Melyek a legfinomabb paradicsomot és hogyan kell választani őket, amikor a vásárlás

(((VikusiiiiiiiiiiK))) Sage (11459), a zárt 6 évvel ezelőtt

Próbáltam választani zapahu..Esli szaguk, mint a paradicsom, ezért itt horoshie..A NO. Amennyiben termesztik, szörnyű íze, gumi zöldség gyógynövény ízű.Paweł Genius (55894) 6 évvel ezelőtt

Nem tudom, hogy van-e értékesítettek. úgynevezett Yusupov.
A legtöbb szuper-duper paradicsom Közép-Ázsiában. Nagy, húsos, édes.
Yusupov paradicsom - különleges. Hatalmas, rózsaszínes-vörös, nagyon vékony a bőr, hihetetlenül lédús. Ízük lehessen összetéveszteni más paradicsom. Ezek nem valami édes lesz, nem csak azokat, szelíd, szó omladozó kés alá nem jellemző savanyú pép.
Ez azt Yusupov kap a legfinomabb paradicsom Achik-chuchuk. Vettem egy paradicsom. Annak tömege 200 g 1 kg. - ez normális Yusupov paradicsom. Itt van, Viewtiful.

Nick Storozhev Oracle (57 086) 6 évvel ezelőtt

a legfinomabb, hogy csúnya

Jó paradicsom lehet már csak a Krasznodar régióban, és hány nem választja semmi sem fog.

(((VikusiiiiiiiiiiK))) Sage (11459) Tehát minden eladó kiabálni, hogy Krasnodar és Baku, pihentető. Nagyon szép, de íztelen.

Claude Granden gondolkodó (8154) 6 évvel ezelőtt

ahol vásárolni őket, ha minden piacon, ez műanyag paradicsom. jó téli paradicsom nem nőnek. A nyár egy más kérdés

Karácsonyfa Artificial Intelligence (175649) 6 évvel ezelőtt

Jelenleg 7 módja kiválasztani a legjobb paradicsom.

1. Ahhoz, hogy vásárolni jó paradicsom kell, hogy a vágott paradicsomot. Persze, hogy nem sikerül a piacon. Csak ne vásároljon paradicsom a jövőben, ahol még soha nem hagyja, hogy, így nem tudom, hogy a minőség. Ha a vágási lédús paradicsom és a belső csövek vannak kitöltve, az azt jelenti, friss. Nyugodtan ezeket paradicsom.

2. A frissesség és lejárat a paradicsom lehet kiszámítani a szag. Ha a paradicsom finom lédús íz -, akkor érett. Paradicsom szedett zöld és érett a szőlő nem, szinte nincs szaga.

3. Ha a terület a szár eltörik, van egy természetellenes színű, nem veszi ezeket a paradicsom. Talán már érett letépte, de nincsenek tápanyagok bennük.4. Válasszon egy érett, gyönyörű paradicsom közepes méretű (általában nagyon nagy már csak rózsaszín paradicsom). Ha az eladó próbál eladni sérült paradicsom, tört vagy átvágja a héj - nem szükséges, hogy vigye őket. Végtére is, a hiba gyűlhet baktériumok vagy szennyeződés, és a nyáron a kórokozó paradicsoma.

7 módon kiválasztani a legjobb pomidory5. Jobb és ízletesebb paradicsom földre. Azonban a tavaszi és téli, mint a paradicsom lesz nagyon drága.

6. Vizsgálja meg a munkahelyen az eladó. Man szép, tiszta kézzel és egy speciális munkaruhák - úgy, hogy minden rendben. De ha a tárolás helye és értékesítése paradicsom hagy sok kívánnivalót maga után - akarnak menni. Jobb elveszíteni további 5-10 percnyi időt, és válassza ki a minőségi termék.

7. Határozza meg, mi az, amire szükség van a különböző paradicsom. Mit fog csinálni a vásárlás: saláta, konzerv, gyümölcslé? És ennek alapján megvásárolja a jogot márka. Például a paradicsom „cseresznye” konzerv, közepes és nagy vörös fajták töltelék (töltött paradicsom). elasztikus paradicsom fokhagyma és más finomságokat a főzés.

Besogon Felvilágosult (36799) 6 évvel ezelőtt

A kertjéből, ültetett, itatni, selejtezést, majd enni. Vagy megy és vesz gyógynövények kémia és az egészség.

Elena Pantyukhina Guru (4660) 6 évvel ezelőtt

A legfinomabb ágyukban és Volgograd, hoztunk itt a tavasz, értékesítik az utcán jobbra

Olga Kirilenko Felvilágosult (20387) 6 évvel ezelőtt

termesztenek üvegházakban!
Egy jó - ezek drágák. így például, azeyrbadzhanskie

Anna Deripaskina Sage (12240) 6 évvel ezelőtt

Jó paradicsom május nem lenni, ahol nem voltak nőtt, ez még mindig nem a szezon
Ha nagyon-nagyon szeretnék most, akkor tényleg szaga, illata van a paradicsom. Kérni, ahol a paradicsom, és nézd meg az árát. Tegnap vettem (Rostov-on-Don). hogy ezek a Törökországból származó illata a fű körül a száron vannak halvány, majd a közepén lesz egy nagy fehér erek, amelyek 80r.
Azok, melegház a Kiszlovodszkba és a Krasznodar terület, illata a paradicsom, piros, minden oldalról vannak 130-150r.

glacha xobotova Felvilágosult (20295) 6 évvel ezelőtt

Termesztik elsősorban Kínában és Üzbegisztánban. Legalábbis nekünk onnan Szibériába hajtott. Ja, ha lepattan a falak, mint egy labda, nem éppen ízletes. Elérhető most értékesítése a legtöbb ehető - Cherry és Pink. És várni, és növekszik a!

Jeka tanuló (175) 6 évvel ezelőtt

Paradicsom szüksége vyberat íze, mint a paradicsom ízletesebb annál jobb)))) Jó, ha természetesen vyberat színű.

Natalia Mironova Profi (741) 6 évvel ezelőtt

Vetka Felvilágosult (38548) 6 évvel ezelőtt

A legjobb paradicsom azok termesztett a kertben! És teljesen igazad van, ha a paradicsom nem egy paradicsom illata - ne vegye meg!

Rauf Ismailov tanuló (146) 8 hónappal ezelőtt