Meghatározó szex a baba szívverését, mivel lehetséges, hogy meghatározza azt

Most, hogy az USA-ban, minden várandós anya már tudja, hogy ki ő született - fiú vagy lány. Ez a legbiztosabb módja a mai napig, ami mindenki számára elérhető és használható, kezdve a 18. terhességi hét. Az igazságosság meg kell jegyezni, hogy az orvosok, hogy nincs probléma, hogy megtudja a baba neme egy rutin ultrahang vizsgálat, a cél az, egészen más -, hogy kiderítse normálisan fejlődő magzatra.Amellett, hogy az ultrahang, vannak más módszerek, ősi és modern. Egyikük - a meghatározása a neme a babának szívverés.

Úgy véljük, hogy a jövőben a fiúk és a lányok, a szívritmust és értékeld a frekvencia változik. Azt is feltételezik, hogy azok egymástól eltérően a méhben és a szívverés hallottuk különböző oldalról.

Hogyan állapítható meg, a gyermek neme szívverését?

 • Szerint a HR. Azt mondják, hogy a lányok szíve ver gyakrabban, mint a fiúk. A terhesség korai szakaszában (6-7 hét), hogy számolja meg a szívverés lehet közben az ultrahangos vizsgálat. Ha a pulzusszám nagyobb mint 140 ütés percenként, egy lány, ha kevesebb - egy fiú. Azt mondják, hogy ez a módszer csak akkor érvényes, legfeljebb 20 hétig.
 • A ritmus a szív. Úgy véljük, hogy a lányok szíve összevissza, a fiúk nyugodtan és ritmikusan. Ezen túlmenően, a fiúk az ütések hangosabb.
 • Álláspontja szerint a magzat. Ha hallgat dobog a bal oldalon, majd a legvalószínűbb, mi várható a fia születése, ha a jobb oldalon, majd a fény jelenik meg a lánya.
 • Szerint a dobogó szív egy terhes nő. Ezen elmélet szerint, hogy meghatározza a gyermek neme van szükség, hogy hallgatni a szívverését. A jövőben a fiú ugyanazt a ritmust, mint az anyja, és ha veri nem egyeznek, akkor a lány.

De a valóságban?

Az orvostudomány nem erősítette meg ezt az elméletet, és hivatalosan úgy vélte, hogy a szívverés jövendő baba szex semmi köze.

A pulzusszám

A pulzusszám nem függ szex, de az időtartam a vemhesség és hogyan szíve.

A pulzusszám az orvos határozza meg, hogy a gyermek normális fejlődését. Különböző szakaszaiban pulzusszám értékek eltérőek:

 • 6 hét - 90-110 ütés / perc;
 • Egy második 8-án - 120-170;
 • a 8. a 12. - 160-190;
 • 12. hét - 140-180.


Meghatározó szex a baba szívverését, mivel lehetséges, hogy meghatározza azt

Magzati szívfrekvencia nem függ nemi, hanem az időtartamát a terhesség

Ha közben hallgatja a pulzusszám a baba megfelel a bemutatott értékek, az azt jelenti, hogy a normális fejlődését. Rendellenességek gyakran mutatnak kóros állapotok, mint például:

 • magzati hypoxia;
 • fejlődési rendellenességek a szív és az erek;
 • méhen belüli fertőzés;
 • betegség egy terhes nő.

Másik oka a nem megfelelés aránya HR - akik bizonyos gyógyszereket anyja.

A terhesség késői szakaszában (a 34. héten), akkor eltéréseinek azonosítása a fejlesztés a jövő baba a szívritmus egy CTG.

szívritmus

A pulzusszám a gyermek teljesen függ a működését, a fő szerve, és semmi köze nem. Ha a magzat normális fejlődését, a szív lesz dobogó simán és biztonságosan, függetlenül attól, hogy fiú vagy lány. Ha a ritmus válik ki, majd az ok inkább fejlődési rendellenesség a szív, nem az anya viseli egy lánya.

A helyzet a baba

Az első és második trimeszterében a magzat mozog aktívan a magzatvízben, és bármilyen helyzetben. Kezdve a 32 hetes ilyen lehetőségeket tőle kevésbé, hogy megnyomja a jobb vagy a bal oldalon, de a választás helyett a gyümölcs nem áll kapcsolatban a nemek.

Palpitáció várandós anya

A szívritmust és a szívritmus, a terhes nők változhat különböző okok miatt. Ez általában akkor fordul elő a háttérben valamilyen betegség, amelyben szenved. De nincs kapcsolat a baba szívverését és a szívverés az anya nincs jelen, és a változások a pulzus és a szívfrekvencia nő a gyermek neme nem befolyásolja.

Meghatározó szex a baba szívverését, mivel lehetséges, hogy meghatározza azt

Szex a gyermek nem található hallgat az anya szívverését

Ezen túlmenően, a szívritmus, a születendő gyermekre nem lehet ugyanaz, mint a felnőtteknél. Egészséges nőknél 60-80 ütés percenként. Normális fejlődő magzati szív dobog gyakrabban és olyan ritka pulzus beszélhetünk a kockázata a súlyos betegség és az abortusz.

következtetés

Így elmondható, hogy a meghatározó módszer szex a szívverés nagyon kétséges. Bármilyen hasonlóság lehet tekinteni, mint csupán a véletlen műve. Ez a módszer nem erősítette meg orvosi tudósok, és nem lehet félvállról venni.

A legmegbízhatóbb módja annak, hogy tudja, a szex, akár 95-97% -os - ez ultrahang (a 18. terhességi hét). De még ebben az esetben vannak hibák és eltérések. Ahhoz, hogy biztosan tudni ki fog születni, ez csak akkor lehetséges, miután a baba megszületett.