Megsértése az emberek okozza a memória, az első tünetek, kezelés

Károsodott memória - kóros állapot, amelyre jellemző az, hogy nem teljesen emlékszem, és használja a kapott információkat. A statisztikák szerint a különböző súlyossági A memóriazavar szenvedett mintegy negyedét a világ népességének. A legsúlyosabb, és leggyakrabban a probléma, amivel az idősebb emberek, ők is előfordulhatnak epizodikus memória romlása és állandó.Tényezőket és okokat, amelyek befolyásolják a minőségét asszimiláció az információ, elég sok, és ezek nem mindig jár együtt betegségek okozta a korral járó változásokat. tudható be, hogy a fő ok:

 • aszténiás szindróma. Ez a leggyakoribb oka a különböző korú emberek. legyengült szindróma
  Megsértése az emberek okozza a memória, az első tünetek, kezelés
  túlfeszültség következtében, stressz, szomatikus betegségek, stb.;
 • az eredmény a mérgezés. Az a lehetőség, felfogása információ leginkább befolyásolja az alkohol. A toxikus anyagok okozhatnak a közös betegségek a szervezetben, és közvetlenül a szerkezetre az agy. Az emberek szenvednek alkoholizmus gyakran szenvednek veszteséget, és az eszméletét;
 • stroke és más patológiák társulnak károsodott vér áramlását az agyi erek;
 • traumás agysérülés;
 • daganat a agyi struktúrák;
 • a mentális betegségek, mint a skizofrénia. Továbbá, veleszületett mentális retardáció, az egyik lehetőség a Down szindróma;
 • Alzheimer-kór.

Teljes vagy részleges memóriazavar kíséretében 50-75% -a idős emberek. A leggyakoribb oka ennek a problémának - a romló vérkeringés edényeit az agy által okozott korral járó változásokat. Ezen túlmenően, a folyamat a strukturális érintő változás minden a test szerkezetét, beleértve anyagcsere-funkciók a neuronokban, ahonnan közvetlenül függ a lehetőségét információ fogadására. Továbbá, memóriazavar időskori lehet az oka a súlyos betegségek, például az Alzheimer-kór.

Megsértése az emberek okozza a memória, az első tünetek, kezelés
Tünetek az idősek kezdődik feledékenység. Továbbá, problémák vannak a rövid távú memóriát, amikor egy személy elfelejti események vele voltak, éppen megtörtént. Ilyen körülmények között gyakran vezet depresszióhoz, a félelem és önbizalom.

A normális öregedési folyamat, akár idősebb korban memóriazavar nem fordul elő ilyen volument ez nem befolyásolná a normális ritmust. A memória funkció csökkent nagyon lassan, és nem vezet a teljes veszteség. De abban az esetben, ha vannak eltérések az agyban, az idősek is szenvednek ettől a problémától. Ez megköveteli szupportív kezelés, különben az állam lehetne továbbfejleszteni az öregkori elbutulás eredményeként, amelyet a beteg elveszti azt a képességét, hogy emlékezzen még a legalapvetőbb adatokat a mindennapi életben szükséges.

Lassú a memóriazavar is lehetséges, de ennek a kérdésnek a korán kell kezdeni, jóval azelőtt, idős korban. Az elsődleges megelőzés a demencia idős korban tartják szellemi munka és az egészséges életmód.

Szembesülnek a probléma a memória elvesztése lehet, nem csak az idősek, hanem a gyerekek. Ez lehet az oka, hogy a fogyatékkal élő, gyakran mentális, amely megjelent a méh időszakban. Fontos szerepet játszik a veleszületett memória problémák befolyásolják a genetikai betegségek, mint például a Down-szindróma.

Amellett, hogy veleszületett, lehet szerzett zavarai. Az ok ezek a következők:

 • koponyatrauma, gyakran olyan körülmények között, felmerül amnézia (elvesztése egyes töredékek
  Megsértése az emberek okozza a memória, az első tünetek, kezelés
  Memória);
 • mentális betegség, gyakran részleges memóriazavar megfigyelt gyermekek skizofrénia;
 • súlyos mérgezés, beleértve az alkoholt;
 • legyengült állapotok, gyakori oka a gyermekek szisztematikusan ismétlődő fertőzések, vírusos betegségek;
 • látási problémák közvetlen hatással a romló megítélése. Mivel közel 80% -a az információkat az emberek kapnak a vizuális észlelés, ha ez nem lehetséges, és van egy rakás csak hallási memória, memorizálás folyamata jelentősen megnövekedett.


A memória alkotja a rövid távú és hosszú távú. A rövid távú lehetővé teszi számunkra, hogy elsajátítsa az információt, hogy megkaptuk a pillanatban, ez a folyamat tart pár másodpercig napig. A rövid távú memória egy kis összeg, így egy rövid időre, az agy úgy dönt, hogy az információ a hosszú távú tárolás vagy törölje.

Megsértése az emberek okozza a memória, az első tünetek, kezelés
Például információt, amikor át az úton, és nézz körül, látod az autó ezüst színű, mozgó irányt. Ez az információ fontos, hogy pontosan, amíg már nem lépte át az úton, hogy hagyja abba, és várja meg, amíg a kocsi elmúlik, miután annak szükségességét, hogy ez az epizód nem törli az adatot. Egy másik helyzet, ahol találkozott a személy és tudom a nevét, és emlékszem, az általános megjelenését. Ez az információ a memóriában marad hosszabb ideig, amennyire ez attól függ, hogy van-e több időt, hogy találkozzon ezzel a személlyel, vagy nem, fenn még egy találkozón tudott az évek során.

