Mennyezeti panelek saját kezűleg (fotó)

A fő előnye az új típusú befejező anyagok a megfizethetőség, a megbízhatóság és az egyszerű használat. Ezek a jellemzők teljes mértékben megfeleljenek a mennyezeti panelek. Modern panel PVC vannak kialakítva, hogy munkát végezzenek a néző felületei nélkül előkezelés komplex és költséges összehangolás. A legfontosabb dolog -, hogy be azt a szabályt, a kiválasztás, a legmegfelelőbb anyag, szerelési folyamat technológia és a biztonság.kiszámítása az anyag

Mennyezeti panelek saját kezűleg (fotó)
Műanyag mennyezeti panelek

Modern hazai és külföldi gyártók a fogyasztók számára nagy választéka műanyag panelek befejező mennyezet. A termékskála eladott autentikus utánzás márvány, ritka fa, különböző színek és árnyalatok, matt vagy fényes felülettel. Burkolat szalagok különböző szélességű és hosszúságú, és texturált texturált felület. Amikor kiválasztják panelek kell figyelni csak a mennyezet deszka, mivel az anyag a falak egy vastagabb, nehezebb vágni, és rögzíteni.

Figyeljen! Számának kiszámítása borítások után az előzetes mérés térben a további hulladék a vágási panelek és egy esetleges házasság. Általában, a szakértők tanácsot prirezku megszerezni további 10% a teljes anyag.

szükséges szerszámok

Mennyezeti panelek saját kezűleg (fotó)
A panelek a csavarokat

Amellett, hogy a fő sínek és rögzítők kell készítenie a szükséges eszközöket:

  • fúró vagy egy csavarhúzó;
  • szinten, hosszú távú és a rulett;
  • fémfűrész;
  • kalapács;
  • Építőipari kést.

Mennyezeti panelek saját kezűleg (fotó)
PVC panel a famennyezet a rendszer

A hardver szükséges előállítható szögek, csavarok és műanyag csapok. Az ugyanazon keretben összegyűjtjük csavarok segítségével. PVC panelek vannak rögzítve speciális klip vagy csavarok alátéttel.

Az előkészítő szakaszban, a mennyezet tisztítani a károk és hámlás. Kívánatos a felszíni alapozni egy speciális Mélyreható készítmény, és csak ezután folytassa a markup elválasztásig egységes szintű kerülete a szobában. Végezze pre-vezetékeket a világítás, figyelembe véve a típusát és helyét a használt lámpák és előkészítsék a mennyezet minden szükséges közművek.

Kiválasztása és elrendezése a keret

Mennyezeti panelek saját kezűleg (fotó)
Akasztók mennyezetprofilÖnmagukban, a műanyag mennyezeti panelek puha és törékeny. Ezért számukra, hogy megbízható rögzítési előre, hogy gondoskodjon a minőségi keret extra láda. Erre a célra, a kerülete van rögzítve U-alakú profil. Ez megszünteti a szélén a műanyag elemekkel. Bázisként, egy rögzítő lábazat a mennyezeti panelek, egyszer létre U-alakú horony. Egyes művészek használják fagerendák vagy fém profilok gipszkarton szerkezetek. Azonban meg kell jegyezni, hogy a magas páratartalmú szobákban ne felszerelni a keret fa elemekkel. Továbbá, ha a fát meg kell előkezelt égésgátló és védő fertőtlenítő impregnáló.

Mennyezeti panelek saját kezűleg (fotó)
Alumínium profil mennyezeti

Ma az értékesítés egy speciális profil rögzítésére panelek PVC, amely képes felvenni egy színben és egy alapanyag. Ezekben profilok a rögzítő horony, hogy biztosítsa a rögzítőklipszekkel.

Mennyezeti panelek saját kezűleg (fotó)
Vágás a mennyezet lábazat sarok

Összekötésére műanyag idomok a keretben a külső és a belső sarkok egy fémfűrész és gérvágó doboz. Csak az ezen eszközök használatának biztosítása minimális távolságot, és egy szép vágás.

Mennyezeti panelek saját kezűleg (fotó)
Hogyan lehet csökkenteni a sarokban mennyezeti díszlécek

Csatolása profil növelésére szerkezeti szilárdságát szükséges minden 300 mm. Fakeret végzi a fa 20x40 mm-es, amely rögzítve van a mennyezet csavarokkal és dűbelek sokk 600 mm. Ha az elrendezés a szövetváz használt fém profilok gipszkarton szerkezetek, az U-alakú profilok kerülnek a mennyezeten minden 600 mm-es, rögzítés őket a felszínre segítségével horgonyok.

Telepítése PVC panelek

Mennyezeti panelek saját kezűleg (fotó)
Összeszerelése PVC mennyezeti

Az első sáv után a kivágási méret gyár telephelyén a groove U alakú profil. Vágjuk csíkokra után előzetes mérések egyszerű felépítését a kést vagy éles fűrésszel. Fontos megjegyezni, hogy amikor vágás a panelek kismértékben csökken a kiszámított távolság (körülbelül 4 mm) mindkét oldalon. Miután a panel helyére, ez fix kapcsokkal vagy csavarokkal a támogatás jellegét.

Az alábbi sávok szülni kis szögben, és teljes hossza mentén. Annak érdekében, hogy szilárdan összekötik az egyes panelek alkalmazásával egy darab műanyag panelek vagy fa blokk. A legfontosabb dolog - nem hajlítja a szalagról, és nem vonatkozik a kapcsolatot az anyag túl sok erőfeszítést. Bármilyen pontatlan nyomás hagyhat egy horpadás vagy megrongálása helyrehozhatatlanul panel.

Figyeljen! Ha szerelési munka nélkül végzik a partner, akkor egy biztonsági elem, amely nem teszi lehetővé a túlzott alakváltozás az anyag, akkor a rendszeres biztonsági mentéseket a fa kereszt rudak.

Mennyezeti panelek saját kezűleg (fotó)
Mennyezeti lyukakkal fények

Miután az összes műanyag panelek vannak telepítve, folytassa a befejező a mennyezet. Ha az elrendezés a szövetváz használták U-alakú profil, a kerületét a szoba járulékosan telepített dekoratív lábazat. Reteszelő jobban szögekkel színtelen folyadék, felvisszük a készítményt, hogy az egyik oldalon a lábazat van csatlakoztatva úgy, hogy a mennyezeti vagy fali. Bizonyos esetekben a fogyasztók szívesebben használják multifunkciós lábazat, amely fel van szerelve útján rögzítő klipek. A sarkokban a szoba dekoratív alaplap van csatlakozott keresztül tömítőanyag, a legmegfelelőbb anyag színes, vagy adapterek segítségével.

Figyeljen! A folyamat során a szerelési panelek kell tenni előre a technológiai lyukak következtetéseket lámpák vagy kapcsolatokat kommunikáció: fűtéscsövek, vagy vízvezeték.

Ezekkel irányelveket, akkor gyorsan és egyszerűen a mennyezeti panelek kezüket bármilyen helyiségben, és évekig élvezni a szép és praktikus díszítéssel.