Melyik a jobb - egy netbook vagy laptop, blog Yuri Ponomarenko

Szabadúszó - a leckét, hogy a számítógép mindig kéznél van. Sőt, általában az a személy, mind az idő a munkahelyen, és hogyan kell egy szabadúszó, aki egy munkahelyen - az interneten? Igen, alapvetően működik otthon, ha használhat egy közönséges asztali PC. Mégis, a legtöbb szabadúszók inkább a mobilitás, és válasszon egy netbook vagy laptop.Miért számítógépek sokkal kényelmesebb?

Néha az eredményeket meg kell mutatni, hogy az ügyfél „életben”, és ez sokkal kényelmesebb, hogy egy netbook vagy laptop. és amikor a találkozó nem csak azt mutatják, hanem a helyes hozzárendelését. Röviden, hogy van egy netbook vagy laptop minden önérzetes szabadúszó egyszerűen muszáj. Tudod, hogy egy kivételével, kivéve a makacs díványkrumplik vagy háziasszonyok, akik „kapcsolt”, hogy a háttérképek.

Az előnyök a mobil eszközök, azt mondta, most már közvetlenül összehasonlítani egy netbook és egy laptop. Egyes feladatok jobb, mint a netbookok, de mások számára - laptopok.

Mire jó egy netbook?

  • Ez kicsi és könnyű. Könnyen beilleszthető egy kis zacskó, így vigye magával, bárhová is megy.
  • Akkumulátor tart több órán át. Jellemzően, egy netbook működhet újratöltés nélkül 4 órán át vagy tovább. Például, vettem egy netbook Acer Aspire One, amelyről kiderült, hogy az a 4 magos processzor, meglepett, hogy dolgozott több mint 8 órán át a telepített operációs rendszer MeeGo. Vittem ezt a rendszert, természetesen, mint a rosszul beállított semmit, és a telepített Windows 7. És ez elég erős rendszer folyamatosan nyissa meg a böngészőt egy tucat lap van megnyitva, e-mail, Skype, egy Word-én és még néhány a programokat, ez a netbook egyébként képes működni újratöltés nélkül körülbelül 6 órán át.
  • Netbookok alacsony költségű. Ugyanakkor a legolcsóbb laptop most költség majdnem olyan, mint drága netbookok, még az átlagos netbook sokkal olcsóbb. És ha a lehetőségek hiánya, miért fizetne többet?

hiányosságokat netbook

Több nyilvánvaló hiányosságok vannak. Memória netbookok általában elég merevlemez is meglehetősen nagy - általában minimum 250 GB. Ez lenne elég, minden igényt kielégítő.Mire jó egy laptop?

Melyik a jobb - egy netbook vagy laptop, blog Yuri Ponomarenko

laptop hátrányai

  • Nehéz és nagy. Ha a laptop minősül csoda a miniatürizálás, de most azok az idők elmúltak. Gyakran viselje kényelmetlen, terjedelmes és nehéz. Ki nem próbált - nem értette.
  • Az akkumulátor élettartama is kicsi. Óra - két, maximum három, ha használja a minimum, kezdve egy vagy két irodai programok. Nagy képernyő, és erős processzor „enni” Az akkumulátor gyorsan. Ha a processzor is képes kezelni az energiafogyasztást, a képernyőn úgysem torkos energia számlát.
  • Az ár elég magas. A laptop a legolcsóbb a lehetőségek is, mint egy netbook, de egy nagyobb képernyőn. Komolyabb laptopok és sokkal többe - a két vagy még több netbook.

Tehát, mit válasszon - netbook vagy laptop?

Ez attól függ, a tevékenység típusát. Szövegíró. például egy netbook rendben van - könnyű, kényelmes, olcsó. Ő is nagy, hogy írjon szövegeket, ül a padon, és nem kell aggódnia az akkumulátor. Ebben az esetben nagyon is lehetséges, hogy az internet, egy webkamerára és egy érzékeny mikrofon segítségével a Skype gond nélkül. Általában a szövegíró elég, így sokan már régóta vásárolt netbook - olcsó és könnyen megmunkálható.

A programozók is kap egy jobb laptop. Vannak komoly fejlesztési környezetet, valamint elkészült egy nagy program lehet hosszú lassabb számítógépeken. A nagy képernyő lehetővé teszi, hogy egy nagy darab a programot, és ez sokkal kényelmesebb.

Most megkérdeztem a feleségem, és a lány részt vesz a szövegírás és blogerstvom hogy ő választotta - netbook vagy laptop. Azt mondja, - csak egy netbook, mint ahogy most, nagyon tetszett neki - a fényképen volt. Kezdetben a billentyűzet szokatlan volt, de használták a pár nap, és most nem számít, mit változtatni a netbook nem akar

Szabadúszó - a leckét, hogy a számítógép mindig kéznél van. Tény, hogy általában az ember minden alkalommal van a munkahelyen, és hogyan kell egy szabadúszó, aki egy munkahelyen - az interneten? Igen, alapvetően működik otthon, ha tudjuk használni a szokásos asztali számítógép. Mégis, a legtöbb szabadúszók inkább a mobilitás, és válasszon egy netbook vagy laptop. Miért számítógépek sokkal kényelmesebb? Igen, csak nem kötődnek egy helyen. Akkor vedd fel, és menj a szüleimnek néhány napig, például, és nem kell, hogy húzza a rendszer egység monitorral. És szabadúszóként gyakran kell menni a Hivatal hálózat - lásd az e-mail ...

Mi a jobb, a szabadúszók: netbook vagy laptop?

Mi a jobb, a szabadúszók: netbook vagy laptop?