Melissa az ablakpárkányon

Melissa - fűszeres növények, évelő, hogy a nő változtatás nélkül maximum 4 év, ami főleg az élelmiszeriparban, mentás - citromos ízű menta sikeresen elkészítéséhez használt húsételek, a különböző levesek, saláták, de legfőképpen értékelik az íze adottságok a különböző italokat. Sokan szívesebben vásárolják lehetőség, saját nevelésű növény a kertben, saját nyaraló, vagy akár egy ablakpárkányon vagy erkély.Melissa az ablakpárkányon

Melissa kültéri képes növekedni hibák: Hosszú szárú kis levelek, és egyre inkább betört a kártevők. Lehetőségek a növekvő növények az ablakpárkányon vagy erkély ad egy meglepően jó termés, a szárak rövidek és bokros, széles levelek, gyakran növekszik. A módszer a termesztés citromfű az otthon egyszerű. A leszálló növények végezhető bármikor az év, de mégis, a szakértők tanácsot, hogy jobb, hogy ezt tavasszal, könnyebb gondoskodni cserjék és növények elég fény neki.

Get ültetési anyag könnyen szaporítható vetőmagok, rétegezés, dugvány és megosztása a bokor.

A leginkább időigényes folyamat egyre nagyobb - magjait, de kapott egy balzsam bokrok nőnek tovább, és nem kell változtatni gyakran.

Ezt az alábbiak szerint: magvak, maratott néhány óra, a legkönnyebb dolog a mangánoldat, ültetett széles tartályt vagy kis cserépben, de a csírázás után feltétlenül merüljön. Növekvő melissa használhatja tőzeg és speciális szemüveg vagy egyszerű műanyag eldobható. Az edényeket pre jó vízelvezető és töltse ki őket a talajba. Váladékozás magok ültetése, elengedhetetlen. Általában, duzzasztott agyag réteget használunk, magassága 2-3 cm, és öntjük az alján a bankot. Ezután Lune tett, hogy a mélysége 0,5-1 cm, növényi mag, jól öntözött, és az egész felület borítja műanyag, mintha gőzfürdőn vetőmag. Tedd az edényt meleg helyre, majd 10, illetve 15 napon belül az első hajtások. Megszerzése után egy teljes szár két vagy négy levelet, indítsa swordplay növények a tartályban, amelyben tovább fog növekedni. Ahhoz, hogy a Pick edényben vagy tartályban, amelynek térfogata 1-2 liter. A magasság a pot szükségszerűen 15 cm. Ha a tőzeg pot, akkor lehet csökkenteni egy nagy bankot, anélkül, hogy eltávolítaná azt a kis növény, és elalszom a talaj, hogy a magassága 10-15 cm bankot. A vetés után kerül sor akár 7 hét, és akkor lőni fiatal , lédús levelek kész. Az egyik pot, a térfogatát 2 literre, lehet ültetni, hogy 5 növények egyidejű.Melissa az ablakpárkányon

Melis lehet ültetni elosztjuk a bokor. Tavasszal ásni egy bokor növekszik az országban, a kertben, vagy vásárolni. Rázta le a földre, meg fogja találni, hogy lehet szépen osztani több kisebb bokrok, amely legalább egy menekülés a vesében. Ezek általában nem hámlasztja, egyszerűen vágjuk vastag gyökereket néhány bimbó hűség. Az elkülönített része a gyökér a veseátültetés a bankban előre kiválasztott, valamivel több, mint a bokor mérete, elterjedt az alján a csatorna, egy kicsit a talaj, dobja bokor úgy, hogy a vesék volt olyan magas, mint lehetséges, és menj aludni előkészített laza talaj, öntözés és a hő fogja ezt a munkát, és akkor az ablakpárkányon hajtások.

többszörözés rétegződés

A módszer a reprodukció a réteg egyszerű, ha van egy kerti növekvő bokor nőtt elég nagy. Jelenleg nincsenek virágok a nyári hajtások akár 15 cm-t. Kell hajolni a földre és rögzítő konzolok, borított földet, egy idő után, ha nem feledkezzünk öntözést, mert úgy tűnik, gyökerek. Tény, hogy egy új kaptár, ami nyírni, és ő készen áll átültetett egy bankot a további növekedés az ablakpárkányon.

szaporítás dugványozással

És ahogy a transzplantációs dugvány alkalmas, ha nincs más lehetőség. Frissen citromfű szár és vágja le a hegy, a vízbe. 10 napon belül a szárak tűnik hátukon, majd átültetett a dugványok cserépben, ahol továbbra is. Várjuk akár 3 hétig, és a fiatal hajtások jelennek meg. Mindent! Kapsz egy teljes növény, amely továbbra is növekszik itthon és kap a kívánt hozamot.