Megfeketedett köröm a lábát - okok és következmények

Toenails kell fordítani nem kevesebb figyelmet, mint a kezét. Szükségük van az azonos gondos és rendszeres ellátást. Ha megfeketedett köröm a lábán, az okok ez változó lehet. Azonban a legtöbb esetben, ez az eset fordul elő, a vérzés miatt.Ahhoz, hogy a körmöket feketére, nem igényel nagy erőfeszítést. Elég valahol sztrájk ujj, például járáskor érintés járdára, és a kis üveg alatt a körömlemez kigyulladhat. Miután ez megtörténik, a kék, és miután az összes köröm alatti réteg blackens. Bizonyos esetekben, sötét foltok csak nőnek vissza az idő és otstrigutsya egy körömmel, de lehet, hogy teljesen köröm.

Megfeketedett köröm a lábát, okait és következményeit

Megfeketedett köröm a lábát - okok és következmények

Mint korábban említettük, van elsötétült sérülés miatt. Vér alatt halmozódik fel a lemez nem jön ki, és a szárítás történik Istenek vére. Továbbá van egy sötétebb neki.

Sokan meglepődnek, amikor észrevesz egy fekete köröm a lábát, mert úgy tűnik, nem hit sehol. Azonban ez nem meglepő, a mindennapi élet. Annak megakadályozása érdekében sötétebb a lemez, meg kell választani a megfelelő cipőt. Nem szabad közel. Ha a cipő egy kicsit szűk, akkor van egy állandó hatása a kapillárisok vannak kialakítva az ujjak mikrotrauma. A jövőben van egy kellemetlen érzés, állandó fájdalom.

Néha, amikor egy megfeketedett köröm a lábán, az okok származhat gombás betegségek. Ha sötét a lemez történt, ismeretlen okból, akkor a legjobb, szakorvoshoz kell fordulni. Ez segíteni fog foglalkozni ezzel a kérdéssel, és előírják a kezelés során, ha szükséges.

Toenails feketére rész

Fekete foltok egyes részein a köröm lehet mondani, hogy ez az, ahol a kapilláris tört, és vér ömlött ki a betétet. A leggyakoribb ok jelentéktelen sérülés ujját. De ez a folyamat lehet a legsúlyosabb következményekkel. Részleges feketedés akkor jelentkezik, amikor a köröm néha hiányzik a C-vitamin és a betegség a skorbut. Az is lehetséges, hogy a szervezetben vannak élősködők a testben, vagy ember Bole endocarditis.Mi van, ha a köröm sérülés?

Ha azonnal hatással van a sérülés, akkor a legjobb, ha a hideg borogatás. Ez segíthet a feketedés elkerülése és a fájdalom csökkentése. Compress tartsa a köröm néhány perc alatt.

Azok számára, akik sok bátorság, akkor próbálja meg eltávolítani a vért a köröm alatt. Néha vér maga kezd szivárog, akkor csak meg kell, hogy gyakoroljon nyomást a lemezt, és segít a folyadék kijutni. Egy másik módja - az, hogy átszúrja a körömlemez segítségével egy forró tűs. Persze, nem minden úgy döntött, egy ilyen akció, de a keletkezett nyíláson vysochitsya teljes vérben. Meg kell kövesse a szigorú fertőtlenítést, hogy tovább ne bántsd magad. Miután a köröm kell csomagolja kezelések.

Ha a köröm feketedés történt, és nem lehetett pumpálni a vért, gondosan figyelemmel kell kísérniük a növekedés. Amint lehetséges, hogy levágta része az újból kinőtt sötétedő, hajtsa végre az eljárást azonnal. Ellenkező esetben, akkor lehet fogni a körmét, semmit, és ő húzza le az ujjával.

Hogyan lehet megelőzni feketedés a köröm

 1. A legfontosabb dolog - ez érdekel. Helyes pedikűr anélkül mikro-traumák, valamint egyértelmű egészségügyi követés. A legtöbb részt uszodák és szauna. Ezeken a helyeken semmilyen esetben nem lehet használni a közös papucs és törölköző a láb. Azt is meg kell tartózkodniuk a lábnak mezítláb. Gombás betegség látszik a felszínen a szabad szemmel ez egyszerűen lehetetlen.
 2. Másodszor, meg kell választani a megfelelő cipőt. Sokkal jobb, ha létrejön a természetes anyagok. Meg kell a megfelelő méret.
 • Kapcsolódó bejegyzések:

  • Megfeketedett köröm a lábát - okok és következmények
   Manikűr feng shui - az érték az ujjak, téli manikűr köröm naroshchennyh
  • Megfeketedett köröm a lábát - okok és következmények
   Törött köröm, mi hiányzik? Miért hámlasztja körmök?
  • Megfeketedett köröm a lábát - okok és következmények
   Pedikűr - teljesítmény technológia. Állítsa be a gép pedikűr
  • Megfeketedett köröm a lábát - okok és következmények
   Meeks, a gyógy-és klasszikus manikűr - mi ez?