Men vinnyog, lányok szenvednek "

A tudósítója „ABA-Kazan” folytatta V tetoválás fesztivál és beszélt a szervezők, művészek és a vendégek. Mit kell tudni, mielőtt a tetoválás, hogyan reagálnak-e a környező tetoválás segít harc komplexek - anyagunkban.Men vinnyog, lányok szenvednek

Ő lett a Kazan V tetoválás fesztivál. Az eseményen jelen volt a legjobb művészek a különböző városokban Magyarországon, valamint csak a szerelmesek, akik értékelik az elvégzett munkát és tattooists tetoválás közvetlenül tőlük az asztalokon.

Három napon belül a fesztivál tele volt. A résztvevők büszkén jelenik meg a tetoválás, ami viszont lehetetlen volt nem észrevenni. Milyen történetek nem csak amatőr tetoválás a hátán, a gyomor, a lábak, kezek és még fejeket. Különösen nagy hatással a vendégek és a résztvevők a fesztivál tetoválás portré Daenerys Targaryen a sorozatból „Trónok harca” a test az egyik fiatal.

Men vinnyog, lányok szenvednek
A résztvevők a fesztivál megközelítette a bírók, és megmutatta a tetoválást. Fotó: ABA / Maria Zvereva

„Kínai karakterek nem divatos”

A tudósítója „ABA-Kazan” közölte a szervező a fesztivál Vladimir Malovitsky és tetováló művész Arturom Kimom és tudta, hogy mit tetoválás most divatos, amelyek rajzok különösen fájdalmas és miért mostanában tetoválás kultúra vált népszerűvé.

Regina Badrutdinova "ABA-Kazan". - Igaz, hogy minden tetovált az emberi szervezetre van némi értéke?

Men vinnyog, lányok szenvednek
Chelninets korábban tetoválás macska, megnyert egy nemzetközi versenyen

Artur Kim. Nem, a mi korunkban rajz - ez csak egy kép. Ez olyan, mint egy rózsa - rózsa készült. Semmi ő nem végez. Ez néhány évszázaddal ezelőtt a törzsi tetoválások nem csak töltött. Ábra hangsúlyozta állapotát a személy. Például a Moko (hagyományos tetováló, néha Ta Moko, -prim. Ed.) A maori. A tetoválás foglyok az 90-es években? Ez egy hosszú történet! Prison nekik ezek a tetoválások, ők sokkal értékesebb jelen. Elmondása szerint ez volt lehetséges, hogy „olvasni” egy személy. Most ez nem.

- Melyik tetoválás most divatos, és melyek nem?

Vladimir Malovitsky. Azt lehet mondani, hogy nem éppen a divat a kínai karaktereket. És így, népi tetoválás a stílus realizmus, graffiti: dotvork, laynvork. Technika - pontok és vonalak.

- Hogy érzi magát a tényt, hogy a vallás tiltja a tetoválás a test?

Arthur. Nem szükséges kezelni tetoválások, mint valami szent. Ez csak egy rajz. Csináltam egy tetoválás egy muszlim, de nem festett emberi és nem egy állat, hanem egyszerűen tervez. Tudom, hogy például a kereszténység és az iszlám ments, hogy nem tetoválás.

- Miért tetoválás váltak az elmúlt években, olyan népszerű?

Men vinnyog, lányok szenvednek


Nemrégiben, a divat stílus „képe” és a „realizmus”. Fotó: ABA / Maria Zvereva

- Az idősebb generáció még mindig nem értem, hogy miért a fiatalok teszik tetoválás?

Arthur. Hát miért nem? Csak csináld, annyira gyönyörű. Igen, ez nem a kultúra, hanem a tetoválást eljött hozzánk, valamint az elektronika, háztartási gépek, és így tovább. Termékek a Nyugat. Magyarországon egy csomó ember, aki nőnek fel a Szovjetunióban. Régen tetoválások kapcsolódó foglyokat. Most más alkalommal, több szabad és nyílt. Készíts egy tetoválás - ez egyrészt leküzdeni a félelmet (kezdőknek). Aztán a nő egy szenvedély - mindenki meg akar gyűjteni egy bizonyos gyűjteménye a különféle művészek tetoválás a testén.

Minden, amit tudni kell a tetoválás

- Egyesek úgy vélik, hogy a szalonokban kaphat hepatitis és más veszélyes betegségek. Valóban így van?

