Mennyi ideig tart egy manikűr sellak

Mennyi ideig tart egy manikűr sellak

Népszerűség polimer készítmények a körmök számára minden évben növekszik. Tartós, fényes és tartós könnyűsége miatt shellakkbevonat határozottan válnak jelenlegi résztvevőinek szépségszalonok. Ez a bevonat különböző kozmetikai, élénk színű, könnyen alkalmazható és könnyen eltávolítható.Ha szüksége van egy tartós sellak manikűr válik a nyilvánvaló választás. Nem igényel hosszú száradási és közvetlenül utána az alkalmazás képes ellenállni terhelés, kezdve a vegyi anyagoknak való kitettség jelent házimunkát, és befejezve az erős mechanikai hatások ellen. Ebben az esetben a készítményt az alkalmazás történik többnyire természetes köröm megerősítésére, és lehetővé teszi, hogy nő a tisztességes elég hosszú.

A időtartama bevonat több tényezőtől függ. Abban az időben az eljárás befolyásolja az állapotát körmök az eljárás előtt, pedikűrösök készség, lakk szín, jelenléte vagy hiánya design.- Átlagban az eltávolítása az előző bevonó réteg kb 15-20 perc.

- Ha a kezek szoruló manikűr, meg kell adni az időtartam e művek az idő az eljárás.

- Előállítása lengyel hogy a bevonat a jobb tapadás a felületi polimerizálható kompozíció nem több, mint 5-10 perc.

- Mind a színes rétegek alatt rögzített ultraibolya fény hatására vagy LED lámpa 30 másodpercig 2-4 percig. Ez attól függ, hogy a lámpa teljesítmény, a réteg vastagsága fektetni a köröm, különösen a körmök. A teljes bevonat magában foglalja egy alapréteget, egy háromrétegű beszínezett lakk és alkalmazása a fedőbevonat. Azt vette észre, hogy a sima matt árnyalatok igényel több rétegben.

- Tervezés bonyolultságától függően is hozhat eltérő időtartamot - két perc egy óra.

Így a látogató a szalon, amely jött a már előkészített permetezni sellak köröm, és azt akarja, hogy egy egyszerű, egy színárnyalat, manikűr tartásban nem több, mint húsz perc alatt. De az ügyfél, amely szükséges eltávolítani a korábbi bevonatot, manikűr, alkalmazni sellak köröm komplex tervezési végbemehet egy széken sokáig, akár másfél óra alatt.

Hála a fenti információkat kapott depilationstation.ru oldalon. átlagosan, egy túra a mester a kéz- polimer bevonat természetes köröm kell tölteni 30-40 perc.