Megfejtése esküvői csók

Ahh, itt megtalálja:

1. Cigány - a vőlegény megcsókolja a menyasszonyt nyelét a tippeket az ujjak, a nyak, centiméterről centiméterre, késik egy puszit az ajkak és a zökkenőmentes átmenet egy másik tollat.2. nyír - a menyasszony egy széken anélkül, hajlítás a térd hajlamos a vőlegény, kitárt karokkal az oldalán, mint egy szál nyírfák, a vőlegény a menyasszony eléri a száját.

3.-galamb - fiatal „kiss” orra, mint a galambok.

4. orvosilag - a vőlegény megcsókolja a menyasszonyt a szövet vagy a fátyol.

5. hétszer időben - csók egy időben - „csak” fiatal „időben” tanú „két” fiatal „időben” tanúk újra. A vendégek azt mondják: „Egy, kettő, három ...” kívánatos rossz, állandóan zavarja a fiatal.

6. Egy farakás - tanúk előrehajol, és képviseli a farakás. Fiatal állvány ellenkező oldalán a farakás, és próbálja elérni keresztül tanúk és csók.

7. A kozák - a vőlegény lovaglóülésben ül egy ló, amely ábrázolja a tanú, kardot tartó (kés vagy bármilyen más tárgy), és fut át ​​a szobán a menyasszony csók. Makacs ló takarmány kapor vagy petrezselyem)

8. Az alábbiakban az öv - vőlegény tartja a fej felett heveder (vagy homlok), a menyasszony vőlegény megcsókolja a száját. Jobb, hogy egy tanú szíjjal)

9. a lábak között - menyasszony vőlegény megcsókolja szemüveg a lábak között vagy a lábak között a széklet vagy a szék. Széklet tartja feje fölött a fiatal tanú.

10. halszálkás - a menyasszony áll egy széken, kezét esett le, és a keze nyúlik ki a szervezetből, a vőlegény megcsókolja a menyasszonyt fordul a kezét, először jobbra, majd balra, majd a csuklóját, majd jobbra, majd balra, hegymászó magasabb .

11. Tér csók (mint a pilóta) - barátai a menyasszony (5 fő) dobja fel a levegőbe, arccal lefelé, a menyasszony mellett található. A vőlegény repülés próbál megcsókolni a menyasszonyt.

12. A vezető - a menyasszony és a vőlegény ül a szék és csók tanú áll mögötte, és gazdaságot, hogy a hátán a székek, azok egyes potryasyvayut. Kiss kapjuk a dudorok ebben az időben a menyasszony tudja tartani a lemez - kerék.13. Mivel a híd - a menyasszony és a vőlegény állva székek késleltetett egymástól kis távolságra, hogy a fiatalok nagyon kellett, hogy elérje egymás ajkát.

14. Tüzérségi. Tanú lesz a szék a térdén, és tartja a szék támlájára, a tanú kapcsolódik a hátsó (oldalsó közel) azoktól. Vőlegény parancs „Fire and Flame”, a tanú tesz egy toló mozgás irányába a tanú - a fegyvert. A tanú azt mondta: „kurvák”. Menyasszony - core költségeket a hátán egy széket, és ezeket a szavakat fut át ​​a szobán, hogy megcsókolja a menyasszonyt. Általában a vendégek az első alkalommal nem elégedett -, akkor nyugodtan lőtt, a mag repült aljasul)

15. vonat - fiatal, kéz a kézben, együtt a belső kör, csók, periodikusan, fölfelé hajlított karral, mondván: „tu-tu”. Tanúk is egymás kezét, és alkotnak külső kör időnként azt mondja: „pöfög-pöfög”.

16. Gyermek csók (a hinta) - két vendég tartott a vőlegény kezét, és a másik két vendég tartani a menyasszony. A vendégek swing fiatal oda-vissza, hogy a fiatalok is megcsókolja.

Fenistil segíteni fog, ha a baba allergia!

Hogyan segíthet a gyermek allergiás reakciókat?

Megtanulják, hogyan kell megvédeni a gyermekeket különböző formái allergia!

Gyermekgyógyászati ​​Allergia: Mit kell tudni?

Bébiétel Spider. Mit tud róluk?

A verseny „a nyelv a boldogság”

Get tárgyalás hasznos ételek gyerekeknek 1 év

Ez körülbelül rovarok, csak nem tudom!

Anya megy a nyomvonal a kutatás

Encyclopedia of állatok: minden a móka

Ízletes és egészséges uzsonna gyerekeknek

Kapcsolódó hozzászólás „megfejtése esküvő puszi”

  • Megfejtése esküvői csók

Gyermekek allergiás mit kell tudni az anyám?

  • Megfejtése esküvői csók

    És mit csináltál 2 évben?

  • Megfejtése esküvői csók

    Gyermekek a sejtekben. London 30s séta a gyermekek