A rövid távú memória van téve, és az első, hogy szenved a fejlesztés kóros állapotok, amelyek befolyásolhatják azt. Annak megsértése az emberi tanulási képesség csökken, van feledékenység és a koncentrálóképesség hiánya egy adott objektumot. Ebben az esetben az, hogy az emberek jól emlékszik, mi történt egy éve, vagy akár egy évtizeddel ezelőtt vele, de már nem emlékszik, mit csinált, vagy mit gondol néhány perce.

A rövid távú emlékezetkiesés gyakran előfordulnak a skizofrénia, időskori demencia, és a használata a kábítószer vagy alkohol. De lehetnek más okok miatt ez a feltétel, különösen a tumor a agyi struktúrák, trauma és még a krónikus fáradtság szindróma.

Memória-rendellenességek tünetei alakulnak ki, mindkettő azonnal, például a sérülés után, vagy fokozatosan játszódhat eredményeként a skizofrénia vagy a korral járó változásokat.

Skizofréniában szenvedő betegek a történelemben sok megsértése a betegségek mentális képességek. Szerves agyi struktúrák hiányoznak skizofrénia, de ennek ellenére az betegség alakul demencia, amely mellé, elveszíti a rövid távú memória.

Emellett a szkizofrén betegek károsodott asszociatív memória és a koncentráló képesség. Minden attól függ, a forma skizofrénia, sok esetben a memória tárolja hosszú ideig és jogsértések év után, vagy akár évtizedekig a háttérben kezdetű dementia. Egy érdekes tény ebben az esetben, hogy a szkizofrén betegek egy „dupla memória”, akkor teljesen elfelejteni bizonyos emlékek, de ennek ellenére világosan szem előtt egyéb epizódjainak életében.

Abban az esetben, stroke, akkor jelentkezik, ha a trombus elzárásával agyi erekben, sokan szenvednek

Megsértése az emberek okozza a memória, az első tünetek, kezelés
funkciót. Gyakran a következménye egy ilyen állam megjelenése után megszűnik a memóriában, és a motor és beszédzavarok. Miután egy ilyen állapotban az emberek továbbra is megbénult, hogy elveszi a jobb vagy a bal oldalon, a test, van egy torzulása arckifejezés miatt sorvadása az idegvégződéseket, és így tovább.

Viszonylag memória, az első időszakban stroke után előfordulhat teljes amnézia összes esemény előtt került sor a betegség kialakulása. Amikor egy masszív stroke tapasztalhatnak teljes amnézia, amikor a betegek nem is találja a legtöbb szeretteiket.

Általános szabály, hogy annak ellenére, hogy a betegség súlyosságától, a megfelelő rehabilitáció, a memória a beteg az esetek többségében visszatér szinte teljesen.

Memóriazavar vagy romlását - ez mindig a másodlagos folyamat által okozott vagy más betegség folyamatát. Ezért annak érdekében, hogy hozzárendeljük a megfelelő kezelést kezdetben azonosítani az okokat, amelyek az ilyen hatások kezelésére közvetlenül. További memória korrekció zajlik már a kezelés alatt az alapbetegség. Helyreállítani a memória funkció van szükség:

 • kezelés az elsődleges betegség;
 • gyógyszerterápia javítása agyi aktivitást;
 • a kiegyensúlyozott étrend;
 • a káros szokások;
 • elvégzésére speciális gyakorlatok kialakítását célzó memória.

Megsértése az emberek okozza a memória, az első tünetek, kezelés
A kábítószer-kezelés javítása gondolkodás és az agy anyagcseréjét előírt nootropikumkénti. A leggyakoribb gyógyszer a nootropikumkénti piracetam. Növényi felhasznált források biloba, közvetve mégis befolyásolja az anyagcserét az agyban, és általában jól tolerálható.

A diétát kell tenni annak érdekében, hogy nem volt elegendő mennyiségű savat, B-vitamin komplex, és magnézium.

Figyeljen! Ha bármilyen kóros elváltozásokat, elő-kezelés csak egy orvos, ellenőrizetlen vétel neuroprotektív gyógyszerek súlyosbíthatják a helyzetet.

Ha meg szeretné tartani a jó memória sok éven át, és még a későbbi életkorban nem érzik kényelmetlenséget kapcsolatos túlzott feledékenység, fontos, hogy vegyenek részt a fiatalok a kérdésben. Tartása az egészséges életmód, nézd meg a diéta, elegendő alvás, feladja a rossz szokások és vonzó önképzés komoly eredményeket érhetnek képest nem csak javítja a memóriát, hanem a gondolkodás, a figyelem és az intelligencia.

Reading erősíti neurális kapcsolatok:

Megsértése az emberek okozza a memória, az első tünetek, kezelés
Szerves agykárosodás

Megsértése az emberek okozza a memória, az első tünetek, kezelés
Szenilis demencia tünetei kezelik élő

Megsértése az emberek okozza a memória, az első tünetek, kezelés
Vérzéses stroke hatásai