, amely a projekt végrehajtásához.

Lengyelországban például - az egyik legnagyobb szállító országok, valamint a Hollandia - hatalmas kiemelt mezőkre csak két fajta «feltaláló és Santana».

Kísérletek burgonyatermesztést Fehéroroszország még nem volt sikeres. A burgonya, amely már a Fehéroroszországból, nem illik, „McDonalds” túl kis méretűek: burgonyagumókon optimális a „szabad” legyen a hossza legalább 15 cm.Jelenítse meg a kívánt minőségű lenne „megnyugszik” ott kint „McDonald” csatlakoztatott Belovengersky Potato Research Institute, de a folyamat addig folytatódik, amíg. Például Lengyelországban, hogy megfelelő fajták, 10 év telt el.

Szintén problémás, hogy létrehozza a termelés is, mert ahhoz kifinomult technológia: a burgonya „mozog”, hogy a kés, ami vágjuk szeletekre, vezetékes víz, amellett, meg kell, hogy folyamatosan figyelemmel kíséri a vágás elkerülése hibáktól, és a burgonya tökéletes alakját.

A Michurinsk gazda 10 fajta burgonyát, ami elég ellenálló növény „betegség”, így a „McDonalds” úgy döntött „haladjanak vasat, amíg meleg.”

Annak a ténynek köszönhetően, hogy készül egy igazi platform a termelés hasábburgonya, lehetőség van arra, hogy növeli a készítmény fogyasztása, ami rosszul érinti az emberek egészségére a régióban. Ma, a régió, és így súlyosan beteg: Szív- és érrendszeri betegségek felelősek 58% -a teljes mortalitás. A betegek 35% haldoklik munkaképes korú.

Élelmiszer, túlterhelt telített zsírok. cukor és só - az alapvető összetevői a gyorsételek - az egyik oka annak, hogy az egészséges emberek megbetegszenek.

McDonald növekedni fog krumpli Tambov régióban