Meghatározó szex a baba szívverését egy fiú vagy lány 1

A vágy, hogy tudja, a szex a születendő gyermekre jár szinte minden szülő. Sok technika, amely lehetővé teszi meghatározni a neme a babának a születés előtt. Egyikük - ultrahang. Azonban meg tudja határozni a neme a babának nem lehet korábbi, mint a terhesség negyedik hónapjában. Előfordul, hogy a baba és elfordította a gép, és tartsa meg a szex egy titkos akár a szülés. De van egy másik módszer, amely lehetővé teszi, hogy meghatározza a neme a babának szívverés. Arról, hogy milyen össze a magzat és a szex a baba szívverését, és lesz szó cikkünkben.Meghatározó szex a baba szívverését egy fiú vagy lány 1

a technika

Határozza meg a gyermek neme szívverése egy pillanat alatt. Elég tudni, milyen gyakran a baba szívverését. Ezt meg lehet tenni:

  • - áthaladása során az ultrahang által érzékelők;
  • - egy rutin ellenőrzés nőgyógyász (orvos hallgatja baba szívverését sztetoszkóppal vagy Doppler magzati).

Az orvosok azt mondják, hogy a szív egy fiú és egy lány veri eltérő mértékben. Annak megállapításához, a sebesség a fő alkalmazott két mutatót: pin magát, és a szívfrekvencia frekvencia.

pulzusszám

Akár fiú vagy lány születik, gyakoriságától függ a szívinfarktus az első helyen. A lányok, a szív dobog gyakrabban, mint a fiúk. Néha ez teszi 150-160 ütés percenként. A képviselők az erős az emberiség felének, ez a szám nem haladja meg a 110-120 ütés percenként. Azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy a szex meghatározása a gyermek szívverését megbízhatóbban csak abban az időszakban egészen az ötödik hónapban a terhesség, a befogadó. Egy későbbi időpontban határozza meg a szex a baba a magzati szívverés már nem lehetséges.

szívritmust

Ismerje meg a szex a baba szíve is lehetséges, ha hallgat is, hogy a ritmust. Fiúknak jellemzi egységesebb és nyugodt ritmust és a szívverés magát tőlük inkább hangos. A lányok, éppen ellenkezőleg, a szívritmus kaotikus, bizonytalan, enyhén tompa hang.

Helyezzük hallgatni szívTisztázni kell, hogy ebben az esetben van beállítva, hogy helyezze a magzat méhen belüli helyét. Azt észrevettem, hogy a fiúk és a lányok az anyaméhben sokféleképpen sajátosságaiból adódóan azok fejlődését. Például, ha a baba szíve hallatszik a bal oldalon, akkor valószínű, hogy egy fiú, és ha a jobb oldalon, a lány. Azonban az egyik figyelembe kell venni a megbízhatatlansága néhány ilyen mutató. A terhesség első felében a baba az anyaméhben elég tágas, és folyamatosan mozog és mozog. Mivel a szívverés és a különböző konzultációs időszakok látogatók kis feleségem hallani lehet minden oldalról.

Valószínűség előrejelzése

Beszéljen az abszolút megbízhatóság meghatározására a szex a magzat szívverését nem szükséges. A legmegbízhatóbb és informatív ivarmeghatározás a szívverés lesz ultrahang segítségével. De még ez a módszer a diagnózis hibás is lehet. Az orvosok dolgoznak a terhes nők sok éven át, ez az egyszerű módja a bizalom, hanem a tapasztalatok alapján és az intuíció. Ebben az esetben nem csak hallgatni a ritmus a szív, hanem az adatok összehasonlítása mutatókkal rendelkezik, mint:

  • - időtartamát a terhesség;
  • - az arány a ritmust és a pulzusszámot;
  • - az arány az adatokat a munkát a jövőben anya a szív, stb

Ez nem mutató használjuk fel, hanem egy átfogó elemzést az összes adatot. Megtudja, hogy a meghatározó módszer a gyermek neme szívverését igaz, lehetséges, hogy összehasonlítjuk az adatokat az eredmények ultrahangvizsgálat egy későbbi időpontban. Vagy a születés után, összehasonlítva meglehetősen nagyszámú hívek és a hitetlenek előrejelzések. Azonban ebben az esetben ez a kérdés a szociológia. És nem valószínű, mert ez kerül sor, mert egy ilyen meghatározásának módja a szex a baba nem hivatalosan elismert, és az orvosi feljegyzések az ő eredményei nincsenek rögzítve.

Hogy hatással lehet a szív

Határozzuk meg a neme a babának a magzati szívverés, legyen óvatos és megfontolt. Végtére is, a munka sok szempontból a szív jellemzőitől függ a gyermek és az ország abban a pillanatban. Például, ha ébren van, a szív verni gyakrabban, és ha alszik, szívdobbanás lassítani egy kicsit. Ha a baba tapasztalható oxigénhiány. szíve meg fog változni nemtől. A természet a szív befolyásolhatja más fejlődési rendellenességek. Ezért szükséges, hogy legyen óvatos az eredménnyel az első helyen, hogy megtudja, nem hazugság, hogy a jellemzői bármilyen szívbetegség (például a genetikai rendellenességek, örökletes).

A vágy, hogy tanulni szívdobogás, hogy fiú vagy lány - csak egy álom az emberiség, hogy megértsék a rejtélyt, a származás és a magzat fejlődésére. Hosszú ideig a különböző nemzetek használni mindenféle jeleket és „teszt”. Valaki próbálta csinálni a forma vagy méret a has, és valaki határozzák meg, milyen irányba a fonó hasa lógott egy jegygyűrű. Japánok, hogy megtudja, a szex a gyermek segítségével matematikai számítások szülők kor.

Használja meghatározásának módszere a szex a magzat szívverését, természetesen lehetséges. Feltételezhető, hogy előbb vagy utóbb lesz az orvosi kutatás, amely olyan egyértelmű tudományos kapcsolatot, és a szívverés a magzat neme. De most, ez a módszer lényegében egy találgatás, nem kapcsolódik egy komoly tudományos kutatás. És nem feledkezhetünk róla.