Meghatározására szolgáló eljárások a szex a magzati szívverés

Meghatározására szolgáló eljárások a szex a magzati szívverés

Annak ellenére, hogy ma már a modern módszerek, hogy pontosan meghatározzák a szex a gyermek az anyaméhben, a technika meghatározása a szex a szívverés vannak támogatói és még ma is használják.Ősidők óta, az orvosok használják ezt az egyszerű módszert, amely nem igényel drága berendezéseket, illetve végrehajtására komplex vizsgálatok. Tapasztalt szülésznők és ma is teljesen azonosítani a szex a baba szívverését, miközben a kezében csak egy egyszerű fából készült cső formájában széles tölcsér, úgynevezett sztetoszkóp.

Ezzel az első fúj a magzati szív lehet hallani a kifejezést 18-20 hét. Hallgatózás (hallgat) a baba szíve tartott egy terhes nő gyomrában a hasfalon keresztül. Szív Work megveregette mint különálló dupla ritmikus ütemek. Az orvos megvizsgálja a magzati szívverés, meghatározza, olyan jellemzőkkel jelentése ütés percenként, ritmus, karakteres színek, a lényeg a legjobb szív hallgatózás.

Minden műszaki szívdobbanás ad ötletet a fejlődő gyermek működését és állapotát. De nem csak ez. Az orvosok már régóta ismert, hogy van-e különbség a magzati szív fiú vagy lány. Határozzuk meg a szex a magzati szív több szempontból is.

Meghatározására szolgáló eljárások a szex a magzati szívverés

  • Strokes minutu.Etot kritérium nem egyértelmű értelmezése. Azonban sok szakértő hajlamosak azt hinni, hogy a fiú szíve teszi kisebb számú ütés percenként, mint a szív egy lány. Ha a szám a szívverés egyenlő vagy kisebb, mint 140, akkor számíthatunk a születés egy fiú. Ha hallgatózás több mint 140 szívdobbanás, majd egy lány. A vizsgálat, hogy megbízhatóbb a terhesség, nem több, mint 20 hét. Bár úgy gondoljuk, hogy ez lehet használni terhesség egész ideje alatt;


  • A ritmus a szív is más a fiúk és a lányok. A fiú szíve, mint kiderült, verni ütemesen, egyenletesen és pontosan. Ezen kívül, amint az a megfigyelés, hogy a fiú szívritmus egybeesik a ritmust az anyai szív. A lány szívritmus-kevésbé rendezett, nincs egyértelmű intézkedés, vannak gyorsulás és lassulás a munka a szívizom;
  • Szex a baba szívverését lehet meghatározni attól függően, hogy a helyszínen helyet a magzat, és ennek megfelelően a hangok jönnek a szíve. Határozzuk meg a fiú vagy lány lehet a szívverés markáns hang jön a bal vagy a jobb oldalán a has. Ha még kifejezettebb szívhang balra, meg kell várni a fiú. Ha a szív hangok hallhatók több, mint a jobb, egy lány;
  • A hang, a szív. Ez határozza meg a tapasztalt szülészek. A fiúk szívhangok tisztább, lányok - némítva.

A pontosság meghatározására neme a babának a szívverés

A jól bevált módszer meghatározására a gyermek neme van kitéve a szívverés a kétség és kritika a pálya szélén, mint a hivatalos orvostudomány, valamint a nők, akik tesztelték ezt a módszert, negatív eredménnyel. Az orvostudomány azt mondja, hogy a jellemzői a munka a gyermek szíve, az a méhében sok tényezőtől függ:

  • Terhességi kor. Különböző szakaszaiban a terhesség, a baba szíve működik különböző módban. Például, az első hetekben a baba szíve (fiúk és lányok), legyőzve lassan, ritmikusan, nyugodtan. A több ütés percenként - nem több, mint 100. Mivel a 18. héten, a szívverés a fiúk emelkedett 150 percenként, a lányok - akár 140 percenként. Szívritmus változása összhangban a kifejezés a terhesség fejlődésének köszönhetően az autonóm NS gyümölcs;
  • Activity a gyerek (ő alszik vagy ébren);
  • Jellemzői fejlődését a gyermek szívét;
  • Fizikai és érzelmi állapot az anya, testtartása közben hallgatja a magzati szív;
  • Az izomtónust a méh;
  • A helyszín a baba a méhben.

A modern orvostudomány nem ismeri fel a régi meghatározásának módja a szex a szívverés. Lásd a magzati szív és a gyermek neme segít high-tech diagnosztikai vizsgálatok, például ultrahang. Ez után végzett 12 hetes terhesség. Néha ez a módszer bizonytalan, hibázik (97% -ában - a pontos eredmény).

Abszolút garancia a magzati ivarmeghatározás nyerhető invazív diagnózisa, amely szerint kell elvégezni bizonyos jelzéseket. Tehát mi -, hogy a bizalom, vagy nem a vizsgálati eredmények szívverését a magzat, egy fiú vagy lány? Az orvosok, hogy a terhes nők vonatkozásában ezt a tesztet - ne vegye be a végeredményt.

Lehetőség van arra, hogy teszteljék ezt a módszert is, szinkronizálja a többi vizsgálatok eredményei alapján. A végén, a szülők nem annyira fontos tudni, hogy a szex a gyermek szívverés, vagy más módon. Fontos egészségügyi várt baba és az anya.