Megjegyzés vőfély - eljárva tanú az esküvőn

Megjegyzés vőfély - eljárva tanú az esküvőn
Elfelejtett siet jegygyűrű, zavart vőlegény, menyasszony ideges nevetséges hibák, és sok más esküvő rémtörténetek és rémálmok nem fog semmilyen fiatalabb, ha a vőlegény tanúja ment tiszteletbeli kinevezést teljes felelősséggel, komolyság, szellemes és találékonyság.Az orosz hagyományok esküvői vőlegény választja egy tanú közül a legközelebb és legmegbízhatóbb barátok. Ha a választás -, hogy az egyéni, kanyargós és szellemes, aki megbirkózni egy példaként tanú felelősséget.

Hozzon létre egy meleg, barátságos légkör és meghívja csak a legközelebbi barátok, előkészíti izgalmas szórakozási lehetőséget. Például, ha a vőlegény nagy rajongója a labdarúgás, menj az egész társaság a játék a kedvenc csapata (a jó, divatos manapság Sport Cafe lehetővé teszi, hogy végezzen), vagy játszani magukat egy közeli sportpálya.

Vagy más, ő mindig is szeretett volna játszani paintball, így könnyen! A legfontosabb, hogy tartsa szemmel az állam a vőlegény nem ment át túl sokat, és nem történik semmi hülyeséget előestéjén az esküvő, az idő, hogy elérje haza. A beteg fejét és a lelkiismeret-furdalás, a legfontosabb nap az élet a vőlegény semmit.

Mi a feladata a tanú az esküvőn?

Segítség a leendő férj autó vásárlás ifjú és szállítási vendégek számára, és azt is, hogy egy előre útvonalon a forgalom a nap-X. Leggyakrabban, a készítmény dekorációk az autók (gyűrűk, virágok, léggömbök, koszorúkat és a szalagok) kerül egy menyasszony és az ő koszorúslányok, így ebben az esetben nem zavarja, hogy nem tetszik. De szívesen elvenni aranyos hölgy ékszerek és szállít vezető - ez a dolog, hogy tanúja.

A legrosszabb dolog - házassági reggel. Itt a lényeg, hogy ne vesszenek el az általános nyüzsgés és a teljes hiánya a megértést. Még ha ez megtörténik emlékeztetni fogja a „világvége”, ne ijedjen meg. Ez ma is lesz egy hős, aki megmenti az összes. Segítség a mennyasszonyi ruha, ellenőrzik, hogy a láb patkolt cipő, fogd meg útlevél (!), A gyűrű és egy csokor a menyasszony, az úton, egy csokrot tanú is, nem lesz felesleges. Ha a vőlegény is ideges, csöpög 5 csepp brandy vele, de ne vigyük túlzásba, mint fásult vőlegény üvegszemek - ez nem jó.Bride Redemption - Az opcionális, de ha van kialakítva az a forgatókönyv, hogy a tanú kell meglétének ajándék a menyasszony és az ő koszorúslányok. Ne feledje, hogy szép szeme menyasszony vőlegény csak ne add fel, így meg kell, hogy vegye a rap a teljes program - énekelni hangosabb, tánc szórakozás, válaszoljon trükkös kérdés bátran. Hogy egy darab, kérjük, vegye! Általános jókedv is teljes mértékben felvenni a tagok, ezért a felelősség a tanú az esküvőn, hogy kövesse az időben jött a regisztrátor szüksége 10-15 perccel azelőtt, hogy a regisztrációt.

Festés. A jó hír az, hogy a felelősség ebben a pillanatban sokkal kevesebb. Állvány, mosolyogj, és a megfelelő időben utáni fiatal gyűrűt. A tanú is felelős a létezését pezsgőt kerülő palackozott közben egy sétát a városban.

A szerepe a tanú a vőlegény, akkor kell bizonyítani, tulajdonságok, mint a találékonyság, a humorérzék, képes navigálni bármilyen helyzetben. Tovább feladata a tanú - gondoskodunk a tanú (hogy nyissa ki az ajtót kocsi ajtaját, tartsa a kezét, és lovag lesz az egész este). Az utolsó feladat lesz, különösen kellemes a tanú, ha tetszett koszorúslány.

Ha a fiatal úgy döntött, hogy jobb lenne nekik nélküli szakmai segítőként, úgy, hogy hozzanak létre. Minden felelősséget a szórakoztató programok esett a törékeny vállán, ezért te vagy a felelős a jó hangulat, a vendégek és az általános hangulat az este. Ne okozzon csalódást! Pre-próbálni a pirítóst, a beszéd legyen csillogó, élénk és emlékezetes.

Amikor a pár kap ajándékot, és virágok, a tanú kellene őket és félre egy kijelölt helyen, és az ünnepség után lesz vigyázni a házhoz szállítás a fiatalok számára.

A legérdekesebb az, hogy abban a pillanatban, amikor már nem az energia, és az egyetlen dolog, ami akar - elrejteni egy csendes, sötét sarokban, néhány „szép és jó” vendég úgy dönt, hogy felidézzük a régi hagyomány, és ellopják a menyasszony vagy a cipőjével . Hogyan nem nézte, hogy megvédje a fiatalokat és a hozománya nem fog működni. Az egyetlen kiút - a váltságdíjat. És így tovább, amíg az este!

Ne feledje, hogy megtalálja a szabadság csak a vendégek eloszlassa az otthonaikba, és valamennyi szervezeti problémák megoldódnak. Türelem és sok szerencsét egy ilyen felelősségteljes küldetés.

Marina, különösen a ladytoday.ru