Meghatározó szex a baba szívverését

Meghatározó szex a baba szívverését

Ön is hallott már a mondás, hogy egy terhes nő - különleges és egyedi, mert ez csak a teste tudott harcolni egy pár szívek egyidejűleg. De azt is tudjuk, hogy a terhes nők másfajta felfogása a világban, és rendkívül fontos, hogy eloszlassa minden módon és érezd ebben az időszakban. Talán a legnépszerűbb próbálják kideríteni a szex minden lehetséges módon és módszereket a gyermek között a szórakoztató kismamák. Az egyik ilyen - a meghatározása a neme a babának szívverés.By the way, a jövő baba szívverése körülbelül 20-22 nappal a fogamzás után! Ahhoz azonban, hogy regisztrálja a csökkentés szíve lesz egy kicsit később, inkább a 6 hetes terhesség. Kezdetben a ritmusok lelassult, és a megközelítés az anya, hanem az élettartam növekedésével kezd növekedni.

Hogyan állapítható meg, a gyermek neme szívverését?

Számos technika, amely lehetővé teszi, hogy előre a gyermek születése egy adott nemre, tulajdonságai alapján a szíve:

A pulzusszám. Az első azt javasolja, hogy értékelje a pulzusszámot. Úgy véljük, hogy a lányok szíve gyorsabban ver (140-150 és így több ütés percenként), mint a fiúk (a pulzusszám átlagosan 120 ütés percenként). Azonban egyes források leírt módszer szerint poláris pontosság: fiú szíve gyorsabban ver, mint egy lány. Ezen túlmenően, az abszolút zavart és jelölt az időt, ami lehet, illetve kell az ilyen mérések. Egyes források azt állítják, hogy a vizsgálat csak addig érvényes, a számlálás időtartama nem haladja meg a 20 hetes terhesség, míg mások biztosítják, hogy ez a módszer alkalmazható bármely héten, amíg a szülés is.

Mert szívhangok. Egy második meghatározásának módja a szex a baba szívverését, az érték nem az ütések számát, és a „hang”, a hang, hogy egy zenei kifejezés. Tehát a fiúk szívhangok világos, tiszta, világos, hangos, de a lányok sajátos több némítva hangok.A pulzusszám. Egy másik módszer a meghatározó a gyermek neme szívverése mérlegelését szívfrekvencia nem ütemének a szívverés vagy létrehozott hangokat. Ezen elmélet szerint, a szív alakul a méhben egy fiú verte a mért pontosan, egyenletesen, ritmusosan és majdnem mindig - kórusban az anyai szív. A jövőben a lányok ez az állandóság nem: a szív indítja kaotikus frame szívfrekvencia gyakran nem vezethető minták és pontos mértékét.

Azon a helyen, a lokalizáció szívverés. Van egy másik elmélet, hogy a magzat függően szex az anya méhében nem ugyanaz. Ezért a szívverés a fiúk és lányok hallható különböző oldalról: hogy valaki a kezével - Továbbra is rejtély, mert vannak homlokegyenest változatok.

Lehetséges, hogy meghatározza a gyermek neme szívverését?

Persze, megbízhatóbb lehet tudni, hogy a szex a baba, mint szülni neki, nem. De szülés előtt tenyér egy nem-invazív diagnosztikus ultrahang tartja még. Nőgyógyászati ​​biztosítani, hogy semmilyen más módszerrel (kivéve az elemzés magzatvíz és a méhlepény sejtek) nem lehet bízni: legyen a gyakorlatban 50% -ában különböző népi előrejelzések valóra, ez nem más, mint véletlen, higgye orvosok.

Azonban, egy tapasztalt szülész képes nagy valószínűséggel azt sugallják, a szex a gyermek a kórteremben. És az egyik technika az ő arzenál csak hallgatta a szíve a jövő gyermeke, amiért egy speciális eszköz, szülészeti cső - sztetoszkóp. Persze, ő csinálja nem jóslást a gyermek neme, és értékelje az állam az ő jólétét, fejlődését feltételekkel. Közben mene, szívhangok, lányok és fiúk eltérő módon, az orvosok. Ahhoz azonban, hogy definiálni, hogy úgy érzi, a különbség nem mindig lehetséges.

Ami a pulzusszám, akkor először is, a módszer jelen tökéletes homály. Másodszor, a magzati szívfrekvencia többször változott az időszak a terhesség, ezért ez a módszer nem lehet igaz. Harmadszor, a magzati szívfrekvencia hatással lehet más tényezők (fázis baba aktivitása és még testtartás a terhes nők idején hallgatás). Azonban az orvosok elismerik, hogy a szív valóban veri az újszülött fiúk és lányok különböző sebességgel, de az embriókat nem érinti.

Akármilyen célra lehet megpróbálja meghatározni a neme a gyermek szívverés, sem ezeket az eredményeket nem lehet és nem tekinthető teljesen korrekt eredményt. Ne feledje, hogy egyáltalán nem lehet bízni, még ultrahang. Ezért minden olyan kísérletet, hogy meghatározzák a jövő gyermek neme nem lehet több, mint szórakozás: a szülők kötelesek elfogadni és szeretni a baba, nem számít, milyen a nemek született sem. Hát nem?

Kifejezetten dlyanashidetki.net - Ekaterina Vlasenko