Media vajon miért Julia Vysotsky borotvált kopasz

Julia Vysotsky lenyűgözte a közönséget NTV csatorna új képet. Azt borotvált nalyso. Miért tette azt, hogy ismeretlen. Az újságírók úgy vélik, hogy ez lehet az oka, vagy a leánya, Mária Konchalovsky, akár egy új szerepet a filmben férje Andrei Konchalovsky.

Julia Vysotsky megváltozott frizura. Ő borotvált nalyso és úgy tűnt, a közönség elé reggel NTV. Műsorvezetője Jemai Tutruashvili meglepődött, de azt mondta, hogy ő „jól néz ki”. A színésznő megerősítette, hogy a legtöbb, mint ez is. Milyen új kép Vysotsky még nem ismert. Az újságírók felvetették, hogy lehet két oka van: szakmai tevékenység és az egészségügyi problémák Masha Konchalovsky, aki a pletykák szerint újra kómában van.

Julia Vysotsky mondta a híreket a múltban, miért nem beszél a lányával

Sajtótitkára Julia Vysotsky Nagyezsda Lyzhnikova azt mondta: „közvetítője”, a színésznő megváltozott munkájával kapcsolatban. Azonban ő nem volt hajlandó részleteket, mert „az embargó az információt.” „Minden a részleteket a rajongók képesek lesznek, hogy megtanulják a másik nap az új szám Tatler magazin” - mondta.

Talán Julia Vysotsky borotvált nalyso nem azért, mert a lányom, hanem azért, mert a szerepe történelmi film, amely elkezdett lövöldözni férje Andrei Konchalovsky. A kép az úgynevezett „Paradise”, és elkötelezett a Nagy Honvédő Háború. Az újságírók arra, hogy ez nem az első alkalom, hogy a színésznő, hogy részben a haj a szerepet a filmben. Így tett Demi Mur előtt a film forgatása „GI Jane”, Keyt Blanshett a „Heaven”, Maria Kozhevnikova és Mary Aronov kapcsolatban szerepeket a filmben „halál osztagok”.