Meghatározó szex a baba szívverését a mítoszok és a valóság

Meghatározó szex a baba szívverését a mítoszok és a valóság
A vágy, hogy ismerjük a neme a babának látogat minden jövendőbeli anya. Megpróbálom kitalálni, aki beilleszkedett a has, a nők használni a különböző rendszerek, a régi és nagyon modern. Az egyik elmélet tekinthető teljesen új számítási módszere magzat neme gyakorisága és ritmusát a szívverését. Ez a munkamódszer?az eljárás

Számos módja van annak meghatározására a szex a baba:

 1. A USA-ban. Úgy gondoljuk, hogy a szív ver fiúk és lányok különböző frekvencia. Számítsuk ki a pontos pulzusszám (HR) alatt lehetséges az ultrahang. Már abban az időszakban, 6-7 hét, az orvos meg tudja határozni, hogy pontosan milyen gyorsan kis dobogó szívvel. Száma szerint a pulzusszám percenként számítjuk szex a magzat:
  • A pulzusszám 140 ütés percenként - egy fiú;
  • A szívfrekvencia több mint 140 ütés percenként - egy lány.
Az ilyen számítások azt javasoljuk, legfeljebb 20 hetes terhesség. A jövőben minden kifizetés lesz uninformative.
 • A pulzusszám. American University szakértők azt mondják, hogy a pulzusszám lányok és fiúk eltérő. A képviselők az erős az emberiség felének szíve ver egyenletesen, nyugodtan, egyenletesen. Gyönyörű hölgyek, másrészt szórványos, szabálytalan ritmust.
 • Szerint az anya szívverését. Mielőtt hallgat a baba, a szakértők tanácsot, hogy megértsék, milyen ritmus a szív működik az anyjának. Úgy gondoljuk, hogy a szív fiúk kopogtat körülbelül ugyanolyan ritmusban, mint a szülő. Ezzel szemben egy másik ritmust szívdobbanás biztosítása születése egy lány. Ez az elmélet ellentmond a korábbi technikával, ezért ritkán használják magzat neme meghatározására.
 • A helyen a baba. Sztetoszkóppal a szülési hasa kismama már a kora 18-20 hetes lehet különböztetni a dobogó belsejében kis szíve. Azt vette észre, hogy ha a magzati szívverés hallatszik a bal, a nő valószínűleg egy fiú. Hallgatózás a szívritmus jobb jelzi a születés egy lány.
 • Igazság vagy mítosz?  Mítosz №1. Magzati szívfrekvencia függ a padló

  Egyáltalán nem. baba szívverését frekvencia határozza meg a kifejezés a jelen terhesség és működését a szívizom. Szex a magzat nincs hatással ez a mutató.

  Különböző szakaszaiban a terhesség, a baba dobogó szívvel különböző frekvencia:

  • 4-6 hét - 90-110 ütés percenként;
  • 6-8 hét - 120-170 ütés percenként;
  • 8-12 hét - 150-190 ütés percenként;
  • 12 hét után - 140-180 ütés percenként.

  Betartása magzati szívfrekvencia idejére terhesség ismét megerősíti azt a tényt, hogy a baba jól növekednek az anyaméhben. Számoljuk ki a neme a magzatot a fenti adatok alapján, ez lehetetlen.

  Magzati szívfrekvencia változás történik a következő esetekben:

  • fejlődési rendellenesség a szív és az erek a magzatot;
  • súlyos betegség, a gyermek;
  • magzati hypoxia;
  • méhen belüli fertőzés;
  • néhány anya a betegség;
  • figyelembe bizonyos gyógyszerek.

  Abban ideje 34 hét után a magzati szívfrekvencia számíthat során HIC (CTG). Ez a módszer lehetővé teszi számunkra, hogy értékelje a feltétele a baba, és azonosítani a különböző változatok a fejlődését. A számításhoz a magzat neme, ez a technika szintén nem releváns.

  Mítosz №2. A gyermek neme és a szívfrekvencia

  Kis szívritmus függ az adott szervezet a munka. Ha a „lángoló motor” normálisan működik, a baba szív megy simán és csendesen. Hibaszázalék mutatja rendellenesség a szív vagy más egészségügyi problémákat, de nem a születés egy lány.

  Mítosz №3. A szívverés az anya és a magzat neme

  Nincs összefüggés a szívfrekvencia a magzat és a nő. Várandós anya is szenved a különböző betegségek, a változó gyakoriságát és erősségét szív összehúzódások. Ez nem befolyásolja a gyermek neme.

  Beszél a véletlen a pulzusszám a magzat és a nő is nincs értelme. Egészséges nő szíve ver ütemben 60-80 ütés percenként. Az ilyen ritka pulzusszám a magzat jelzi fejlődésének súlyos betegség, és nagyobb a kockázata az abortusz.

  Mítosz №4. Szex a magzat, és a helyét

  Akár 32 hetes terhesség a baba aktívan forog az anyaméhben. Gyermek mozog a magzatvízben, és bármilyen helyzetben a méhbe. A III trimeszterében mozgásterük egyre kevesebb és gyerek nyomni a bal vagy a jobb oldalon. Nincs összefüggés a nemek a magzat és az elsőbbségi pozíció a méhben találtak.

  Így az új meghatározásának módja a szex a magzat nem rendelkezik semmilyen tudományos alapja. Miért, akkor sok nő azt állítják, hogy a javasolt rendszer működik? Beszélünk csak véletlen egybeesés, és semmi több. Minden nő is született, vagy egy fiú vagy lány - nincs középút. Kiderült, hogy sok esetben ezt a technikát hoz eredményt, és a nemek a magzat azonos azzal jósolt.

  Szülésznők nem javasoljuk túl komolyan minden tesztelt módszerek magzat neme meghatározása. Még nagy pontosságú ultrahangos néha rossz, nem beszélve az egyéb megkérdőjelezhető módszerekkel. Határozottan megtudja a baba neme csak akkor lehetséges, a születése után. A szakértők tanácsot, hogy ne legyen túl akasztotta fel ilyen pontok, és élvezze a terhesség, és várjon egy találkozót vele baba. Fiú vagy lány - a legfontosabb dolog, hogy a gyermek született egészséges, és minden nap a szüleik elégedett mosollyal.