Mennyi idő egyre szőr a fej, lábak, ágyéki

Évszázadokon, haj játszik nagy szerepet az ember életében. Ezek a termék az epidermisz és végezze el a védelmi funkció a test, előnyösen emlősökben.Mennyi idő egyre szőr a fej, lábak, ágyéki

A történelemben vannak legendák és hiedelmek, hogy tájékoztasson a hagyományok a különböző emberek társított haj. Ez nem tétlen kérdés, mert a haj mindig is az ülés életenergia. Az ókori világban a hiányzó haj jelzi tartozó személy a slave állásba. A szlávok vették volna vágni a baba rituális ünnepe úgynevezett „Postrizhinami”. A mai napig (3-5 év) fejedelmi család a fiúk először kellett ülni a lovon. Ami a lányok, az igazi szépség az, ami már volt egy hosszú zsinór világos.

Vágják a haját, az ókori Egyiptomban a gyerekek nem veszik, szükséges volt, hogy elhagyja a zár, és egészségének védelme a gyermek életét. Kínában, a fiú biztosan marad frufru és a hosszú haj lány kötve egy piros szál. Közös minden nemzet egy vágy, hogy megőrizze egészségét és szépségét haj, valamint a jelenlétét és hosszúságát.

A hajnövekedés: nap, hónap, év

Figyelemmel a követelmények hosszú haj minden népek, felmerül a kérdés, hogy hány centiméter nő szőr (hónap, nap, év). Ehhez, hogy megértsék a fajta haj az emberi szervezetre, mert ez és sok más tényező, ez attól függ, hogy mennyi haj nő vissza egy bizonyos időszakban.

Fajta haj emberben három:

 • szőrös (a helyét - a szeméremcsont és hónalj);
 • Rod formájában jelennek meg a bajusz és szakáll a férfiak, a fejét;
 • pushkovye gyakorlatilag színtelen és nagyon vékony, amelyek székhelye az egész szervezetben. Továbbra is csupasz a talpakon, a vörös határán ajkak és kezek.

Vellus található az egész szervezetben. Ezek nem azonos az emberben és különböznek mind a száma, mélysége találnak maguknak tüszők. Egy négyzetcentiméter őket elhelyezni 9-22 darab.

Szőrös haj vannak elrendezve a fül és az orr, és a szemöldök és szempilla formában. Ebben az esetben a tüskés, ami ezekben az esetekben is nevezik csillós nem bőséges (a szempillák csak a 400 és a szemöldök - 600);

Hosszú mindössze két területen: 1) a hónaljban; 2) a fejen (az arc és a koponya boltozat). Ők osztják ezeken a területeken egyenetlen: nagyobb mennyiségű 90.000 150.000 - a koponya boltozat, mivel azok számos az arcon;

hajnövekedés ellenőrizni kell éjjel és nappal, hogy van, naponta. Ebben az esetben a haj lassabban nő éjjel, mint nappal, és télen lassabb, mint a tavasszal és nyáron. Alapvetően a haj növekedését naponta 0,35 mm. Haj növekedési ütem lényeges olyan fontos tényezőket, mint a nem és az életkor. Haj növekedés a calvaria nőknél az intenzívebb, mint a férfiak. Ez hatással van a növekedésre, és egy ilyen dolog, mint a haj növekedési ciklusa. Az ifjú, aki erősebb a nők és a férfiak. Hatvan éve, ő jelentősen csökkent, ami a ritkuló haj, erőtlenség és arányának növelése a lemorzsolódás. Haj növekedési ciklusa van osztva három részre, és a következő kép: • intenzív hajnövekedés ami belül történik 2-4 év;
 • egy köztes állapot, az első és a harmadik szakaszban: a haj növekedése megáll. Ez tart csak pár nap (15-20 nap);
 • haj növekedését teljesen leáll. Ez a ciklus tart 90-120 nap.

Mennyi idő egyre szőr a fej, lábak, ágyéki

Ha az előírtnál egy töredéke szőrnövekedés időben, bármely pillanatban, azt találjuk, hogy 93%, a köztes szakaszban a növekedés - 1% az utolsó - 6%. Különösen, ha megáll a növekedés a haj a koponyaboltozat ez genetikailag programozott növekedési ciklus megismétlődik az élet 24-25 alkalommal.

