Meghatározása a szex a baba szívverését - a módszer lényege, hogy ezt a módszert az orvosok úgy vélik,

Számolja a szex a szívverés, a gyermek is már 12 hetes, de ez elég nehéz megmondani, hogy az eredmények pontosságát, és az eljárás erősen megkérdőjelezhető. Ez a módszer a meghatározó a szex szülészek használt ősidők óta. A jellegzetes hang a magzati szív azután fog megjelenni, 21-25 nappal a fogantatás pillanatától. Kezdetben a pulzusszám a gyermek megismétli a hang anyai szív, de egy idő után kezd el növekedni. Továbbá, a magzati szívfrekvencia tartják fontos jele a meghatározása a pozitív változás, és a tanfolyam a normális terhesség, a várandós anya.Tájékoztatás a kapcsolat a magzati szívverés az ő nemek szerint az orvosok észrevették eljövetele előtt ultrahang diagnosztikai eszközök. Így alakult még egy másik módja, amely lehetett meghatározni a neme a babának a születés előtt.

az eljárás

A módszer lényege az, hogy egy sztetoszkóp - egy fából készült cső kiszélesedő végű, az orvos hallgatja a szívverés a magzat, a felelős egyikük a füléhez, és a második - a hasa egy terhes nő. Tehát, szülészek észre, hogy a fiúk és a lányok szívét verte másképp. Mi a különbség? Meg kell jegyezni, hogy ha a magzati szívfrekvencia kisebb vagy egyenlő, mint 140 ütés percenként, akkor valószínűleg egy nő született egy fiú. Ha az orvos számít több mint 140 ütés percenként, akkor valószínű, hogy egy lány. Azonban nem csak a pulzusszámot kell figyelembe venni. Úgy véljük, hogy a szívritmus a fiúk és a lányok is a különbségeket. Így a jövőben védők a ritmus egyenletes és mérjük, hangosan és tisztán, és a dobogó szív a jövőben hölgyek - izgatott, és instabil. Álláspontja szerint a magzat az anyaméhben is megpróbálja meghatározni a neme a babának. Ha a szívverés hallgatta a jobb oldalon a has, akkor várja meg a kislány, ha a bal - a fiú. Információ véljük, hogy a frekvencia a támadások és a szívfrekvenciát anya és a magzat, azt jelzi, hogy a has növekszik és fejlődik - egy fiú.Mit az orvosok?

Az orvosok szerint a kapcsolatban az eljárás maga is megosztott. Része Szülészeti tartja, hogy a fiúk szíve még mindig gyorsabban ver lányba. Általában a szívverés a magzat sok tényezőtől függ: terhességi kor, a napszaktól, kölyök tevékenységek lehetséges magzati distressz, a méh tónusát, sőt a nagysága az anyák vérnyomást. Ezért a mai napig, az orvosok többsége hivatalosan csak az eredmények az ultrahang.

Hiszed vagy sem?

Sok nő, aki gyermeket vállalnak, és kipróbálták ezt a módszert a saját, azt állítják, hogy ez igaz. Más anyák közötti kapcsolat a szívverés és a gyermek neme még nem állapították meg.

Továbbá Hiszed vagy sem - a te dolgod. Nem feltétlenül elfogadni az eredményeket a valóság idő előtt. De ugyanakkor, senki sem zavar, hogy teszteljék ezt a módszert saját magukkal, de az idő fogja megmondani, aki valóban ott!