Meghatározó a gyermek neme a szívdobogás

Terhesség »Egyéb termékek» meghatározása a gyermek neme a szívdobogás

Meghatározó a gyermek neme a szívdobogás

A megjelenése hír, hogy lesz a baba mindig nagyon izgalmas. A legváratlanabb tapasztalatokat is előfordulhat ez a hír, de nincs szíve, ami továbbra is közömbös! És akkor is, ha a terhesség készül sokáig, amit akartam, és nem kétséges, hogy ez nem fordul elő nem is lehetne - még rá megerősítést elnyelje az emberi érzéseket. szülők megnyugodni fokozatosan, a várandós anya biztosan érzékeli a terhesség, és szinte az összes gondolatok egy, aki beilleszkedett a gyomor?A Századunk ultrahang segítségével gyorsan és ártalmatlanul hogy megtudja, a neme a babának, de csak egy bizonyos ideig. De mind szeretnénk megtudni egyszerre! És még a jövő pápa inkább próbálják kideríteni, ki csatlakozik a család. Vannak viták, hogy általában meg kell tudni, hogy a neme a babának a születés előtt? Hagyja, hogy a vidám várakozás tart, amíg a baba megszületik. Végtére is, még a tünetek. Nem kell semmit előre, mielőtt a baba vásárolni! De most egy másik alkalommal. Gyakran a szülők, bár fiatal - emberek pragmatikus, érdekli az előrejelzés a makrogazdasági mutatók és a meghatározást a szex születés előtt tűnik természetes és szükséges. Amellett, hogy az egészséges lánya született, szükséges, hogy egyes termékek, de ha a fiú lesz - egyéb.

Természetesen ősi elődeink évezredek óta próbálta felismerni a neme a babának a szívverés. Különösen fontos volt, hogy meg kell tudni, született trónörökös vagy a Princess újra. Ha előre tudják! Ezután a hadjárat, akkor törölheti, és nem üres a kasszából, és előre, hogy mentse fel a népszerű fesztivál témák közé!

Hogyan lehet kitalálni, hogy ki fog születni?

Megbízhatóan lehet tanulni a gyümölcs csak kopogtattak a szívét, vagy inkább a frekvencia. Próbálják megállapítani a nemét a pulzusszám - ez zavaró. Hivatalosan, a módszer nem talált, hogy nem rendelkezik a bizonyosság, de néha a tapasztalt szülésznők. Előfordul, hogy a történeteket arról, hogy a „bába pontosan meghatározta a fiú,” ismételte az ünnepi asztalra a születésnapját az első gyermeke, mielőtt a nagykorúságot.Mi az a tény az alapja ez a módszer? Például különböző pulzusszámot. Mint a fiúk többé. Mások azt állítják, hogy éppen ellenkezőleg, a nagy frekvenciájú jellemző a lányok. A spread 160 és 120 ütés percenként különböző „szakértők” tele fiúk és lányok. Ugyanakkor egyesek szerint 150 ütés percenként 20 hét alatt - ez pontosan a fiú, és mások azt állítják, hogy a fiú ilyen frekvencia - ez kiindulva 22 hetes és 20. hete előtt - mindenképpen egy lány ... nincs konszenzus.

A második lehetőség az, hogy hogyan kell értelmezni néhány jellemzője a ritmus, vagyis a hangmagasság, hangerő, hangszín jellemzőit. Mintha a fiúk kopogás alaposan és halványabb, és a lányok egyértelműen és érzelem. Úgy véljük, hogy a szívfrekvencia ugyanaz a lány az anya és a fiú éppen ellenkezőleg; de ha megnézed másrészt, néha mindent megváltoztat.

A harmadik, hogy megpróbálja értelmezni - ez az a hely, ahol a szív dobog, hogy meghatározza a helyét a magzatot. De, hogy a fiúk és a lányok úgy kell elhelyezni, különböző módokon. Azonban a helyét a magzat a körülményektől függ. Például a mozgás sebessége tojás megtermékenyítésben oldalon, implantáció és nem függ a padlón. Ismét azt mondják, hogy ha a kopogás a jobb - egy lány, a bal oldalon - egy fiú, és talán túl, éppen ellenkezőleg.

Fontos lélektani pillanatban. Ha igazán szeret valakit, és a korai szakaszában nagyon bízik „jósolta”, hogy lesz a gyerek, aki azt akarja, hogy, majd mindenki elkezdett vitatkozni, és ő kétségbeesett anya, és - ó, csoda! - prófécia, akkor ott fog beszélni az elkövetkező években. Ha a jóslat nem vált valóra, akkor szabad elfelejteni gyorsabban. Vagyis a véletlen kiterjeszti a memória az esemény, a hibás illeszkedés lerövidíti.

Köztudott, hogy a jövendőbeli anya húz uborka - egy fiú, amelyet az édes - lány. Vagy, ha éles kis pocakját -, hogy a fiú, és gömbölyded - egy lány!

Természetesen tudom, a gyermek neme biztos lehet benne, de ez szükséges ahhoz, hogy a genetikai diagnózis. Ugyanakkor figyelembe kell elemezni méhlepényszövet vagy magzatvíz. Ez az úgynevezett invazív, hogy behatol.

Ezért a leggyakoribb, pontos és hatékony módszer - a ultrahang. Szerint a szívverés, a ritmust a pulzus, a helyét a magzat és a szív lehetetlen megjósolni pontosan, és meghatározza a szex egy gyerek. Vágy, hogy behatoljon a megközelíthetetlen, amíg az emberiség örök misztériuma új élet ugyanaz lesz örökre. Van egy óriási vizsgálatok száma. Kiderült, hogy pontosan a fele a gyermek állítólag képes meghatározni a korát szülők fogantatás ideje, a vércsoport diéta fogamzás előtt és számos egyéb mutató.

Gondolatok a baba mindig izgalmas, és persze, sem a szülők nem szeretik a gyermek kevésbé, mert ő nem született, aki megjósolta. Megpróbálja meghatározni a neme a babának szívverés - ez olyan izgalmas! Tehát amíg lehet egy kis szórakozás, és összehasonlítani teszteket.