Mennyi idő egyre szőr a fej, lábak, ágyéki

Tekintettel arra, hogy a napi mértéke a haj növekedését 0,35 mm, a haj nő havonta 1 cm. A növekedés az év ezen számítások, elérheti a 12 centimétert. Nem szabad elfelejteni a haj növekedési ciklusa ahol az áramló intenzív csak az első szakaszban, és a következő lassul. Ezért hány centiméter évente bekerül a meglévő haj függ sok összetevője a tényezőket, amelyek képesek biztosítani intenzívebb szőrnövekedés:

 • emelet;
 • életkor;
 • szakaszában a haj növekedését;
 • hajápoló;
 • megfelelő táplálkozás.

Nélkülözhetetlen hajápolás megfelelő megválasztásával a samponok, balzsamok és maszkok rendszeres masszázzsal otthon. Fel kell gyorsítani a haj növekedését lehet népi jogorvoslat. Az ideális megoldás az lenne, hogy látogassa meg a szalon hajápolás, de a tapasztalat azt mutatja, hogy pénzhiány miatt a drága kezelések és szűk működési mód nem mindig lehet kérni a szakértők segítségét. A következő néhány alapvető szabályait megelőző hajápolás otthon, akkor őket az egészséges az elkövetkező években:

 • kiválasztása samponok, balzsamok, balzsamok és egyéb eszközöket hajápoló termékek szerinti haj típusa;
 • gyakori használata habok, gélek és lakkok, be kell vezetni egy ilyen jogorvoslat hajápolási az otthoni légkondicionáló öblítés. Kiválasztott egy kozmetikai vonalat, és a hangsúlyt a típusától és állapotától (finom haj - hangerő, enyhén göndör segítséget Visszaállítja légkondicionáló);
 • napi masszázs segítségével masszázs kefe - az egyik leghatékonyabb eszköz a hajápolási termékek.

Hogyan nő a haj a fején?

Feltételek szőrnövekedés a fejét függ a színe, vastagsága a padló, így lehet jegyezni, hogy a fejen a haj gyorsabban nőnek a nők calvaria, és az emberek az arcon (bajusz, szakáll). A növekedési periódust átlagosan 0,35 cm naponta, 1 cm havonta, 7 és 15 cm évente. Meg kell jegyezni, hogy az erősebb, nőnek a lányok és a nők 15 éves és 30 éves. A sűrűsége szőr a fejen, például függ a minőség hajszín: vörös azok 80 ezer, barnák - 102.000, míg a szőkék - 140 ezer. Napi 50-100 haj kihullik. Term élet haj terjedhet 4-10 év megfelelő ellátást.

Hogyan nő szőr a lába?

A haj növekedését a láb egy igazi büntetés a nők számára, mivel nagyon gyorsan nőnek (néhány napon belül egy-három). Ezért a nők ne használják a mindennapi borotválkozás, mert a nők bőre sokkal lágyabb, mint a férfi, a másik más, a népi és kozmetikumok:

 • borotvák, krémek és gélek, borotválkozás utáni nőknek, amely segít néhány napig;
 • szőrtelenítő eltávolítja a haj egy hétig;
 • használata után a haj növekedését epilátor a lábakon leállítottuk 1-2 hét;
 • Gyantázás ad garanciát 2-5 hét;
 • A lézeres szőrtelenítés, elektrolízissel - 1 hónap.

Hány nőnek fanszőrzet?

Szeméremszőrzet növekedés a női és a férfi típusú. Úgy kezdődik, amikor a pubertás és a annak befejezése előtt, vagyis amíg a teljes érés a szervezet. Az életkor előrehaladtával ezek lelassul. A kérdés a fanszőrzet ellátás ma kap sok figyelmet. Vegyük az egyik vagy a másik módszer az őket gondozó - ez mindenkinek van, de ha a választás történik a fodrász vagy borotválja a fanszőrzet, a göndör növekszik elég gyorsan (néhány hét) és ezt az eljárást lesz rendszeres.

A gyakorlat azt mutatja, hogy a hajápoló segítségével számos kozmetikai és népi jogorvoslat nagymértékben segít tartalmazza a hajtincseket egy egészséges és jól karbantartott állapotban.