Megváltás az esküvőn a menyasszony

Kell vagy nem menyasszony ára? Ha ezt a kérdést, akkor nyilvánvaló, hogy már sújtja a kétségek megvalósíthatóságát a váltságdíjat. És te nem vagy egyedül a gondolataidban. Az elmúlt néhány évben, vettem körülbelül 200 esküvők, melyek többsége volt menyasszony ára. Azt mondani, hogy én nem szeretem ezt a „rituális” - ez nem mond semmit. 90% -a visszaváltást alapján az azonos típusú mintázat (annak ellenére, hogy a rengeteg különböző „eredeti” script), de ez nem a legrosszabb.A legnagyobb probléma a menyasszony ára - a helyszín. A legtöbb váltságdíjat vannak előregyártott magas épületek annak minden következményével együtt. Akkor is, ha van egy új otthon, ami nem esett le vakolat, minden szomszéd új ajtók, a falak nincsenek obszcén feliratokat és rajzokat is, ebben az esetben a teljes képet rontja szemetet cső átmenő minden emeleten.

Most azt mondom, egy kicsit a valódi oka a váltságdíjat. Tény, hogy a váltságdíjat ugyanaz a „régi magyar rítus”, valamint találkozott a szülei az ifjú cipó locsolás őket búza, stb És ha az ülésen a cipó már többé-kevésbé fájdalommentesen átalakult nagyon kellemes látvány, de nem modern, valamit a menyasszony ára mondom ezt, sajnos, nem lehet.

Bride Redemption legnagyobb szükség koszorúslányok. Ez az egyetlen hely a programban az esküvő napján, ahol tudnak önállóan részt venni az esküvői folyamat (amellett, hogy a lakoma, és aztán, ha a gazda ebben az időben az ő program). Nagyjából az összes esküvői szertartások - egy kísérlet, hogy vonja minden vendég az esküvőn bármilyen formában. Ugyanígy, valamint egy találkozót egy cipó - tisztelgés a szüleihez. De valójában, ha egy osztály vezető - minden ilyen tevékenység lehet ügyesen helyébe valami eredeti és megható egyidejűleg. Nem véletlen, hogy jött kihelyezett regisztrációs helyett unalmas anyakönyvvezető.

Internet tele van „eredeti és modern szkriptek menyasszony ára”. Groom megbilincselték és a „bíró”, vagy ő egy törvénysértő a „szabályok esküvői forgalom”, folytatnak „egészségügyi ellenőrzések”, ők csomagolva WC-papír, akkor dobja darts a burst léggömbök, csészés sós vizet, stb Ha mégis valami baj van, akkor a fizetés nyomtatott euro nyomtató és a dollár, emlékszik a születési anya-in-law, keres egy menyasszony száját chart papírra, és ezzel egy tucat különböző intézkedések, amelyek egyszerűen elmerül rám mély depresszió, különösen abban a szakaszban, szerkesztés esküvői film. Természetesen a visszaváltási van „régi motoros”, általában rokonok a menyasszony idősebb generáció, amely folyamatosan szükség bonyolítja a feladatot a menyasszony és úgy gondolja, hogy úgy néz ki, nagyon eredeti.Megváltás az esküvőn a menyasszony

Sőt, ez történik mind költségvetési esküvők és ünnepségek a legdrágább és vezető luxus házasság regisztráció. És ez, véleményem szerint, ennek hiányában az íz. Igen, igen, ez így van, akkor is, ha valaki csak megsértett. Nagyon ritkán a váltságdíjat, amely rendelkezik a vezető, akkor szinte mindig történik koszorúslányok.

Mik az alternatívák? Ezek, mint egy pár kívánja, hogy a jövőben ifjú:

1. Soha ne hajtsa végre a megváltás a bejáratnál. Bármely bejárat, akkor is, ha úgy tűnik, hogy te tisztességes. Soha.

2. Ha kell egy váltságdíjat „a kétségbeesetten,” töltik, vagy a privát villa, vagy a parkban egy jó szálloda, és amikor ez megtörtént, a menyasszony a vőlegény jön is.

3. Ismét, ha szüksége van egy váltságdíjat - akkor is, ha ez vezet. Legvalószínűbb, hogy kérni fogja, hogy nem egy egyedi script.

4. Ahelyett, hogy a megváltás, próbálja meg rendezni egy találkozót szép ifjú. Azt is lehet a formájában a játék, hogy az akadályokat, de nem lehet olyan bosszantó és bosszantó, mint a váltságdíjat.

Talán ez minden, amit akartam mondani a menyasszony ára. Személyesen nekem, hogy a legjobb megváltás - az ő hiánya A!).

Ui Kérjük, ne dobja a búza (édességet érme), hogy az ifjú fejét. Sem a megváltás, sem a az étterem előtt. Sehol. Szórjuk virágszirmok, ez csak egy szertartás. Vagy tényleg azt hiszed, hogy ha ne billenjen el az ifjú fejét egy tálcán a gabonát, akkor majd elválik? Személyes meggyőződésem, hogy van)

Megváltás az esküvőn a menyasszony

Megváltás az esküvőn a menyasszony

Megváltás az esküvőn a menyasszony