Meghatározása a szex a baba szívritmus - meghatározása a szex a baba szívverését

Mi vagyunk a B kezdetben tudta egy fiú és egy lány barátja (vannak, szülni, és mindent tud, és tegye az orrukat) azt mondta, hogy a pulzusszám meg tudja határozni a szex. Futottam a férjem és én jött haza, és gyorsan látni a Uzi. A szívritmus most, mint a -163 pomnyu- lány. kapets. ahogy hívta Ványa. Nos, mielőtt a második ultrahang (21 hét) nevű Mása. Amíg a második ultrahang nem mondta el a fiú. Azt egyszer megismételjük 10 és ultrahanggal történik nagyon fejét. Általában a örömkönnyeket. Kimegyek, hívom a férjem és én mondom, hogy Mása nőtt a tojás))) By the way, a szívfrekvencia változott 148! de ez nem jelzi. Barátnőm az ellenkezője. HR, mint egy alacsony Tipo a fiúkkal, és egy ultrahangot minden -devochka. Ő is hasa volt ügyes. Minden azt jósolta fiú, ő is lett sértve.Szóval az egész csak egy mítosz. Bízz az intuíció.

Egyébként a B, azonnal eszébe jutott a fiú. HR 164. Uzi első másodpercben-156. és egy fiú.

Meghatározása a szex a baba szívritmus - meghatározása a szex a baba szívverését

de én nem hiszem el. csak kíváncsi, hogy a többiek)))) És úgy döntött, hogy fiú lesz? Csak intuíció? vagy mi?))Azt hallottam, hogy van egy elmélet ivarmeghatározás magzati szívfrekvencia. Nemrég az USA-ban, az első alkalommal hallottam a szíve az én tizedet. Az említett 160-170 ütés percenként. Hogyan állapítható meg, a szex ez a szám? Ki.

Úgy döntöttem, hogy gondoskodjon a felmérés! Igaz. kis „hivatalos”. Kedves Mama, nem adja át az! Szörnyen érdekes - egybeesett, vagy sem! Tegnap, naplójában, rendezett mini-felmérést, és hasonló. mindegy. Mi ezt a módszert.

Itt a pulzusom egybeesett az összes gyerek) találtak uzishki megközelítőleg azonos időtartamú készült fiával a 30 hetes HR 115 lányai héten 30-31 HR 154 HR lányai 29 héten át.

A lányok voltunk ultrahangon ma ismét támogatja a fizikai malchikaaaa de 120. A pulzusszám alsó határát, aggódom a baba és az időszak M május 19-én és május 24-én Uzi. Ezért a legtöbb.

Lányok, aki a közelmúltban az ultrahangon, nem figyelni a baba szívverését? Van 178 ütés percenként, mondta a norma. Nézem régi felvételeket, és az ő fia 142-143 sztrájk. Valahol olvastam, hogy a lányok frekvencia.

Lányok, aki egy ultrahanggal 30-33 hetes időtartamú volt, ami a pulzusszám a Lyalka? És milyen szabályok frekvencián? Köszönöm!

TChastota sebessége 160 ütés percenként. Feltehetően - egy lány. Egybeesett van?

Rögtön elmentem t, miközben hallgatta Doppler szív és azt mondják, hogy a szívverés nagyon hasonlít a lány. (Még nem beszélt Uzi emelet) Kíváncsi vagyok, persze, megtanulják, mi a padlón, de mi lesz boldog a férjemmel és a fiúk.

Azt hiszem, körülbelül egy hónap -Buy vagy Doppler. hallgatni a baba szívverését a has. Azt kell mondanom, hogy a terhesség egy kicsit ideges, egy kis baj, de még mindig 1,5gtda ezelőtt kimaradt az abortusz. távú 17nedel most zavarások még megkülönböztethető.

Sokat olvastam az interneten, a szívverés, hogy meg tudja határozni a neme a babának a terhesség korai szakaszában. Ma tette az első szűrés. Heartbeat 136 ütés / perc. Lányok levelet, aki már ismeri a gyermek nemétől, mi volt a szívverés 12 hét alatt. Ez érdekes.