- Vladimir. Ez lehetséges, de ma már szinte lehetetlen. Masters dolgozni eldobható kesztyűket, kezeli az összes berendezés. Látod, ez nem kifizetődő magának, ha az ügyfél valami felveszi az eljárás után. Minden tetoválás nagyon értékes hírnevét.

- Hol tetoválás fáj a legjobban?

Arthur. Ha a csont: a fej, a kulcscsont, a bordák. Tetoválást - fájdalmas eljárás, és az érzékenység minden más. De észrevettem, hogy sokszor az emberek, vinnyog, és a lány, éppen ellenkezőleg, vigyorog és viselje.

Men vinnyog, lányok szenvednek

Legnehezebb, hogy nem egy tetoválás a fején, a bordák, a kulcscsontja. Fotó: ABA / Maria Zvereva

- Sokan vonakodnak megtenni egy tetoválás a tény, hogy idős korban, úgy néz ki, csúnya, nem megijeszteni?

Arthur. És aki úgy néz ki, gyönyörű öregkorban? Azt hiszem, tetoválás nem rontja el a megjelenést. Mi a különbség a tetoválás kor vagy anélkül?

- Kiskorúak tehet egy tetoválás?

Vladimir. - Nem, csak akkor, ha a tinédzser jött a szüleivel. De ebben az esetben azt javasoljuk, hogy kétszer is meggondolják. A nevetséges elképzelések kedvét. Tetoválás lehet tenni szigorúan a 18 év.

- Mennyi idős volt a legfiatalabb kliens és egy felnőtt?

Vladimir. 15 és 70 év.

Men vinnyog, lányok szenvednek

Parkour, utcai edzés és Kötél Jumping: Hogyan töltöd a Kazan ifjúsági

- Ha ezek után egy pár évig rájött, hogy a tetoválás nem tetszik, akkor törölheti?

Vladimir. Ez lehetséges, de ez nagyon hosszú és költséges eljárás. Ez lehet a földön rossz tetoválás, hogy egy újat. De jobb, ha megy a szalon a gondolattal, hogy ez örökre.

- Hogyan lehet felkészülni a beavatkozás előtt, nyársalásra, majd hogyan kell gondoskodni egy tetoválás?

Men vinnyog, lányok szenvednek
Ki nyerte a tetoválás fesztivál Kazan?

Arthur. Három nappal a tetoválás jobb nem napozni, de a napi munka - ne igyon alkoholt, mert ez lesz a sok vér, hogy kitűnjön. A beavatkozás után nem tud úszni a nyílt vízen, menni a fürdőbe, hazudik a fürdőben, napozás három napig. Meg kell kezelni tetoválás speciális kenőcsök. Különös gondot tetoválás még nem találták fel. Tudom, hogy jó minőségű képet hosszú ideig nem fakul, és ha ez megtörténik, akkor kell menni a korrekciót.

- Tanácsot adni azoknak, akik az első alkalommal megy, hogy egy tetoválás.

Arthur. Egy komoly megközelítés a problémát: körültekintően válassza ki a mester alapján kizárólagos vélemény. Ne feledd: nem jó tetoválás nem kerül 3-4 ezer rubel. Kiváló minőségű képet - ez egy átlagos 15-30 ezer rubel.

"A horror, horror, horror"

By the way, jött a fesztivál látogatói számára, akik egy tetoválás a fején. Szerintük az eljárás rendkívül fájdalmas.

„A feje kezeljük fájdalomcsillapító kenőccsel, de ez nagyon fájdalmas volt, én még soha életemben nem tapasztalt ilyen érzések, - bevallotta, hogy a” ABA-Kazan „az egyik a fesztivál vendégei. - Úgy döntöttem, hogy elég gyorsan: csak volt egy ötlete, és azt akarta, hogy végre azt. "

Men vinnyog, lányok szenvednek

Tetoválás szerelmeseinek elismerem, hogy így egy tetoválás, lehetetlen megállítani. Fotó: ABA / Maria Zvereva

Az egyik lány a sapkák voltak lábak és vissza.

„Amikor sétálni az utcán, elítélte nő 40-50 év. Általában azt mondják: „Miért elrontotta magát?” És kiabálva „A horror, horror.” Véleményem szerint ez civilizálatlan. Soha nem másokról, így nem mondom. De a fiatalok általában használható, és azon tűnődött, hogy mi a mester csinál tetoválás? „Azt mondta:” ABA-Kazan „Catherine Zhitkova.