Mennyi az átlagos költsége egy lakodalomban 20 és 100 vendég, költségek számológép

Dream Girls - lesz a figyelem középpontjában, a mágnes az esküvőn, amelyet be kell tökéletesen megtervezett és megfelelnek a kanonokok a modern divat. Az esemény költséges, és így meg kell előre meghatározni, hogy mennyi az esküvő, hogy elkerüljék a felesleges kiadások spontán szóváltás és a hulladék értékes időt. Ne késlekedjen ez ügyben a végtelenségig. Próbáld a lehető legpontosabban kell számítani a vendégek száma, a berendezés költségét a vőlegény, menyasszony, egyéb költségek.Mi az átlagos költsége olcsó esküvői 20 fő?

Ha kérdése van, hogy mennyibe kerül egy kis esküvői jelenlétében húsz vendég, egy átlagos olcsó ünnepség kerül 60-150 rubelt. Sok függ az évszaktól, jelenléte Toastmasters, a rendezvény helyszíne. Ha a menyasszony ruhája vásárolt tízezer rubelt, és a vőlegény ruha kell egy megfelelő árat. Kiváló néz ki, mint egy koronát és boutonniere ifjú, öltözék anyag. Ha van saját autó, menthető béreltünk egy limuzin. Gyűrűk esküvői autó menyasszony a vőlegény gyakran díszítik magukat.

Mennyi az átlagos költsége egy lakodalomban 20 és 100 vendég, költségek számológép

Az átlagos költségvetése ünneplés 100 vendég

Ha kíváncsi, hogy mennyi egy esküvő esetében jött a lakoma több száz vendég, számított átlagos költségvetési jövőbeli ünnepségek. Érdemes az ilyen költség tételek, mint:

Az összeg a költségek egy ünnepség a száz ember eléri a több mint 200 ezer rubel. Minden attól függ, hogy milyen jegyben hajlandó feláldozni a saját idő és perc pihenő. Néhány költségelemek sikeresen eltávolították a listáról, ha ezt a munkát magad. Például létrehozhat saját felhívás díszíteni a fél szoba, az autó, a segítséget a rokonok.

Minta szolgáltatások árának

A költségvetés összeállításakor az esküvői költségek rögzítjük minden árnyalatot, hogy a győzelem a jövő összhangban az ötlet szép. Ha készül az esküvő - nem a dolog, akkor nincs ideje, vagy szeretné tölteni hanyagul, hogy az esküvő napján, és meghódítsa a vendégek friss nézeteit, lásd a szakemberek. Gyorsan, és ami a legfontosabb - nem sokkal drágább, oldja meg a kérdést:Ha nem akar várni a sort, amire szükség van egy bizonyos esküvő időpontját, a szolgáltatás igénybevételéhez anyakönyvi hivatal ki a felállás. Egy ilyen sorrendben kerül 15-30000 rubel. Ha regisztrálja az otthoni költségvetés kell növelni valahol a 41-64000 :. 20-30.000 rubelt kiadó pad + 9000 rubel per érdekében anyakönyvvezető ünnepségen + 12-25000 rubelt az építési arch virágok ...

Mennyi az átlagos költsége egy lakodalomban 20 és 100 vendég, költségek számológép

Lead-TOASTMASTER

Az a személy, aki egy ünnepi hangulatot és támogatás a magassága a jó hangulat, a vendégek és a friss házasok maguk is - vezető vagy TOASTMASTER. Vele, a nap repül egy pillanat alatt. A meghívottak is részt vesznek az általános esküvő üzlet, vegyen részt a versenyeken és a szórakozás. Az ész és találékonyság az ember azt sok mindentől függ! Nem kell fukarkodik, ha kiválasztja Toastmasters. Ha barátai ezeket a készségeket - ez egy nagyszerű lehetőség, hogy mentse a költségvetést.

irodai szolgáltatások esküvők kulcsrakész

Ha nem akarja vesztegetni a drága időt keres esküvői szakemberek Ön ízlése szerint egy átfogó megoldást a problémára, erre vannak szolgáltató ügynökségek esküvők kulcsrakész. A rend lesz végre hibátlanul, és a látvány nem hagy részleteket. Itt az ügyfelek egyedileg kezelik, így az esküvő, hogy különleges és egyedi. Meg fogja megmenteni az idegeket és az energia a legfontosabb nap - az esküvő! Egy utazás, tiszta lelkiismerettel, vendég lesz kövér és boldog, és akkor - tele energiával az építőiparban a családi fészekbe.

limuzin kölcsönzés

Esküvő - ez az a nap, amikor minden kellemes a szemnek! A menyasszony elhagyja a házat, a zene, a küszöb érkezik díszített limuzin. Megvalósítása ez a forgatókönyv az események, hogy az autó a bérleti díj. A legjobb, ha a jegyet előre, hogy mentse a költségvetést. Hire ugyanazon a napon lesz sokkal drágább, és nem az a tény, hogy mindenki elég limuzin. Tehát, siess.

költség kalkulátor

Mennyi az átlagos költsége egy lakodalomban 20 és 100 vendég, költségek számológép

Internet lehetővé teszi, hogy előre kiszámítja az összes jövőbeni költségekre Esküvő mindössze tíz perc alatt. Erre a célra van egy online kalkulátor költségek használni őket - öröm. Akkor nem kell minden alkalommal, hogy adja meg adatait, vagy készítsen becslést a papíron. Ehhez nyomja meg a plusz, ha a felvenni kívánt semmit a költségvetési kiadások vagy mínusz vágni őket. Akkor azonnal látni a végső költsége az esetben, ha meg van adva, képes lesz fizetni egy ünnepség személyesen vagy meg kell találni többletforrásokat.