Melyik hónapban a legjobb, hogy összeházasodnak, horoszkóp házasság, a jó idő, templom tilalmat

A házasság az egyik legfontosabb és a régóta várt esemény az életében minden nő. Ezért, hogy meghatározza a születési dátum egy új családi egység kell megközelíteni a legnagyobb komolysággal, mivel a hagyomány megfigyelése jelek és rítusok. Tehát mi a hónapban jobb megházasodni?


Melyik hónapban a legjobb, hogy összeházasodnak, horoszkóp házasság, a jó idő, templom tilalmat

Ha kiválaszt egy hónap házas valaki alapuló személyes preferenciák (a nyári hónapokban - meleg, ősz - szép), némi anyagi okból (nyáron és ősszel a csúcs esküvő, ebben az időszakban, az összes esküvői szolgáltatás árfolyama emelkedik), hogy valaki majd gyorsan férjhez, attól, hogy a második alkalommal nem nevezik, de valaki irányítja jelek, mert soha nem jelent meg a sima. Az asztrológusok tanácsolta, hogy előírja az esküvő napján, összhangban a helyzetben a csillagok és a hold.Nézzük meg a népi előjelek házassággal kapcsolatos egy adott hónapban az év.

Horoszkóp a házasságra.
Pozíciókat a bolygók idején házasság óriási hatással van az energia jövője a család. Esküvői horoszkóp lehetővé teszi, hogy azonosítsa a legkedvezőbb hónap, azaz azt az időtartamot, házasság, információt nyújt a minőség a házasság lépett ebben az időszakban.

Szintén nem ajánlott, hogy férjhez, ha halála után egy közeli rokona a vőlegény vagy a menyasszony (nagymama, nagyapa, a szülők, rokonok vagy unokatestvérek) kevesebb, mint egy éve. És akkor ajánlott, hogy elkerüljék a szökőév egy esküvő.

Őseink úgy vélték, hogy a házasság előtt a telihold ígér boldog házasság, hogy van, és ha igen, hogy játsszon egy esküvő, ez csak egy növekvő hold - ez szerencsét hoz a család életében.

Persze, hisz ez vagy nem jelek és babonák - ez mindenki ügye. A legfontosabb, és a nagy, nem egy hónap vagy egy nap férjhez, majd, akik számára feleségül. Fontos, hogy hinni társa, a maga és a szeretet. Megértés, bizalom és tisztelet segít a nehéz helyzetekben jobb, mint bármely babonák vagy előjelek.